Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

81 Locuri de Munca Receptioner Hotel in Constanta

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

81 Locuri de Munca Receptioner Hotel in Constanta

Cauta printr-o varietate mare de joburi Receptioner Hotel in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Receptioner Hotel in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajem Instalator Mentenanta Hotel


angajam instalator sanitar termic si electrician mentenanta hotel in Constanta contract de munca permanent sau de colaborare salariu intre 3000lei si 4000 lei plus alte facilitati asigurare privata de sanatate .
sc ambient decor deluze srl

Recrutam Personal Hotelier Pentru Nave De Croaziera Rauri Sezonul 2024 !


Recrutam personal hotelier pentru nave de croaziera rauri.Fara taxe sau comisioane, biletul de avion , cazarea si masa sunt asigurate de angajator. Salarii cuprinse intre 1300 - 3000 euro in functie de job si experienta. Rotatie 9 saptamani pe vapor 3 saptamani vacanta platita de angajator.Cerinte - experienta in domeniu , limba engleza sau germana .Pozitiile cautate- ospatari , bucatari , cameristi , spalatori de vase , receptioneri de zi noapte.Asteptam anunturile voastre la adresa de mail Pentru mai multe detalii vizitati siteul AURASJOBS.RO.
AURASJOBS

Hotel In Orasul Constanta Angajeaza Si Personal Hotel


Hotel Randy situat in Constanta , bdl Mamaia nr 191 , deschis tot timpul anului angajeaza cu contract de munca permanent :. RECEPTIONERE - 2 POSTURI libere program 12 48 CAMERISTE - 3 POSTURI libere - program 8 ore zi un liber pe saptamana AJUTOR DE BUCATAR( LUCRATOR IN BUCATARIE ) - 2 POSTURI libere program 8 ore zi un liber pe saptamana AJUTORI DE OSPATARI -4 POSTURI libere program 2 zile cu 2 zile liber - instalator si electrician menrenanta 2 posturi salariul net in mana este intre 2500 -5500 lei contract de munca permanent , oferim cazare pentru cei din afara orasului relatii la tel***** sau direct la Hotel Randy situat pe bulevardul Mamaia nr 191 ,
ambient decor deluxe srl

Asistent Recepție (front Desk Officer)


ASOCIAȚIA SAVE THE DOGS AND OTHER ANIMALS DIN CERNAVODĂ ANGAJEAZĂ: ASISTENT RECEPȚIE (FRONT DESK OFFICER) CERINȚELE ROLULUI: Studii medii/superioare Cunoștințe foarte bune operare PC Cunoștințe medii operare pachet MS Office (Outlook; Excel; Word) Cunoștințe medii de limba engleză; limba italiană reprezinta un avantaj Abilități foarte bune de comunicare și organizare Experiență în relația cu publicul OBIECTIVELE ROLULUI SUNT URMĂTOARELE: Crearea unei experiențe plăcute pacienților și animalelor lor în timpul vizitei la clinică Promovarea valorilor asociației și bunăstării animalelor Îmbunătățirea comunicării cu pacienții și vizitatorii clinicii/adăpostului asociației Așteptăm CV-ul tău pe adresa mentionată pe afiș împreună cu o scurtă descriere a interesului tău pentru jobul disponibil. Un coleg te va contacta pentru a-ți oferi mai multe detalii despre responsabilitatile rolului și despre asociație. MULȚUMIM! ECHIPA SAVE THE DOGS
Asociatia Save the Dogs and Other Animals

Hotel Insula Din Neptun Angajam Receptioner


Angajam receptioner, pentru perioada sezonului estival 2024 nu este necesara experienta in domeniu hotelier cerinte: abilitati de utilizare a calculatorului, limba romana scris vorbit fluent fisa postului: -inregistrarea in baza de date a clientilor -preluarea apelurilor telefonice -indrumarea clientiilor catre spatiile de cazare -oferirea de informatii privind serviciile oferite -inregistrarea solicitarilor clientilor -incasarea contravalorii serviciilor oferite -realizarea rapoartelor pentru cameriste
Insel SRL

