Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

110 Locuri de Munca Restaurante in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

110 Locuri de Munca Restaurante in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Restaurante in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Restaurante in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Barmani


Locatie bine cotata din centrul istoric al Timisoarei cauta Barman cu experienta! Esti profesionist, iti place meseria ta si lucrezi bine in echipa? Vino in echipa noastra Oferim salariu platit la timp; salariu negociat in functie de experienta; tichete de masa, tichete cadou de sarbatori; program avantajos 2 zile cu 2 libere; masa calda in ziua de lucru; apa Kangen si cafea; cursuri de specializare; siguranta locului de munca; mediu placut si curat Resposabilitati -. Telefon:
Curtea berarilor Timisoreana

Angajam Barman


Angajam barman cu experienta in domeniu. Beneficii: contract de munca pe perioada nedeterminata, mancare asigurata, apa si 2 cafele, locatie de top in Dumbravita, program de 2 2 zile. Cerem: seriozitate, implicare, experienta, abilitati bune in comunicare. Daca doresti sa faci parte din echipa noastra, esti o persoana dinamica si plina de viata, te asteptam cu drag sa ne cunoastem!
MONTECATINO CAFE

Barman - Cu Experienta


Beneficii: Contract de munca pe perioada nedeterminata, Pachet salarial motivant, Mediu de lucru placut Conditii: Program 2 cu 2, Experienta in domeniu, Limba engleza nivel mediu, Seriozitate, Implicare Venituri totale: 4500 - 6000 lei
JRT Company SRL

Angajam Ospatarita Ospătar


MONT BLANC CAFFE ANGAJEAZĂ OSPATARITA OSPATAR SE OFERĂ SALARIU MOTIVANT, RELAȚII LA TEL .
TATOS LEG SRL

Angajam Montator Pt.​ Terase,​ Pergole,​ Copertine Si Obloane In Timisoara


Angajam personal pentru montaj - Timisoara - pt. inchideri de terase, jaluzele, rulouri si copertine. Responsabilitati : productia si instalarea la sediul clientilor a produselor de umbrire: jaluzele, rulouri de exterior, obloane sau copertine retractabile. Condusul autoturismelor firmei. Cerinte OBLIGATORII: detinere permis categoria B si experienta de rcondus auto. Ofeim: Salar atractiv si stabil + bonus ; Un mediu de lucru placut, bazat pe respect: - Pregatire profesionala; - Transport asigurat. Posibilitate de promovare spre functia de agent vanzari. Asteptam CV-ul CU POZA la , mesaj SMS sau Whattup la
PROSOLAR SRL

Angajam Ospatarite


Casa Dell Amore angajeaza ospatarite-barmanite. Cerintele postului: -sa pastreze mereu curatenia la locul de munca; -sa aiba atentie distributiva si sa fie mereu indreptata catre client; -sa cunoasca meniul in asa fel incat sa poata oferi mereu informatiile necesare clientului; -sa preia comenzile si sa serveasca clientul asa cum se cuvine; -sa fie responsabila de stocul produselor. Beneficii: -contract de munca pe perioada nedeterminata; -salariu atractiv calculat in functie de experienta si profesionalism; -program flexibil de lucru; -posibilitate de avansare; -mancare, cafea, apa gratuita in timpul programului de lucru. Daca sunteti interesata sau aveti vreo prietena careia i-ar placea acest post, nu ezitati sa ma contactati fie in particular, fie la numarul de telefon de mai jos.
Casa DellAmore

Angajam Ospatarite


Angajam ospatarite, sociabile, mereu cu zambetul pe buze, dornice de lucru, care sa ofere 110% din potentialul lor! Daca esti o persoana activa, vesela, sociabila, dornica de a lucra intr-un mediu tanar, ai gasit jobul perfect! Daca esti un om morocanos, nu ne suna! Salariu bun,mancare asigurata de noi.
pizzium

Angajam Ospatari


Locatie bine cotata din centrul istoric al Timisoarei cauta Ospatari cu experienta! Esti profesionist, iti place meseria ta si lucrezi bine in echipa? Vino in echipa noastra ! Oferim salariu platit la timp; salariu negociat in functie de experienta; tichete de masa, tichete cadou de sarbatori; program avantajos 2 zile cu 2 libere; masa calda in ziua de lucru; apa Kangen si cafea; cursuri de specializare; siguranta locului de munca; mediu placut si curat Telefon:
Curtea Berarilor Timisoreana

