Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

110 Locuri de Munca Restaurante in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

110 Locuri de Munca Restaurante in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Restaurante in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Restaurante in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Lucrator Comercial - Ajofm | Anofm


Ocupatia: LUCRATOR COMERCIAL - AJOFM | ANOFMAngajator: American Restaurant System SAExperienta: Fără experienta (0 ani)Educatie: Liceal-LICEU TEORETICTimp de lucru: 8Adresa locului de munca: TIMISOARA
AMERICAN RESTAURANT SYSTEM SA

Ajutor Ospatar - Ajofm | Anofm


Ocupatia: AJUTOR OSPATAR - AJOFM | ANOFMAngajator: JRT DELIVERY HUB S.R.L.Experienta: Fără experienta (0 ani)Educatie: Gimnazial-SCOALA GENERALATimp de lucru: 8Adresa locului de munca: TIMISOARA
JRT DELIVERY HUB S.​R.​L.​

Barman - Ajofm | Anofm


Ocupatia: BARMAN - AJOFM | ANOFMAngajator: JRT DELIVERY HUB S.R.L.Experienta: Fără experienta (0 ani)Educatie: Gimnazial-SCOALA GENERALATimp de lucru: 8Adresa locului de munca: TIMISOARA
JRT DELIVERY HUB S.​R.​L.​

Ajutor Ospatar - Ajofm | Anofm


Ocupatia: AJUTOR OSPATAR - AJOFM | ANOFMAngajator: JRT COMPANY SRLExperienta: Fără experienta (0 ani)Educatie: Gimnazial-SCOALA GENERALATimp de lucru: 8Adresa locului de munca: TIMISOARA
JRT COMPANY SRL

Bucatar Restaurant


Restaurantul Vinto angajeaza bucatari. Iti oferim un loc de munca stabil, si multe beneficii salariu motivant, bonus din vanzari, bonusuri de sarbatori, masa calda, apa si cafea, ambient placut . La ce ne asteptam de la tine: experienta, organizat, bun executant, punctual, si pasionat de arta culinara. Ne gasesti la telefon sau pe mail!
enoteca selecta srl

Media netă estimată pe baza celor 1 de salarii introduse în Salario: 3000 RON/Luna

Angajez Barman Restaurant


Angajez Barman cu experienta , locatie în centrul Timișoarei, salar atractiv , program în ture . Detalii la telefon
Restaurant Bulevard

Barman La Restaurant Lloyd


Restaurantul Lloyd din Piața Victoriei din Timișoara angajează barman. Oferim detalii despre program și beneficii și programare pentru interviu la telefon.
Lloyd

Restaurant Spartan Timisoara Angajează


Te vrem în echipa noastră! Cu o amplă experientă în domeniul restaurantelor de tip fast-food si cel mai mare lanț de acest gen din România, Spartan Restaurant Timisoara își mărește echipa. Dacă vrei să te alături unei echipe de tineri si să muncesti într-un mediu plăcut, contactează-ne pentru a stabili un interviu. Cautam: - ajutor preparator - tăietor carne rotisată - casieră - pizzar Oferim: - salariu atractiv - diferite bonusuri - măriri salariale din 6 în 6 luni - posibilitate de avansare NU CEREM EXPERIENȚĂ.
Spartan

Spalator Vase Restaurant


Angajez Spalator Vase , program 2 2 salar atractiv. Detalii la telefon
Restaurant Bulevard

Angajăm Personal Pentru Restaurant.​


Angajăm personal pentru restaurant cu linie de autoservire. Cerinte: atentie distributivă, disponibilitate de a lucra în echipă, experiența constituie un avantaj. Oferim salariu atractiv și bonuri de masă. Vă așteptăm la sediul nostru str. Martir Ioan Stanciu (Piata din Calea Girocului), nr. 2, Timișoara. Relații telefonice între orele 08:00-16:00 de luni până pana sâmbătă. Vă mulțumim și vă așteptăm! Restaurantul Dorna Tel: .
Dorna

