Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

106 Locuri de Munca Personal Restaurant in Constanta

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

106 Locuri de Munca Personal Restaurant in Constanta

Cauta printr-o varietate mare de joburi Personal Restaurant in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Personal Restaurant in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez Ajutor Bucatar -restaurant Ciorbik


Restaurantul Ciorbik angajează ajutor bucătar pe perioada nedeterminată . Salariul începe de la 3000 lei.
Ciorbik

Filicori Zecchini Port Tomis Angajează: Ospătari,​ Barmani,​ Ajutor De Bucătar.​


Filicori Zecchini Port Tomis angajează ospătari, barmani, ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Salariu atractiv, program de lucru flexibil. Asigurăm cazare. Mai multe detalii la nr. de telefon din anunț.
Filicori Zecchini

Restaurant în Centrul Vechi Angajeaza


Restaurant în piața ovidiu centrul vechi angajează ajutori ospătari și runneri pe poziție permanentă pentru mai multe detalii nr de telefon:
Manara brasserie

Restaurant în Piața Ovidiu


Restaurant și Pub în piața ovidiu angajează șef bucătar,bucătari,ospătari,ajutori ospătari,și femeie la vase pentru mai multe detalii contactați ne la numărul de telefon
Manara brasserie

Restaurant Terasa Neptun Angajam Ospatar


Restaurant, terasa Neptun angajaza pentru sezonul estival bucătar, ajutor bucătar, ospatar, ajutor ospatar, personal la vase şi lucrător comercial (vânzător) stand-uri:( peste, inghetata, patiserie). Asigurăm cazare transport, detalii la tel.
Farul Genovez

Angajaza Neptun Restaurant Terasa


Restaurant, terasa Neptun angajaza pentru sezonul estival bucătar, ajutor bucătar, ospatar, ajutor ospatar, personal la vase şi lucrător comercial (vânzător) stand-uri:( peste, inghetata, patiserie). Asigurăm cazare transport, detalii la tel.
Farul Genovez

24 Barman - Ospătar Restaurant Pe Malul Mării.​


Barman - Ospătar pe litoral. CV cu vârsta, studii, experiență, stare civilă, competențe diverse . este nevoie mai întâi.
Palace Beach Resort

Angajari Restaurant Terasa Neptun Farul Genovez


Restaurant, terasa Neptun angajaza pentru sezonul estival bucătar, ajutor bucătar, ospatar, ajutor ospatar, personal la vase şi lucrător comercial (vânzător) stand-uri:( peste, inghetata, patiserie). Asigurăm cazare transport, detalii la tel.
Farul Genovez

Restaurant Insula Din Neptun Angajeaza Ospatari


Restaurant Insula din Neptun judetul Constanta, angajeaza pentru sezonul estival 2024 ospatari oferim cazare si masa pentru orice detaliu va rugam sa ne contactati salariu motivant
Insel SRL

Angajez Personal Terasa Restaurant Statiunea Jupiter


Angajez pentru sezonul estival 2024 personal terasa restaurant , se ofera cazare Bucatar Sef Ajutor Bucatar Barman Ospatar Mai multe detalii la telefon , inclusiv salariul !
Amur

Angajăm Personal Hotelier: Barmani,​ Ospătari și Ajutori Ospătar


Complex hotelier GRAND DEDAL își mărește echipa! Angajăm barman, ospătari și ajutori ospătari, oferim condiții foarte avantajoase de muncă, program flexibil și pachet salarial atractiv (se negociază la angajare). Pentru detalii și informații suplimentare, ne puteți contacta la telefon:
SC EXCLUSIV LOGISTIC SRL

Angajam Ospatar,​ Barman,​ Receptioner Pentru Hotel Litoral


Angajam personal pentru horeca: ospatari, barmani si receptioneri pentru sezonul estival 2024! Pentru informatii suplimentare va rugam sa sunati la numarul de telefon: zero754zero55476
SC ENERGOUTIL CONTACT SA

Angajare Bucatari,​ Barman,​ Ospatari,​ Magaziner


Restaurant cu specific pescaresc angajeaza bucatari, barman, ospatari si magaziner pentru perioada nedeterminata. Relatii la telefon .
MONTELUX

