Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

189 Locuri de Munca recruiter - Joburi recruiter

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

189 Locuri de Munca recruiter - Joburi recruiter

Cauta printr-o varietate mare de joburi recruiter si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi recruiter si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Loc De Muncă


We are looking for females live-in carers to provide high- quality care to our clients in their own homes in Ireland. Carers will live with the elderly person in their home. Live in carers will work 6 days/week. You will be actively working 7hours /day (daytime work) Requirements: -Good level of English -Experience (1+ year experience) Benefits: -Attractive salary:104 e Monday to Saturday 120e Sunday -Employment contract before you start -Flights/transport booked by the company - Free accommodation and food - Additional costs will be covered by the company Contact:
Dell recruitment

Sofer Camion 12,​5t Timisoara


- transporta statie mobila de tratare a semintelor - se deplaseaza la fermierii din regiunea alocata conform unui grafic saptamanal - opereaza instalatia de tratare a semintelor (se asigura instruire detaliata)
A1 Recruitment

Soferi Cat B


Angajam șoferi pentru curierat în Germania Memmingen,salariu 1900 euro net Cunoașterea limbii - nu este obligatorie Prezența permisului de conducere cat.B; Respectarea regulilor de circulație; Responsabilitate și punctualitate. La sosirea în oraș veți fi întâmpinați și veți primi informarea necesară,detalii mai multe la tel
SC.​Winkler Recruitment Srl

Recrutam Personal Hotelier Nave De Croaziera Rauri Sezonul 2024 !


Recrutam urmatoarele pozitii pe nave de croaziera fluviale: ospatari cameristi spalatori de vase bucatari receptioneri Cerinte: Limba engleza nivel mediu Experienta similara in domeniu minim 6-8 luni facand exceptie pozitia de spalator de vase unde nu se necesita experienta Reprezinta un avantaj experienta pe vapor Asteptam C.V. - urile Dvs. pe siteul AURASJOBS !
auras recruitment srl

Bucătar în Olanda- Mai 2024


Pentru un lanț hotelier din Olanda, angajăm personal experimentat și pasionat de bucătărie, pe o perioadă nedeterminată de timp. În acest moment ne ocupăm de zonele din Nord-Estul Olandei, acestea fiind locații de minim 4 stele,(aglomerație la mic dejun și cină). Cerințe - Experiență demonstrată în bucătărie - Studii finalizate curs de bucătar (certificatul este un avantaj) - Cunoștințe despre igiena siguranța alimentelor. - Pasiune pentru gătit - Vorbirea și înțelegerea limbii engleze. În această meserie veți lucra cu alți doi sau trei bucătari pe o singură stație (pește carne salata starter desert etc.). Trebuie să aveți experiență în tăierea și gătirea produselor și să știți cum funcționează dinamica într-o bucătărie. Deoarece veți fi responsabil pentru propria stație, experiența în bucătărie este cu adevărat necesară. Se oferă: - loc de muncă într-un colectiv plăcut - salarizare între 12,36 - 14,03 EUR oră - cazare în case, cu toate utilitățile incluse la 100 euro săptămână persoan
East West Recruitment

Mecanic Sau Ajutor De Mecanic - Olanda - Mai 2024


Pentru o companie din nordul Olandei, angajăm mecanici sau ajutor de mecanici, în ateliere (stații ITP). Se cere vorbirea limbii engleze și experiență în domeniu. Permisul de conducere reprezintă un avantaj. Se oferă: - loc de muncă cu contract pe perioadă nedeterminată - cazare în case, cu toate utilitățile incluse la 100 euro săptămână persoană - asigurare de sănătate 35,58 euro săptămână - transport gratuit de la cazare la locul de muncă - identitate olandeză (BSN) gratuită - contract pe periodă nedeterminată - salarizare săptămânală direct în contul bancar. NU percepem taxe sau comisioane!
East West Recruitment

Mecanic Sau Ajutor De Mecanic - Olanda - Mai 2024


Pentru o companie din nordul Olandei, angajăm mecanici sau ajutor de mecanici, în ateliere (stații ITP). Se cere vorbirea limbii engleze și experiență în domeniu. Permisul de conducere reprezintă un avantaj. Se oferă: - loc de muncă cu contract pe perioadă nedeterminată - cazare în case, cu toate utilitățile incluse la 100 euro săptămână persoană - asigurare de sănătate 35,58 euro săptămână - transport gratuit de la cazare la locul de muncă - identitate olandeză (BSN) gratuită - contract pe periodă nedeterminată - salarizare săptămânală direct în contul bancar. NU percepem taxe sau comisioane!
East West Recruitment

