Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

125 Locuri de Munca Sofer Profesionist in Bihor

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

125 Locuri de Munca Sofer Profesionist in Bihor

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer Profesionist in Bihor si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer Profesionist in Bihor si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez Sofer Taxi In Marghita


Angajez sofer taxi in Marghita full time.Facilitam obtinerea atestatului taxi in cazul lipsei acestuia.Mai multe detalii in privat.
TAXI LINGAL MARGHITA

Angajez șofer Taxi


Angajez șofer de taxi sub cupola Fulger, cu experienta, atestat și analize medicale făcute. Ofer și aștept seriozitate. Pt detalii răspund doar telefonic.
SC ALEXENA TRANS SRL

Angajez Sofer Categoria C


Angajez sofer pe comunitate pe un camion de 7.5 tone. Se cere experiență ca sofer international. Se lucrează in toată Europa. 80 Euro pe zi. Mai multe detalii la telefon.
Zacota Spedition Srl

Soferi Bolt Pe Masina Flotei


Flotă din Oradea agreată ARR cu vechime de 3 ani caută șoferi pe mașinile flotei-Ford Focus 2017-2020 colantate. Colaborare doar cu PFA sau SRL.(ofer ajutor pt deschiderea acestora)
fleet

Angajez Sofer Profeniost Categoria C


Angajam sofer profesionist categoria C. Program de lucru de luni pana vineri de la 08:00-17:00. Mai multe informații la numărul de telefon afișat.
Melirom SRL

Sofer C+e In Sistem Tur-retur


VST CARGO SRL Firma de transport cu sediul in Romania, judetul Bihor - Oradea angajeaza soferi profesionisti categoriile C+E pentru a lucra in Comunitatea Europeana Esti potrivit pentru noi daca/Candidatul ideal - Ai experienta relevanta in transportul international (cel putin 1 an) - Detii permis de conducere C+E - Detii certificat de pregatire profesionala - Posesor al cardulul tahograf - Detii atestat ADR (colete)Opțional - Comunici la nivel conversational in limba Engleza - Avizul medical si cel psihologic sunt decontate de catre angajator Beneficii - Pachet salarial motivant, cu plata la data stabilita si fara intarzaieri - Oferim suport administrativ - Masinile sunt EURO 6, ingrijite si dotate corespunzator pentru confortul soferului - Aparate automate de taxare pentru toata Europa - Loc de munca stabil intr-o companie in continua crestere si dezvoltare Responsabilitati - Efectuarea transportului conform rutelor stabilite - Respectarea timpilor de conducere si a celor de odihna c
VST Cargo

Angajam Sofer Cateoria B


Firma de constructii din Oradea, angajam sofer categoria B pentru transport muncitori si materiale.
Companie

Sofer Tur-retur


Sc Davis Transporturi angajeaza Sofer Profesionist C+E pe Camion Frigorific pe curse Tur-Retur. Salar atractiv +Bonusuri, Weekend uri platite Rutele sunt : RO-BE,NL,D,PL,AT. Nu se merge pe Tara la descarcat decat foarte rar. Detalii la tel -
Davis Transporturi

Sofer Categoria B Intern


Angajez sofer categoria B pe teritoriul României pe autoutilitara cu prelata de 8 euro paleti
SC ADIKATY TRANS SRL

Șofer Cât B


Căutăm coleg pentru șofer cat B Experiențe nu este necesara 8ore pe zii de luni până vineri
Alternative prest

Media netă estimată pe baza celor 581 de salarii introduse în Salario: 3410 RON/Luna

Angajez Sofer Cat B - 3.​5 T Ro-hu


Angajez sofer cat. B Ruta fixa Oradea -HU - retur Program 09-17 Detalii telefonic
Transport

Angajez șofer Distributie Panificație și Patiserie


Angajam șofer cu program de lucru 4 ore,de Luni pana Sâmbăta interval de lucru 6.30-10.30 Șalariu 1700 Net! Livrare de pâine și patiserie se face doar în Oradea Nu răspund la mesaje!
Aqua Mill

Angajam Soferi De Camion Germania.​ 3000-3400 Euro Net


Angajam soferi de camion la PRELATA SI SEMIREMORCA CU PLATFORMA DESCHISA, BASCULA SI WALKING FLOOR, TANDEM+ADR Salariu intre 3000 - 3400 euro NET pe luna. Cerinte obligatorii: Cunostinte de limba engleza. Experienta minim 1 an ca si sofer profesionist; Program 6 3, 8 2
Job-Link Romania SRL

Sofer Cat B Si Manipulant Marfa


Sc Intercompany srl angajeaza sofer categoria B si manipulant marfa in depozitul nostru din Oradea . Cerem seriozitate si punctualitate. Oferim salariu atractiv, bonuri de masa si alte facilitati . Va asteptam alturi de noi .
Intercompany

Cautam Soferi C+e Incepatori Pe Comunitate


Firma spaniola de transport international cu o flota de 200 camioane (remorci cu prelata) angajeaza soferi profesionisti (C+E) incepatori /cu experienta pentru lucru in echipaj. Va putem oferi contract de munca pe Spania, salarii 2000-2400 euro net, in functie de experienta. Perioada de lucru poate fi negociata in functie de necesitatile soferilor si ale firmei. Asiguram transportul pana la locul de munca din localitatea de domiciliu a fiecarui sofer. Soferilor incepatori li se ofera perioada de initiere platita in echipaj. Soferii cu experienta care doresc sa initieze un incepator primesc bonus 100 euro lunar. Perioadele de vara sau sarbatorile de iarna sunt platite suplimentar cu un bonus stabilit de firma. Tarile pe care le tranzitam sunt: Spania, Franta, Germania, Olanda si Belgia. Nu se circula in Elvetia, UK sau tarile de nord. Nu este necesara cunosterea unei limbi de circulatie internationala, dispeceratul, soferii si reprezentantii firmei fiind vorbitori de limba romana. Docum
Sociedad

Angajăm șoferi Bolt -uber


Firma autorizata ARR, angajeaza soferi colaboratori Uber-Bolt cu masina proprie. Optional avem masini disponibile de închiriat , Renaul Clio- Zoe electrica. Comisioane avantajoase! Pt mai multe detalii va rog sa ne contactati
Bolt Uber

Firma De Transport Angajaza Sofer


Firma de transport marfuri din Oradea, angajaza sofer pe masini de 3,5 tone, pe comunitate in statele UE si UK. informatii la tel:
Mios Spedition

Angajez Sofer Categoria C


Angajez sofer pe comunitate pe un camion de 7.5 tone. Cabina dubla. Aparate automate pe toata Europa. Telefon mobil de firma. Se cere minim 1 an experiența international. 85 euro. Telefon
Zacota Spedition Srl

Dorbob Prod - Angajeaza Sofer


Dorbob Prod - angajeaza sofer. Salariu atractiv. Mai multe informatii telefonic.
DORBOB PROD

Angajez Sofer Cat.​ B Comunitate


Societatea cu sediul in Oradea, angajez sofer pentru o prelata de 8 paleti. Se lucreaza exclusiv cu HTG Mai multe detalii la telefon.
Silvia Express SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 125 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.