Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

125 Locuri de Munca Sofer Profesionist in Bihor

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

125 Locuri de Munca Sofer Profesionist in Bihor

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer Profesionist in Bihor si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer Profesionist in Bihor si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Soferi C+e Cu/​fara Experienta In Echipaj


Firma spaniola de transport international cu o flota de 200 camioane (remorci cu prelata) angajeaza soferi profesionisti (C+E) incepatori /cu experienta pentru lucru in echipaj. Va putem oferi contract de munca pe Spania, salarii 2000-2400 euro net, in functie de experienta. Perioada de lucru poate fi negociata in functie de necesitatile soferilor si ale firmei. Asiguram transportul pana la locul de munca din localitatea de domiciliu a fiecarui sofer. Soferilor incepatori li se ofera perioada de initiere platita in echipaj. Soferii cu experienta care doresc sa initieze un incepator primesc bonus 100 euro lunar. Perioadele de vara sau sarbatorile de iarna sunt platite suplimentar cu un bonus stabilit de firma. Tarile pe care le tranzitam sunt: Spania, Franta, Germania, Olanda si Belgia. Nu se circula in Elvetia, UK sau tarile de nord. Nu este necesara cunosterea unei limbi de circulatie internationala, dispeceratul, soferii si reprezentantii firmei fiind vorbitori de limba romana. Docum
Sociedad

Angajam Sofer Si Manipulant Marfa


Firma nationala de distributie angajeaza sofer livrare marfa si manipulant marfa in depozit.Conditie pentru sofer minim doi ani permis conducere categoria B.Experienta in distributie marfa constituie avantaj.Se ofera salar fix+bonus+bonuri de masa de 40 de lei pe zi.
Elgeka Ferfelis Romania SA

Șofer Cât B


Angajez șofer cât B,pt 3,5 tone
Sc Roanas srl

Media netă estimată pe baza celor 573 de salarii introduse în Salario: 3300 RON/Luna

Angajam Soferi Ce Germania - 3000-3100 Euro Net


Job-Link Romania angajeaza sofer cat. CE prelata si prelata mega, tandem, BDF. Avans saptamanal. Transport decontat. Cazare gratuita. Salariu + diurna este 100 net ZI calendaristica (3000 3100 euro NET lunar); Salariul pe Romania 5000 lei brut ; Avans 300 euro in fiecare zi de vineri; Perioada de sedere prin rotatie 8 2;6 3 Cerinte: Cunostinte de limba engleza; Experienta minim 1 an ca si sofer profesionist; Ne puteti contacta la numarul de telefon:
Job-Link Romania SRL

Ofertă De Angajare șofer De Camion 40t


Aceasta este o ofertă de angajare pentru un șofer de camion (categorie 4OT) la firma Energoest SRL. Mai jos sunt detalii importante despre poziție: - Tipul camioanelor: MAN frigo. - Tipul mărfurilor transportate: alimente. - Program: 2 curse pe săptămână între Oradea și București. - Locație a garajului: lângă autostrada (Sântion). - Cerințe suplimentare: Soferul trebuie să aibă domiciliu în Oradea sau în comunele limitrofe. Detalii salariale: - Salar minim pe economie. - Diurnă inclusă. - Venitul lunar poate ajunge până la 7000 lei, în funcție de orele lucrate și diurnă. Persoanele interesate ar trebui să aibă rezidența în Oradea sau în comunele învecinate și să fie confortabile cu programul menționat și cerințele specifice de transport al alimentelor.
Energoest SRL

Angajez Sofer C+e Bors-italia-bors


Angajez sofer C+E,curse tur retur Bors-Italia-Bors.Nu se merge pe tara.Mai multe detalii la telefon.
ssss

Angajam Soferi Pe Sprinter 3.​5 T Local


Angajam soferi categoria B pentru curse pe tara pe sprinter 3.5 t. Se lucreaza pe autoutilitara cu prelata. Caut persoane care au mai lucrat in transport minim 1 an. Rog seriozitate si profesionalism Pentru mai multe detalii in privat sunati la numar
Florin