Muncitori în Producția De Flori în Sere - Mai 2024


Pentru o companie din nordul Olandei, recrutăm și selectăm personal pe postul de muncitor în sere depozite de flori. Activitățile se desfășoară în interior, la temperaturi normale, în depozitul serei sau efectiv în seră. Se lucrează 5 zile pe săptămână. Se cere: - vorbirea limbii engleze - permisul de conducere reprezintă un avantaj - posibilitatea de a munci zilnic în picioare Se oferă: - loc de muncă într-un colectiv plăcut - cazare în case, cu toate utilitățile incluse (electricitate, internet, apă curentă, televiziune) 100 euro săptămână persoană - asigurare de sănătate 33,51 euro săptămână - transport gratuit de la cazare la locul de muncă - identitate olandeză - contract flexibil de muncă, se asigură 40 ore pe săptămână (full-time) și ore suplimentare - salarizare săptămânală direct în contul bancar FĂRĂ TAXE SAU COMISIOANE! Detalii suplimentare la numărul de telefon.
East West Recruitment

Angajăm Mecanic în Olanda


Pentru o companie din nordul Olandei, angajăm mecanici sau ajutor de mecanici, în ateliere (stații ITP). permisul de conducere reprezintă un avantaj. SE OFERĂ: loc de muncă într-un colectiv plăcut cazare în case, cu toate utilitățile incluse (electricitate, internet, apă curentă, televiziune) 100 săptămână persoană asigurare de sănătate 35,58 săptămână transport gratuit de la cazare la locul de muncă identitate olandeză contract flexibil de muncă, se asigură 40 ore pe săptămână (full-time) și ore suplimentare salarizare săptămânală direct în contul bancar FĂRĂ TAXE SAU COMISIOANE!
East West Recruitment SRL

Angajam Agenti Telesales


Firma de recrutari internationale angajeaza AGENT TELESALES. Principala atributie este aceea de a tine legatura si a comunica cu clientii de a colecta documente si a le distribui catre departamente, de a tine evidente si a realiza strategii si planificari. Cautam persoane foarte organizate, flexibile, implicate, si cel mai important, dispuse sa invete, pentru ca toate mecanismele vor fi explicate de la zero. Vor fi considerate avantaje experienta in vanzari sau call center. Cristian Munteanu
Asia Immigrants Recruiting

Angajam Asistent Manager - Limba Germana


CAUTAM Asistent Manager - General Descrierea jobului: Asistenta generala si sarcini de secretariat Planificarea administrativa si organizatorica a zilei de lucru Planificarea si pregatirea sedintelor si a calatoriilor in interes de serviciu Sustinerea superiorului in administrarea corespondentei interne si externe Coordonarea unor proiecte proprii Punct de legatura interdepartamentala in pregatirea si implementarea proiectelor Protocolarea sedintelor Candidatul ideal: Studii superioare finalizate, de preferat stiinte economice Cunostinte foarte bune MS Office (Outlook, Word, PowerPoint si Excel) Mod de lucru structurat si autonom Abilitati dezvoltate de comunicare si organizare Initiativa, flexibilitate Atitudine proactiva, dorinta de a invata Cunostinte de limba germana, alte limbi reprezinta un avantaj Carnet de conducere categoria B Oferta noastră: Pachet salarial atractiv 6000 - 7000 NET Program flexibil Mediu de lucru plăcut sigur și motivant Școlarizare complexă în cadrul unei ec
Yoko Midori Recruitment

