Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

165 Locuri de Munca Sofer Profesionist in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

165 Locuri de Munca Sofer Profesionist in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer Profesionist in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer Profesionist in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Pe Tur Retur Soferi


Angajam sofer profesionist pentru transport de marfa pe tur retur la camion de mare tonaj (TIR). Candidatii interesati trebuie sa detina card tahograf, certificate, atestate valabile si sa fie seriosi. Cerinte: - Atestat sofer profesionist transport marfa [C, E]; - Card pentru tahograf digital; - obligatoriu fara antecedente penale. Beneficii: - Contract de munca pe perioada nedeterminata la o firma serioasa. - Diurna si alte sporuri conform programului de condus. Firma ANASTASIA SPEDITION este o companie de transport si logistica cu sediul principal in Timisoara. Dispunem de un parc auto propriu si efectuam curse regulate pe international, tur / retur si intern.
ANASTASIA SPEDITION

Sofer Livrare Paine


Descrierea postului Cautam soferi care sa livreze paine,de diferite gramaje si sortimente, pentru clientii nostrii precum profi, carrefour, lidl,kaufland, se livreaza cu aviz. Se livreaza cu o masina de 3,5t carosata. programul este de la 2:00 noaptea pana cand se termina de livrat magazinele de preferat pana in ora 10:00 Cerințele postului Abilitati de a manevra duba in siguranta si fara sa provoace alte pagube sau accident Studii medii Responsabilitățile postului Sa se asigure ca marfa incarcata in masina sa corespunda cu marfa ce este pe borderoul de livrare Masina trebuie sa fie verificata si intretinuta in fiecare zi Pentru detalii:
CIRO TRANSEXPRESS

Societate Comerciala Angajeaza Sofer C+e


Societate comerciala angajeaza Sofer C+E transport intern SAU TUR RETUR
.​.​.​

Angajez șofer Pentru Livrări Restaurant


Angajez șofer pentru livrări la domiciliu pentru restaurant în Piață Doina(zona Calea Sagului). Se oferă salariu atractiv plus alte beneficii,program de lucru de luni până sâmbătă . Mai multe detalii la telefon zero șapte șase doi- șapte opt opt- doi unu unu
Restaurant

Angajam șoferi De Tir


Firma de transport,angajam șoferi de tir pentru curse pe țară cu plecare din Timisoara.Preferam șoferi din zona Timisoara
Candan Euro Distribution

Soferi Cat B


Angajam șofer cat.B pentru curierat în Germania ,detalii mai multe la tel
SC.​Winkler Recruitment Srl

Caut Sofer


CAUT SOFER PROFESIONIST, PE CAMION CU MACARA CU ATESTATE SI AUTORIZATII ISCIR MAI MULTE DETALII LA TEL.

Angajez șofer Categoria C+e,​ Regim Intern (românia)


Societate comercială in domeniul transporturilor rutiere de mărfuri angajează șofer categoria C+E, regim intern (Romania). Se lucrează cu ansamblu cap tractor- semiremorci prelată standard Se transportă marfă generală Se oferă: -salariu 7000 lei -card bancar cu număr auto de camion în RON pentru diferite plătiți pentru firmă. Sunt necesare: -permis conducere categoriile C+E -atestat profesional -cartela tahograf Cerem și oferim multă seriozitate!!! Detalii suplimentare la telefon : Adi RĂSPUNDEM DOAR LA APEL TELEFONIC!!!
OANADINA TRANZIT SRL

Sofer Categoria D Din Timisoara Pentru Curse Conventii


Firma Super Imposer angajeaza sofer categoria D din Timisoara pentru curse conventii Cerinte: Posesor permis cat. D Atestat de transport persoane valabil Disponibilitate pentru program de lucru in schimburi. Se ofera salar atractiv proportional cu programul de lucru, tichete de masa 40 lei.
SC SUPER IMPOSER SRL

Angajam Soferi Camion (cap Tractor Articulat Si Semiremorca) Transport Marfa,​ Categorie C + E


Societatea Mastertransport angajeaza sofer , pentru camioane articulate ( cap tractor si semiremorca bascula) detinator categorie CE pentru transport piatra si balastru. Cerinte: atestat profesional C, C 1, CE, C 1E card tahograf, experienta minim 1 an. Cautam soferi din toata tara, disponibili sa doarma in cabina. Zona de activitate Lugoj. Oferim salariu net 6.000 lei. Relatii suplimentare se pot obtine la numarul de telefon: Grozav Sorin:
MASTERTRANSPORT SRL