Hotel Din Mamaia Angajeaza Receptioner


Cerințe: Studii medii sau superioare Limba engleză la nivel mediu-avansat Studii superioare, calificare profesionala si experienta anterioara reprezinta un avantaj; Capacitatea de a sustine o conversatie in limba engleza la nivel avansat; Bune cunostinte de operare a calculatorului; Atitudine pozitiva, prezenta si ținuta agreabila, spirit de echipa. Cunoasterea sistemului de operare hotelier Multisoft(Solon) reprezinta un avantaj.
SC ELEGANT IMPEX

Angajam Receptioner


Cerințe: Studii medii sau superioare Limba engleză la nivel mediu-avansat Studii superioare, calificare profesionala si experienta anterioara reprezinta un avantaj; Capacitatea de a sustine o conversatie in limba engleza la nivel mediu; Bune cunostinte de operare a calculatorului; Atitudine pozitiva, prezenta si ținuta agreabila, spirit de echipa. Cunoasterea sistemului de operare hotelier Multisoft(Solon) reprezinta un avantaj.
Elegant Impex S.​R.​L

Camerista Hotel


Euforia Retreat & Spa, din Eforie angajeaza camerista hotel cu sau fara experienta! Postul este permanent, se deconteaza transportul si se oferta bonuri de masa! Daca esti o persoana serioasa si responsabila, cu o prezenta placuta, te asteptam sa ne suni.
Sc Haras Srl

Complex Hotelier Grand Dedal Angajează Personal Recepție!


Vrei să fii colegul sau colega noastră? Complex hotelier GRAND DEDAL își mărește echipa ! Descoperă alături de noi din tainele industriei hoteliere si invață sa iubești turismul. Angajăm personal recepție, oferim condiții foarte avantajoase de muncă,program flexibil de muncă, pachet salarial atractiv și decont transport. Pentru detalii și informații suplimentare, ne puteți contacta la telefon .
SC GRAND RESORT MAMAIA SRL

Angajam Receptioner


Hotel Sunquest din statiunea Venus angajeaza in conditii foarte avantajoase receptioner hotel. Persoanele interesate trebuie sa aiba domiciliul in Mangalia sau zone limitrofe. Chiar daca nu ai experienta, iti oferim training gratuit.
SC SUNQUEST SRL

Angajam Recepționeră


Angajăm Recepționeră în Mamaia! Hotelul Nostru de pe litoral caută o recepționeră prietenoasă și organizată pentru a se alătura echipei noastre! Dacă ești o persoană comunicativă și îți place să interacționezi cu oamenii, te vrem în echipa noastră. Responsabilități: - Primirea oaspeților și efectuarea procedurilor de check-in check-out - Răspunsul la întrebările oaspeților și oferirea de informații despre facilitățile hotelului - Gestionarea rezervărilor și a solicitărilor speciale - Menținerea unui mediu de lucru curat și organizat Cerințe: - Abilități excelente de comunicare și relaționare - Cunoștințe de bază de operare PC și programe de rezervări - Disponibilitatea de a lucra în ture, inclusiv în weekenduri și sărbători - Experiența anterioară în domeniul hotelier este un plus, dar nu este obligatorie Trimite-ți CV-ul la adresa noastră de email. hotel@ambasador mamaia sau poti suna la numarul de telefon Angajăm Recepționeră în Mamaia! Hotelul Nostru de pe litoral caută o recepțione
Hotel Ambasador

Angajare Personal Hotelier


HOTEL IN STATIUNEA MAMAIA ANGAJEAZA PERSONAL PENTRU URMATOARELE POSTURI: - DIRECTOR HOTEL - GUVERNANTA - CAMERISTE SE ASIGURA TRANSPORT , ANGAJARE PE MINIM 6 LUNI SI UN SALARIU ATRACTIV.
HOTEL UNIREA