Muncitori în Producția De Plante Flori în Sere - Olanda - Mai 2024


Pentru o companie din nordul Olandei căutăm muncitor în sere de flori. Activitățile se desfășoară în interior, la temperaturi normale de aprox. 20 C, în depozitul serei sau efectiv în seră. Este nevoie de personal pe tot procesul de producție al serei: sortat, plantat, împachetat, făcut buchete, cules, depozit, logistică etc. Locul de muncă este foarte activ și NU este sezonier. Se cere: vorbirea limbii engleze posibilitatea de a munci zilnic în picioare permisul de conducere reprezintă un avantaj. Se oferă: loc de muncă într-un colectiv plăcut cazare în case, cu toate utilitățile incluse (electricitate, internet, apă curentă, televiziune) 100 euro săptămână persoană asigurare de sănătate 35,58 euro săptămână transport gratuit de la cazare la locul de muncă identitate olandeză contract flexibil de muncă, se asigură 40 ore pe săptămână (full-time) și ore suplimentare salarizare săptămânală direct în contul bancar FĂRĂ TAXE SAU COMISIOANE! Detalii suplimentare la telefon.
East West Recruitment

Locuri De Munca Depozit Km 23 A1


SOCIETATE COMERCIALA CU VASTA EXPERIENTA PE PIATA MUNCII ANGAJEAZA PENTRU CLIENTII NOSTRII DIN ZONA DE DEPOZITE CIOROGARLA-BOLINTIN DEAL-KM 23 LUCRATORI DEPOZIT,BARBATI SI FEMEI,PIKERI,STIVUITORISTI SI PERSONAL AUXILIAR. PROGRAMUL DE MUNCA VARIAZA IN FUNCTIE DE DEPOZITUL LA CARE SUNTETI REPARTIZAT SE OFERA SALARIU CUPRINS INTRE 2700-6000 NET TRANSPORT ASIGURAT DIN ZONELE LIMITROFE BUCURESTIULUI DACA ITI DORESTI UN LOC DE MUNCA STABIL,CU POSIBILITATE DE AVANSARE SI DE CASTIGURI SUPLIMENTARE...NU MAI ASTEPTA,SUNA LA NR DE TELEFON AFISAT SI CERE MAI MULTE DETALII!!!! SE OFERA SPOR DE WEEK-END,SPOR DE NOAPTE UNDE ESTE CAZUL.
SPY GLOBAL RECRUITING

Bucătar în Olanda - Mai 2024


Pentru un lanț hotelier din Olanda, angajăm personal experimentat și pasionat de bucătărie, pe o perioadă nedeterminată de timp. În acest moment ne ocupăm de zonele din Nord-Estul Olandei, acestea fiind locații de minim 4 stele,(aglomerație la mic dejun și cină). Cerințe - Experiență demonstrată în bucătărie - Studii finalizate curs de bucătar (certificatul este un avantaj) - Cunoștințe despre igiena siguranța alimentelor. - Pasiune pentru gătit - Vorbirea și înțelegerea limbii engleze. În această meserie veți lucra cu alți doi sau trei bucătari pe o singură stație (pește carne salata starter desert etc.). Trebuie să aveți experiență în tăierea și gătirea produselor și să știți cum funcționează dinamica într-o bucătărie. Deoarece veți fi responsabil pentru propria stație, experiența în bucătărie este cu adevărat necesară. Se oferă: - loc de muncă într-un colectiv plăcut - salarizare de la 13,11 EUR brut oră - cazare în case, cu toate utilitățile incluse la 100 euro săptămână persoană -
East West Recruitment

Mecanic Sau Ajutor De Mecanic - Olanda - Mai 2024


Pentru o companie din nordul Olandei, angajăm mecanici sau ajutor de mecanici, în ateliere (stații ITP). Se cere vorbirea limbii engleze și experiență în domeniu. Permisul de conducere reprezintă un avantaj. Se oferă: - loc de muncă cu contract pe perioadă nedeterminată - cazare în case, cu toate utilitățile incluse la 100 euro săptămână persoană - asigurare de sănătate 35,58 euro săptămână - transport gratuit de la cazare la locul de muncă - identitate olandeză (BSN) gratuită - contract pe periodă nedeterminată - salarizare săptămânală direct în contul bancar. NU percepem taxe sau comisioane!
East West Recruitment

