Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

46 Locuri de Munca Restaurante in Targu Frumos

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

46 Locuri de Munca Restaurante in Targu Frumos

Cauta printr-o varietate mare de joburi Restaurante in Targu Frumos si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Restaurante in Targu Frumos si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Guest Experience Leader La Mcdonald's Targu Mures


McDonald s nu este doar un job, este o familie! Fii GUEST EXPERIENCE LEADER la McDonald s! Esti ambasadorul ospitalitatii, acea persoana ce este alaturi de clienti pe tot parcursul vizitei in restaurant. Hai sa ne cunoastem si sa ducem povestea McDonald s mai departe alaturi de tine! 25% din promovările pe pozițiile de manageri din restaurante sunt din pozițiile de #GuestExperience Leader Despre tine: Minim studii medii finalizate; Atitudine pozitiva si orientare catre client; Te adaptezi repede schimbarilor si gasesti solutii rapide in orice situatie; Ai bune abilitati de lucru in echipa; Ce vei face? Esti alaturi de oaspeti la plasarea comenzii la Kiosk si in gasirea unei mese libere; Te asiguri ca oaspetii au fost serviti cu acuratete si ca sunt multumiti de calitatea si prospetimea produselor; Daca un client are o intrebare tu esti cel care il intampina si ii ofera informatiile de care are nevoie. Beneficii: Pachet salarial de pana la 3500 RON net la norma de 8 ore (suma compusa di
Premier Restaurants Romania

Angajăm Ospatar Cu Experiență


Daca ești in cautarea unui loc de munca și ai experință in HORECA ( ospatar) atunci alătura-te echipei noastre . Oferim salariu de baza atractiv cu posibilitate de marire in functie de calificare și cunoștiințe . Apeleaza-ne la nr de tel din anunt sau poti venii in locatia noastra din Tg-Cărbunești , Bistro by Select , vis-a-vis de spital.
Bistro by Select

Angajam Barman Si Ospatar


angajam ospatar si barman
sandoria

Angajare Barman-ospatar


Pizzeria Quattro Stagioni cauta barman-ospatar , mai multe detalii la numarul de telefon
Quattro Formagi Srl

Barista Mccafe La Mcdonald's Tg-mures


Barista Prepararea cafelei este cel mai bun moment pentru a-ti incepe o noua zi? Atunci aplica pentru pozitia de Barista la McCafé si imparte mii de zambete oamenilor din jurul tau in timp ce le oferi energia de dimineata. Hai sa cream impreuna McMomente la McDonald s! Despre tine: Minim studii medii finalizate; Orientat catre satisfacerea clientilor; Ai o atitudine proactiva si esti orientat spre rezultate; Te adaptezi repede schimbarilor si gasesti solutii rapide in orice situatie. Ce vei face? Prepari bauturile preferate pe baza de cafea, la cele mai inalte standarde de calitate; Asiguri satisfacerea clientilor prin oferirea unei experiente deosebite in cadrul McCafé; Acumuleazi permanent noi cunostinte si iti dezvolti abilitati de lucru prin programele interne de training; Asiguri prezentarea estetica a produselor (in vitrina/display). Beneficii: Pachet salarial de pana la 3000 RON net la norma de 8 ore (suma compusa din salariu fix, tichete de masa de 30 RON/zi, sporuri si alte bo
McDonalds Tg-Mures

Barmann Sau Ospatar


Angajam opatar barmann
rayvivien company
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 46 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.