Angajez Șoferi Taxi Sub Cupola Fulger


Angajez șoferi taxi, pe două auto Logan1.2 din anul 2014-2015 pe benzină și gaz , la 24 ore sub cupola Fulger.Rog seriozitate! Pentru mai multe detalii, vă rog să sunați la nr.de telefon : .
Sc Silcarmen Srl

Firma Spaniola Angajeaza Soferi Pe Tir,​ In Spania


Firma spaniola de transport angajeaza soferi pe tir in Spania, cu contract de munca spaniol. Se cere: - Permis de conducere categoria (C+E) - Certificat/Atestat de competenta profesionala pentru transport de marfa - Card tahograf - Cunoasterea la nivel conversational a uneia dintre limbile: Spaniola,Franceza,Enghleza,Portugheza,Rusa - Experienta pe camion de 40 Tone Descrierea jobului: - Transport de marfa in C.E.( 90% tarile: Spania,Franta,Belgia,Olanda,Germania,Luxemburg) - Respectarea orelor de condus si de odihna conform regulamentului in vigoare Beneficii: - Contract de munca spaniol Full-Time - Salar intre: 2750-3000 - Contributiile pentru pensii platite in sistemul de asigurari sociale spaniol - Concediu platit de 30 de zile pe an - Camioane euro 6 Pentru mai multe informatii sunati la : Nicu Sabau
Astrasa sa

Angajez șofer Pt Comunitate Pe Duba 3.​5t


Angajez șofer pentru comunitate pe duba de 3,5 T cu sau fără experienta. Va rog sa apelați la numărul de telefon . Mulțumesc.
Flodistrimar SRL

Firma Spaniola Angajeaza Soferi Pe Tir,​ In Spania


Descriere: Firma spaniola de transport international de marfa, angajeaza soferi pe tir in Spania, cu contract de munca spaniol. Se cere: - Permis de conducere categoria (C+E) - Certificat/Atestat de competenta profesionala pentru transport de marfa - Card tahograf - Cunoasterea la nivel conversational a uneia dintre limbile: Spaniola,Franceza,Enghleza,Portugheza,Rusa - Experienta pe camion de 40 Tone Descrierea jobului: - Transport de marfa in C.E.( 90% tarile: Spania,Franta,Belgia,Olanda,Germania,Luxemburg) - Respectarea orelor de condus si de odihna conform regulamentului in vigoare Beneficii: - Contract de munca spaniol Full-Time - Salar intre: 2750-3000 - Contributiile pentru pensii platite in sistemul de asigurari sociale spaniol - Concediu platit de 30 de zile pe an - Camioane euro 6 Pentru mai multe informatii sunati la numarul de telefon: Nicu Sabau
Astrasa sa

Angajam Soferi


Firma de transport din Oradea, angajeaza soferi profesionisti, categoria C+E, pentru transport intern. Cei interesati trebuie sa aiba domiciliul in judetul Bihor.
AMIRAL EUROEXPRES SRL

Angajez șofer Cat C+e


Angajez șofer profesionist cu experiență C+E pentru transport cereale România Italia cu prelată tur retur. Mai multe detalii la tel.

Angajez Sofer


Angajez șofer profesionist pt curse intern și extern
MaryIuly Concept Trans

Angajez Sofer


Angajez sofer cu permis categoria B, C , E Primează cunoștințe mecanice Salariu avantajos
Eviol Gaz

Sofer Prelata


angajez șofer comunitate cat b salar negociabil
DAN COMALIMENT

Angajez Sofer


Angajez sofer pe sprinter prelata 3.5t pt tur retur. Nu se merge pe anglia. Necesar minim experienta. Ideal sofer din zona oradea. Nu scrieti mesaje ca nu raspund. Sunati doar cei interesati.
MIZAVA SRL

Angajez șofer


sofer pe comunitate si pe tara
mans

Angajez Sofer Camion Semiremorca Duba Frig Pe țară


Angajez sofer cu experiență pe camion cu semiremorca duba frig curse doar în țară. Pentru mai multe detalii sunați 0 7 4 2 0 5 0 5 5 6
Sergiu

Angajez șofer Taxi Oradea


Angajez șofer taxi cu atestat. Pe Dacia Logan cu gpl la Fulger Taxi Oradea
Fulger taxi
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 125 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.