Angajare Personal Hotelier


Hotel de 4 stele din Jupiter, angajam urmatorul personal: -recepție (program 12 24) -cameriste -bucătar -șef sală -lucrători bar -ospatar care a lucrat pe vas de croaziera Se asigură transport cazare, masă, salarii avantajoase.
Olimpic

Angajam Asistent Manager Sef Receptie


Hotel Sunquest din statiunea Venus angajeaza Asistent Manager Sef Receptie. Se cauta o persoana cu experienta in domeniul hotelier, serioasa si dornica de munca, domiciliul in Mangalia sau zone limitrofe. Conditiile de lucru, beneficiile contractuale si financiare se discuta in cadrul interviului.
SC SUNQUEST SRL

Angajăm Personal Hotelier: Cameriste


Complex hotelier GRAND DEDAL își mărește echipa! Angajăm cameriste, oferim condiții foarte avantajoase de muncă, program flexibil și pachet salarial atractiv (se negociază la angajare). Pentru detalii și informații suplimentare, ne puteți contacta la telefon:
SC EXCLUSIV LOGISTIC SRL

Angajam Personal Curatenie (pensiune Costinesti)


Grup de pensiuni din statiunea Costinesti angajeaza echipa de cameriste pentru efectuarea serviciului de curatenie. Responsabilitati CAMERISTA PERSONAL CURATENIE asigurarea ordinii si curateniei in camerele pensiunii si spatiile destinate oaspetilor. folosirea cu responsabilitate a tuturor echipamentelor si materialelor Cerinte experienta in domeniu reprezinta un avantaj, dar primim in echipa si persoane dornice sa invete. Program de lucru: 8 ore zi. Oferim seriozitate, un pachet salarial atractiv, mediu de lucru profesionist și cazare asigurată. Va asteptam cu mare drag alaturi de noi. Relatii suplimentare la numarul de telefon:
Vila TIARA Costinesti

Angajam Manager Hotel


Hotel de 3 stele din statiunea Venus angajeaza Manager Hotel: Candidatul Ideal: - Experienta anterioara in domeniu hotelier - Studii superioare. - Limba engleza scris vorbit foarte bine - Persoana prezentabila, sociabila, prietenoasa. - Excelente abilitati de comunicare, perseverenta, dinamism, spirit de echipa, creativitate. - Foarte bune abilitati de planificare si organizare; Descrierea jobului: - Prospectarea pietei, a cererii si a ofertelor de servicii turistice si de evenimente (locale, nationale, regionale, internationale). - Gestionarea cu succes a vanzarii și planificarii tuturor evenimentelor private și a grupurilor; - Asigurarea faptului ca evenimentele hotelului sunt executate oferind servicii de inalta calitate și consecventa in vanzare, planificare, facturare si incasare. - Intocmirea, in totalitate, a documentatiei necesare (ofertare, contractare si verificare). - Prezentarea de propuneri pentru promovarea si vanzarea, cat mai eficiente, a serviciilor de cazare, organiza
SC ELEGANT IMPEX SRL

Hotel Ovidiu Mamaia Angajeaza!


Hotel Ovidiu Mamaia angajeaza incepand cu data de 15 mai: Cameriste si spalatori vase. Salariul este avantajos!Relatii la tel:
Hotel Ovidiu Mamaia

Angajam Personal Sezonier 2024 La Hotel Dorna Din Mamaia


Hotelul Dorna din Mamaia angajeaza personal de intretinere hotel cu contract permanent. si curieri(bagajisti intampinare turisti) pentru sezonul 2024 (mai-septembrie) . Cei interesati sunt rugati sa sune la nr de telefon(intre orele 08.00-16.00 de luni pana vineri) sau sa trimita CV-uri .
HOTEL DORNA

Angajam Cameriste,​ Receptioner,​ Lucrator Bucatarie,​ Ospatar,​ Ajutor Ospatar


Hotel Riviera din statiunea Mamaia angajeaza in conditii avantajoase pentru urmatoarele posturi: - camerista si camerista hol - guvernanta - receptioner - lucrator bucatarie - bucatar - ospatar - ajutor ospatar Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.
Hotel Riviera
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 81 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.