Angajam Soferi Categoria B Si Soferi Categoria B+c


Transfer Driver Privat Gmbh , angajeaza soferi categoria B si soferi categoria B+C , pentru livrari de masini pe teritoriul Germaniei !
Transfer Drive

Sc Ravitex Srl- Angajam Sofer 3.​5 Tone Transport Marfa Extern


Angajam soferi pentru 3.5 TONE (cu domiciliu in Timisoara sau localitati limitrofe) pentru efectuarea transporturilor externe de marfuri. Cursele se efectueaza in toata Europa. Cerinte obligatorii: - Domiciliu stabil in Timisoara sau localitati limitrofe; - Permis auto categoria B; - OBLIGATORIU experienta profesionala sofer cat. B TRANSPORT MARFA. Oferta beneficii: - Loc de munca stabil la una din cele mai performante companii de profil din Romania; - Punctualitate si corectitudine la plata salariului: diurna zilnica (55 euro zi calendaristica) + salariul minim pe economie.
SC RAVITEX SRL

Angajam Sofer Cat.​b Cu Norma Intreaga Si Un Muncitor Pt.​sera Legumicola Part Time


Soferul va lucra si pe linia de productie cand nu are grad de ocupare. Muncitorul leegumicol sa posede cunostintele necesare lucrului la intretinerea culturilor.
SC.​AVANIA BETHAR SRL

Sc Ravitex Srl- Angajam Sofer 7.​5 Tone Transport Marfa Extern


Angajam soferi pentru 7.5 TONE (cu domiciliu in judetele Timis, Arad, Caras-Severin), pentru efectuarea transporturilor externe de marfuri. Cerinte obligatorii: - Domiciliu stabil in judetul Timis, Arad sau Caras-Severin; - Permis auto categoria C; - Atestat + cartela conducatorului; - Experienta profesionala sofer cat. C transport marfa (7.5 TONE). Oferta beneficii: - Loc de munca stabil la una din cele mai performante companii de profil din Romania; - Punctualitate si corectitudine la plata salariului: diurna zilnica (70 euro zi calendaristica) + salariul minim pe economie;
SC RAVITEX SRL

Sc Ravitex Srl- Angajam Soferi Transport Marfa International


Descriere: Angajam soferi autocamion pentru efectuarea transporturilor externe de marfuri pentru curse internationale. Durata curselor este de aproximativ 3-4 saptamani. Cerinte: - Permis de conducere categoriile C+E; - Card digital pentru tahograf; - Atestat profesional pentru transport marfuri generale; - Motivatie, seriozitate si profesionalism. Oferta beneficii: - Loc de munca stabil la una din cele mai performante companii de profil din Romania; - Punctualitate si corectitudine la plata salariului: diurna zilnica (zi calendaristica) + salariul pe tara 3300 lei brut; - Flota moderna cu vehicule de ultima generatie; - Bonusuri de performanta.
SC RAVITEX SRL

Angajez șofer Cat.​ C


Angajez șofer categoria C , se lucrează pe mașini MAN TGL 7,5t , distribuție marfa Jud. Timiș Salar 4300lei
NKO SPEDITION SRL

Angajez Sofer Cat B


Angajez sofer pentru camioneta transport agregate
Sc silalinvali2011.​srl

Sofer Categ C+e


Clarismart Consulting angajeaza Sofer categ C+E in Timisoara. Cerinte -persoana onesta si harnica -dorinta de a munci Beneficii: - salariu fix - tichete de masa -prima lunara - prima de concediu - prime de Sarbatori -ore suplimentare platite dublu -asigurare medicala -al 13-lea salariu Persoanele interesate sunt rugate sa apeleze nr. de telefon afisat. SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.
CLARISMART CONSULTING

Angajez șofer


Angajez șofer categoria C+E,cu sau fără experiență,Cap tractor cu semiremorcă basculabila pentru transportul de Agregate. Categoria C pentru trakker 8X4 Tel:
JUDE CONSTRUCT

Angajez Soferi


Angajez soferi pentru autoutilitare 3.5t. Posturi disponibile: Comunitate si tur retur. pentru detalii ( salarizare, diurna tel:
SC WONDERFAST SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 165 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.