Angajam Ospatari Hostess Barman Picoli Ajutor De Bucatar


Hotel-Restaurant Dona din Constanta Mamaia de pe Bulevardul Mamaia angajeaza: -ospatari ospatarițe -picoli -barmani barista -hostess -gratarangiu -bucatar -ajutor de bucatar Toate detaliile se discuta la telefon:
RIO ONE

Angajăm Personal Pentru O Terasă


Suntem în căutarea de personal pentru sezonul de vară la o terasă din Constanța, sezonul începe din data 15.05.2024 până la sfârșitul sezonului, aveți asigurat transport gratis la muncă , cazare de 4 stele , avem nevoie pentru următoarele posturi : 1-bucătar cu experiență în gătitului mediteranean 1-ajutor de bucătar 4-ospătărițe (experiența este un avantaj) 2-ajutori de ospătari 2-spălători de vase 1-spălător de păhare 1-barman cu experiență Căutăm un personal serios, amabil, sociabil, prietenos ca să fie o atmosferă plăcută de muncă pentru toată lumea, program lejer de muncă SALARILE SUNT FOARTE BUNE, MAI MULTE DETALII ÎN PRIVAT
Mimoza cafe

Novum By The Sea Angajează Barmani și Ospătari


Novum By The Sea, hotelul de 4 stele din stațiunea Olimp angajează pe următoarele posturi: barmani și ospătari. Pentru detalii referitoare la condiții, salariu și beneficii vă rugăm să ne contactați telefonic la
NOVUM BY THE SEA

Tehnician Mentenanță Hotel și Restaurant Eforie Nord


Angajăm tehnician mentenanță pentru hotel și restaurant în Eforie Nord Se ocupă de reparații, instalații și orice tip de probleme tehnice care apar în cadrul hotelului sau a restaurantului. Salariu atractiv + bonus la sfârșitul sezonului. Pentru mai multe detalii, va rugăm să depuneți CV-uri aici.
NH

Angajam Ospatari,​ Ajutor Ospatar,​ Barmani,​ Ajutor Barmani,​ Beach Boys & Girls,​ Fete Recepție


Angajăm Sezon 2024 - Mamaia Căutăm ospătari pasionați și dedicați să se alăture echipei noastre din Mamaia pentru sezonul 2024! Dacă te bucuri de a oferi oaspeților experiențe memorabile și ai o atitudine pozitivă, te invităm să aplici la noi.Responsabilități:Primirea oaspeților și asigurarea unui serviciu excelent în conformitate cu standardele noastre. Luarea comenzilor și servirea mâncărurilor și băuturilor în mod prompt și eficient, menținerea curățeniei și a ordinii în zona de lucru. Cerințe:Experiență anterioară în domeniul ospitalității este un avantaj, abilități excelente de comunicare și relaționare interpersonală, capacitatea de a lucra în echipă și sub presiune, disponibilitate pentru program flexibil -Oferim:Salariu competitiv și bonusuri în funcție de performanțe, training și dezvoltare profesională continuă, mediu de lucru dinamic și plăcut, într-o locație deosebită din Stațiunea MamaiaTrimite CV-ul tău la adresa [adresă de email] împreună cu o scurtă scrisoare de intenți
ANGELS BEACH 11 SRL

Barista Lucrator Comercial Cafenea


5 to go , str. Oituz, nr.9, Mangalia angajeaza barista lucrator comercial cu contract pe durata nedeterminata, full-tim part-time. Daca esti entuziast, iubesti cafeaua si iti place sa lucrezi cu oamenii, vino alaturi de noi intr-o atmosfera cu aroma de cafea impletita cu bucurie si satisfactie! Suna-ne la nr. de telefon: sau trimite CV-ul tau pe adresa de e-mail:
Moris Media-5 to go,​ Oituz ,​ Mangalia

Angajam Ospatar,​ Ajutor De Ospatar Si Femeie La Vase


Restaurant Euforia din Eforie, angajam ospatar, ajutor de ospatar, femeie la vase. Experienta constituie un avantaj! Oferim cazare Relatii la telefon
Luna de Corbu
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 106 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.