Cautam Ajutor Bucatar Pentru Restaurant


Angajăm ajutor bucătar cu sau fără experiență, ospătar pentru Restaurantul La Paella in stil spaniol din zona Studenți de pe strada Daliei Nr 9. Tel.
Restaurant La Paella

Restaurant Din Timisoara,​ Angajeaza Ospatar.​


Restaurant din Timisoara, aflat in zona istorica, angajeaza ospatar. Daca va interseaza asteptam sa ne contactati.
Restautant Leonardo da Vinci

Angajez șofer Pentru Livrări Restaurant


Angajez șofer pentru livrări la domiciliu pentru restaurant în Piață Doina(zona Calea Sagului). Se oferă salariu atractiv plus alte beneficii,program de lucru de luni până sâmbătă . Mai multe detalii la telefon zero șapte șase doi- șapte opt opt- doi unu unu
Restaurant

Angajam Manager Restaurant Unirii


Restaurant piata unirii cauta manager implicat Pentru coordonarea activitatilor Program 2 cu 2 liber Detalii la telefon
Jobs

Restaurant Timisoara Angajeaza Ajutor De Bucatar


Restaurant din Timisoara, aflat in zona istorica, angajeaza ajutor de bucatar. Daca va interseaza asteptam sa ne contactati.
Restaurant Leonardo da Vinci

Angajam Ospatari Ospatarite Pentru Restaurant In Zona Centrala


Restaurantul Riviere, situat pe malul Begai angajeaza ospatari ospatarite. Candidatul Ideal: Căutăm ostar ospatarite cu experient, harnică, punctuala, cu o atitudine pozitivă, care să fie responsabilă si pe care să ne putem baza. Educație și experiență: Studii medii Diploma barman ospatar, constituie avantaj Experiența in domeniu este obligatorie Te rugăm să aplici dacă: Ești o persoană pasionată de industria ospitalității, crezi că ai un talent în a vorbi și a relaționa cu oamenii și îți place să faci asta, în timp ce servești băuturi si mancare Ești orientat către solicitările oaspeților, fiind un profesionist și o persoană interesată de o educație și o dezvoltare continuă în domeniul tău Ești o persoană atentă la detalii, responsabilă, pozitivă, cu spirit de echipă și amabilă Ai capacitatea de a răspunde și de a gestiona într-o manieră pozitivă și profesională toate situațiile apărute în relația cu oaspeții restaurantului Te poți adapta cu ușurință la programul de muncă al restauran
Riviere

Restaurant Pizzeria Filiberto Angajeaza Ospatar/​a,​ajutor Bucatar.​


ristorante filiberto angajeaza ospatar/a, ajutor bucatar.
Filber srl

Angajam Ipsosar Restaurator Monumente Istorice Timisoara


ROFELI BAU GROUP SRL, cu sediul în Mun. Lugoj, Spl. George Coşbuc, Nr. 6, Jud. Timiş, înregistrată la ORC Timiș sub nr. J35 1622 2015, CIF 34729439, angajează personal pentru ocuparea a 27 de posturi de Ipsosar restaurator ornamente ipsos cod COR 712303. Salariul brut 4582 lei. Normă întreagă 8 h zi, 40 h săpt. Cerințele postului: studii medii; cu fără experiența în domeniu. Așteptăm CV-urile dvs. la adresa de e-mail , dacă veți fi selectat pentru susținerea probei de interviu, veți fi contactat de personalul nostru de la resurse umane în vederea programării probei de interviu.
Rofeli Bau Group

Restaurant Pizzerie Situat In Zona Soarelui Angajeaza Personal.​


Restaurant pizzerie angajeaza personal pentru postul de ospatar(a) si ajutor bucatar. Dacă ești dornic de munca și iti dorești un job stabil pe perioada îndelungată, te așteptăm în echipa noastră. Pachet salarial f atractiv ( salariu + bonusuri) impreuna cu 2 mese incluse plus transport la finalul turei.
.​

Angajez Restaurant Karadorde Pta Unirii Timisoara


Restaurant Karadorde Pta Unirii Timisoara angajeaza ajutor in bucatarie, ospatar ospatara , info
sc.​yugoplenat.​srl
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 110 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.