Angajez Ospătar


Locație cu terasa în zona Piata Unirii angajam ospătar a cu experiență.Programul este 2 zile cu 2 libere.Salariul este negociabil in funcție de experiența.
Bistro -pub

Angajam Ospatar


Pizzeria La Maria din Timisoara cauta ospatar a, cu norma intreaga, contract nedeterminat. Se lucreaza 2 cu 2 Cautam o persoana experimentata si ordonata. Ne puteti trimite CV-urile aici sau ne puteti contacta telefonic.
COSMIH FOOD SRL

Ospatar - Locatie Centrala


Beneficii: Contract de munca pe perioada nedeterminata, Norma intreaga, Pachet salarial motivant, Locatie centrala, Mediu de lucru placut Conditii: Seriozitate, Implicare, Limba engleza nivel mediu Venituri totale: 4500 - 6000 lei
JRT Company SRL

Lloyd Angajează Ajutor De Ospătar


Căutăm personal servire în sală. Dă-ne un telefon să îți spunem ce planuri avem pentru cea mai bună locație din oraș și cum vrem să faci parte din ele. Condiții și beneficii peste nivelul mediu al orașului. 2 posturi disponibile.
Lloyd

Angajam Ajutor Ospatar


Locatie bine cotata din centrul istoric al Timisoarei cauta ajutor ospatar. vrei sa inveti meseria de ospatar si poti sa lucrezi bine in echipa? te asteptam in in echipa noastra Oferim salariu platit la timp; salariu negociat in functie de experienta; tichete de masa, tichete cadou de sarbatori; program avantajos 2 zile cu 2 libere; masa calda in ziua de lucru; apa Kangen si cafea; cursuri de specializare; siguranta locului de munca; mediu placut si curat Resposabilitati -. Telefon:
Curtea berarilor Timisoareana

Angajez Ospatara Cu Experienta


Angazej pentru pizzerie terasa doua fete cu experienta in domeniu, zona Unirii, program de dupa masa. Mai multe detalii telefonic.Salar 3.000 ron net.
Pubro

Ajutor Ospatar


Cafe Print! Situat in Cal Aradului, angajeaza ospatari. Program 2 zile 2 zile libere,08.00-24.00 Sarbatori legale,libere Prime de sarbatori Prima zi de nastere Daca esti o persoana responsabila,serioasa,punctuala si vesela,nu ezita sa ne contactezi
SNA D FAMILY COMPANY

Media netă estimată pe baza celor 265 de salarii introduse în Salario: 2500 RON/Luna

Angajez Ospătara


Angajez ospătara pt.bar cu pariuri sportive și jocuri de noroc, zona Sagului, 2 zile lucrătoare cu 2 libere. Salar 2600 + ciubuc.
Alter ego cafe

Angajam Barman Cu Experienta Zona Libertatii Timisoara


Angajam: Barman cu experienta, zona Libertatii Timisoara. Exterienta este obligatorie . Salariu intre 3.500 - 7.000 lei Daca te consideri o persona sociabila, cu spirit de echipa si atitudine pozitiva, te asteptam in echipa noastra. Cei interesati sunt rugati sa ne contacteze la numarul de telefon:
Splendid Food SRL

Angajam Ospatara In Shopping City Timisoara


Oferim si cerem seriozitate.
GOVU

Angajam Ospătara în Zona Lipovei


Terasa Lucky blacky din zona lipovei angajează -ospatară -program 2 cu 2 de la ora 9 la 22 -mâncarea și răcoritoare asigurate CERINȚE: -minim de experienta în domeniu - responsabila,amabilă, -minim 8 clase -minim 16 ani Mai multe detalii la nr de tel
Terasa Lucky blacky

Angajam Ospatar (fete)


Pizzeria Celentano angajeaza ospatar (fete) Calificarea si experienta in domeniu sunt necesare Asteptam CV-ul dumneavoastra la adresa de mail : Pentru mai multe detalii asteptam sa ne contactati la numarul de telefon : intre orele 08-16
sc LUSSAM srl
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 110 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.