Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

81 Locuri de Munca Receptioner Hotel in Constanta

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

81 Locuri de Munca Receptioner Hotel in Constanta

Cauta printr-o varietate mare de joburi Receptioner Hotel in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Receptioner Hotel in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Operator Receptie - Ajofm | Anofm


Ocupatia: OPERATOR RECEPTIE - AJOFM | ANOFMAngajator: ARIAN MOTORS SRLExperienta: Experienta putina Educatie: Universitar-INVATAMANT SUPERIORTimp de lucru: 8Adresa locului de munca: CONSTANTA
ARIAN MOTORS SRL

Muncitor Calificat I (cameristă),​ îngrijitor (spălător Vase),​ Tehnician Ia (recepționer) - Posturi Gov | Locuri De Munca La Stat


Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta Expira in 2024-05-14 LocatieConstanta NivelFunctii de executie Tip Permanent AngajatorInstitutii judetene CategorieFunctie contractualaAnunt 1. Denumirea postului: muncitor calificat I (camerista) - 1 post Nivelul postului: functie de executie Structura/Serviciu/Compartiment: Administrativ Complex Sportiv Tomis Durata timpului de lucru: 8 ore pe zi; 40 de ore pe saptamana Perioada: nedeterminata Conditii specifice: - Studii generale; - Diploma absolvire curs de calificare in meseria de ,,camerista" - Vechime in munca minim 3 ani 2. Denumirea postului: ingrijitor (spalator vase ) - 1 post Nivelul postului: functie de executie Structura/Serviciu/Compartiment: Administrativ Hotel Sport Durata timpului de lucru: 8 ore pe zi; 40 de ore pe saptamana Perioada: nedeterminata Conditii specifice: - Studii generale; - Vechime in munca minim 1 an 3. Denumirea postului: tehnician IA (receptioner) - 1 post Nivelul postului: functie de executie Str
Posturi Gov - Locuri de munca la stat

Receptioner Hotel


Euforia Retreat & Spa cauta o persoana dedicata si amabila pentru postul de receptioner hotel! Postul este permanent iar programul este in ture. Hotelul se afla intre Eforie Nord si Eforie sud. Cerinte: - experienta sau diploma de receptioner reprezinta un avantaj. - limba engleza - nivel conversational - cunostinte operare calculator (word, excel, outlook..) Daca esti o persoana placuta, zambitoare, proactiva si dornica sa invete lucruri noi, te asteptam sa ne suni la nr:
SC HARAS SRL

Media netă estimată pe baza celor 645 de salarii introduse în Salario: 2797 RON/Luna

Hotel Dali Angajeaza Receptionera


Hotel Dali din Constanta angajeaza permanent receptionera cu experienta minim 1 an in domeniu. Trimiteti CV :
S.​C Daliana Turism S.​R.​L

Angajam: Cameriste,​ Guvernanta,​ Persoana Intretinere Hotel,​ Receptioner,​ Barman.​


Hotel pe litoral angajeaza, incepand cu 01.04.2024: cameriste, guvernanta, persoana intretinere hotel, receptioner, barman. Sunati la pentru a discuta detaliile.
covasna estival 2002 sa

Angajam Personal Hotelier


Suntem în căutarea unor profesioniști entuziaști și dedicați pentru a se alătura echipei noastre. Venim cu promisiunea unei experiențe de lucru plină de oportunități de creștere și satisfacții personale, la Crowne Plaza Constanta - Mamaia Beach.
Crowne Plaza Constanta - Mamaia Beach

Angajam Personal Hotelier


Suntem în căutarea unor profesioniști entuziaști și dedicați pentru a se alătura echipei noastre. Venim cu promisiunea unei experiențe de lucru plină de oportunități de creștere și satisfacții personale, la Crowne Plaza Constanta - Mamaia Beach.
Crowne Plaza Constanta - Mamaia Beach

Angajam Personal Hotelier


Suntem în căutarea unor profesioniști entuziaști și dedicați pentru a se alătura echipei noastre. Venim cu promisiunea unei experiențe de lucru plină de oportunități de creștere și satisfacții personale, la Crowne Plaza Constanta - Mamaia Beach.
Crowne Plaza Constanta - Mamaia Beach

Manager Hotel


Hotel de 4 stele din statiunea Mamaia angajeaza permanent Manager Hotel: Candidatul Ideal: - Experienta anterioara in domeniu hotelier - Studii superioare. - Limba engleza scris vorbit foarte bine - Persoana prezentabila, sociabila, prietenoasa. - Excelente abilitati de comunicare, perseverenta, dinamism, spirit de echipa, creativitate. - Foarte bune abilitati de planificare si organizare; Descrierea jobului: - Prospectarea pietei, a cererii si a ofertelor de servicii turistice si de evenimente (locale, nationale, regionale, internationale). - Gestionarea cu succes a vanzarii și planificarii tuturor evenimentelor private și a grupurilor; - Asigurarea faptului ca evenimentele hotelului sunt executate oferind servicii de inalta calitate și consecventa in vanzare, planificare, facturare si incasare. - Intocmirea, in totalitate, a documentatiei necesare (ofertare, contractare si verificare). - Prezentarea de propuneri pentru promovarea si vanzarea, cat mai eficiente, a serviciilor de cazar
ELEGANT IMPEX SRL