Muncitori în Producția De Plante Flori în Sere - Olanda - Mai 2024


Pentru o companie din nordul Olandei căutăm muncitor în sere de flori. Activitățile se desfășoară în interior, la temperaturi normale de aprox. 20 C, în depozitul serei sau efectiv în seră. Este nevoie de personal pe tot procesul de producție al serei: sortat, plantat, împachetat, făcut buchete, cules, depozit, logistică etc. Locul de muncă este foarte activ și NU este sezonier. Se cere: vorbirea limbii engleze posibilitatea de a munci zilnic în picioare permisul de conducere reprezintă un avantaj. Se oferă: loc de muncă într-un colectiv plăcut cazare în case, cu toate utilitățile incluse (electricitate, internet, apă curentă, televiziune) 100 euro săptămână persoană asigurare de sănătate 35,58 euro săptămână transport gratuit de la cazare la locul de muncă identitate olandeză contract flexibil de muncă, se asigură 40 ore pe săptămână (full-time) și ore suplimentare salarizare săptămânală direct în contul bancar FĂRĂ TAXE SAU COMISIOANE! Detalii suplimentare la telefon.
East West Recruitment

Cautam Zugrav Cu Experienta!


Recrutam pentru unul dintre partenerii nostri din Franta zugrav cu experienta Cerințele postului: experiență în domeniu; cunoștințe de limba franceza sau engleza ; permis de conducere categ.B; seriozitate și punctualitate. Beneficii: salariu avantajos; cazare asigurată gratuit de firma utilizatoare; transport gratuit la inceputul misiunii; contract de muncă temporar cu detasare in Franta; dreptul la concediu; îndrumare și consiliere permanentă din partea echipei noastre; asigurare medicală, în caz de accident; dezvoltare și avansare pe plan profesional; loc de muncă stabil și sigur.
BLUE VISION RECRUITMENT SRL

Bucătar în Olanda- Mai 2024


Pentru un lanț hotelier din Olanda, angajăm personal experimentat și pasionat de bucătărie, pe o perioadă nedeterminată de timp. În acest moment ne ocupăm de zonele din Nord-Estul Olandei, acestea fiind locații de minim 4 stele,(aglomerație la mic dejun și cină). Cerințe - Experiență demonstrată în bucătărie - Studii finalizate curs de bucătar (certificatul este un avantaj) - Cunoștințe despre igiena siguranța alimentelor. - Pasiune pentru gătit - Vorbirea și înțelegerea limbii engleze. În această meserie veți lucra cu alți doi sau trei bucătari pe o singură stație (pește carne salata starter desert etc.). Trebuie să aveți experiență în tăierea și gătirea produselor și să știți cum funcționează dinamica într-o bucătărie. Deoarece veți fi responsabil pentru propria stație, experiența în bucătărie este cu adevărat necesară. Se oferă: - loc de muncă într-un colectiv plăcut - salarizare între 12,36 - 14,03 EUR oră - cazare în case, cu toate utilitățile incluse la 100 euro săptămână persoan
East West Recruitment

Muncitori în Producția De Plante în Sere - Mai 2024


Pentru o companie din nordul Olandei, recrutăm și selectăm personal pe postul de muncitor în sere depozite de flori. Activitățile se desfășoară în interior, la temperaturi normale, în depozitul serei sau efectiv în seră. Se lucrează 5 zile pe săptămână. Se cere: - vorbirea limbii engleze - permisul de conducere reprezintă un avantaj - posibilitatea de a munci zilnic în picioare Se oferă: - loc de muncă într-un colectiv plăcut - cazare în case, cu toate utilitățile incluse (electricitate, internet, apă curentă, televiziune) 100 euro săptămână persoană - asigurare de sănătate 33,51 euro săptămână - transport gratuit de la cazare la locul de muncă - identitate olandeză - contract flexibil de muncă, se asigură 40 ore pe săptămână (full-time) și ore suplimentare - salarizare săptămânală direct în contul bancar FĂRĂ TAXE SAU COMISIOANE! Detalii suplimentare la numărul de telefon.
East West Recruitment

Mecanic Auto - Mai 2024


Pentru o companie din nordul Olandei, angajăm mecanici sau ajutor de mecanici, în ateliere (stații ITP). permisul de conducere reprezintă un avantaj. SE OFERĂ: loc de muncă într-un colectiv plăcut cazare în case, cu toate utilitățile incluse (electricitate, internet, apă curentă, televiziune) 100 săptămână persoană asigurare de sănătate 35,58 săptămână transport gratuit de la cazare la locul de muncă identitate olandeză contract flexibil de muncă, se asigură 40 ore pe săptămână (full-time) și ore suplimentare salarizare săptămânală direct în contul bancar FĂRĂ TAXE SAU COMISIOANE!
East West Recruitment
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 189 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.