Media netă estimată pe baza celor 8 de salarii introduse în Salario: 7000 RON/Luna

Angajez Receptioner


Angajez receptioner pentru sezonul estival 2024 pentru hotel de trei stele din Mamaia .Se asigura contract de munca , salariu 2800 lei net , bonuri de masa si decontare abonament transport. Program 12 cu 24.
manu

Angajăm Recepționeră


Salon servicii cosmetica cautam receptionera: Experienta de minim un an in orice domeniu ce presupune cominicare cu clientul. Activitate pe baza de programari Foarte bune abilitati de comunicare si orientare catre client Capacitate de organizare Prioritizarea sarcinilor Atentie la detalii Capacitatea de a lucra in echipa Cunostinte operare pachet Office CUNOASTEREA LIMBII ENGLEZE (mediu sau avansat) Aspect fizic placut ! Capacitate de lucru pe toate paginile de socializare Organizarea agendei Programari Preluarea apelurilor telefonice ROG CV doar cu POZA altfel nu luam in considerare.
Omnya

Spălătorie Auto - Cazare Gratuită - 2400 Lei


Spălătorie auto - Constanța - angajeaza personal spălat vehicule. Posibilitate cazare gratuită. Salariu 2400 lei in mână + tips + contract de muncă. Nu se răspunde la mesaje. Relații doar la telefon.
Spălătorie auto

Recepționera Sala Fitness


Sala Fitness in centru Constanței angajează recepționera. Program in ture de Luni -Vineri ( 7-14:30, 14:30-22) Salariu 2400 de lei Pentru programarea la interviu sunați la nr afișat . Mulțumesc frumos !
Karma Fit

Angajam Cameriste,​ Electrician Si Instalator Pentru Hotel Union Si H Mondial Din Eforie Nord


Pentru Hotel Union si Hotel Mondial din Eforie Nord angajam cameriste, ingrijitor spatii hoteliere, personal tehnic: electrician, instalator. Oferim: - salariu atractiv - contract de munca - masa - transport (pentru personalul din zona - Eforie, Tuzla, Agigea, Constanta, 23 August, Comana, Tataru, Techirghiol, Amzacea, Navodari). De preferat, cautam personal din localitatile mentionate mai sus. Pentru detalii va rugam sa ne contactati telefonic.
Histria Tour Mondial SRL

Munca Hotel In Scotia Cazare Inclusa


Angajam General Assistant. O persoana pentru: bucatarie (mic dejun si cina), ajutor bucatarie kp, curatenie camere, intretinere etc. Cu experienta sau fara experienta in domeniu. Nu este necesara limba engleza. Se munceste full-time (8-10h zi; 6 zile saptamana). Cazarea este inclusa (camera personala cu baie proprie). Locul de munca este in Scotia. Salariul incepand de la 12 ora in functie de calificare si experienta. Cautam persoane curate, dinamice, flexibile si respectuoase. Nu suntem agentie, interviul si angajarea se face direct cu hotelul, contract de munca pe perioada nedeterminata, cu o perioada de proba de trei luni. Pentru a aplica, sunati sau mesaj: 0 0 4 4 7 8 9 6 9 6 7 5 3 1 Multumesc
Park

Angajam Personal Curatenie Pensiune Sulina


Pensiunea Delta Miraj din Sulina ( Delta Dunarii ) angajeaza personal curatenie, camerista. Asiguram cazare, masa, salariu 3500 lei net. Pentru detalii tel. Adriana
DELTA MAR TOURS SRL

Sala De Fitness Angajam Fata La Receptie


Sala de fitness angajam fata la receptie cu abilitati de comunicare si orientare catre clienti, dinamica, responsabila, serioasa. Experienta in relationarea cu oamenii reprezinta un avantaj. Esti potrivita? Daca da, atunci trimite-ne C.V.-ul pe adresa de email si noi te contactam!
Mega Gym Atletic

Angajam Receptionera,​camerista Si Contabil Conabilitate Primara


Societatea DGN F&B SRL (Hotel Millennium) din Constanta angajeaza receptionera,cameriste si contabil contabilitate primara. Se pot trimite C.V.urile la adresa de mail:
DGN FB SRL

Hotel Hawaii Mamaia Angajeaza


Hotel Hawaii Mamaia , angajeaza personal pentru sezonul estival: -receptioner a, de preferat cu experienta pe un post similar, cunostinte de utilazare a programelor de gestiune hoteliera si PC, cunostinte de limba engleza sau alte limbi straine constituie un avantaj -cameriste. -ospatari -ajutori de ospatar -ajutori de barman -beach boy beach girl :servire clienti pe sectorul de plaja -bucatar -ajutori de bucatar zona montaj preparate -ajutor de bucatar zona calda tigai grill -preparator salate - spalator vase Pentru mai multe detalii, telefon
sc ianachis srl

Hotel Pe Litoral Angajeaza,​ Incepand Cu 01.​04.​2024 Cameriste Din Tuzla,​ Agigea,​ Techirghiol.​


Hotel pe litoral angajeaza, incepand cu 01.04.2024 cameriste din Tuzla, Agigea, Techirghiol. Ne puteti contacta la telefon .
bratu tantica
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 81 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.