Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

173 Locuri de Munca Sofer Profesionist in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

173 Locuri de Munca Sofer Profesionist in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer Profesionist in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer Profesionist in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Post De șofer De Hotel în Sua


Prezentare generală a postului: În prezent, căutăm o persoană responsabilă și orientată către client care să se alăture echipei noastre ca șofer de hotel. Șoferul hotelului va fi responsabil pentru furnizarea de servicii de transport sigure și eficiente pentru oaspeții și personalul hotelului, asigurând o experiență plăcută și confortabilă. Responsabilitati: Transportați în siguranță oaspeții și personalul hotelului către și dinspre locații desemnate, inclusiv aeroporturi, gări și atracții locale. Oferiți asistență politicoasă și profesională oaspeților, inclusiv încărcarea și descărcarea bagajelor. Mențineți întotdeauna curățenia și siguranța vehiculului, inclusiv inspecții regulate și verificări de întreținere. Respectați legile și reglementările rutiere și respectați practicile de conducere în siguranță. Mențineți un aspect și un comportament profesional în timp ce reprezentați hotelul. Ajutați oaspeții cu informații și recomandări locale, după cum este necesar. Coordonați programe
Alexander

Sofer - Categoriile C+e - Cu Experienta


Angajam sofer - categoriile C+E - cu experienta pentru transport international de marfuri generale (tur-retur Romania - Franta, implica TIR complet si grupaje). Centrul logistic este situat in zona de N a Timisorii. Rugam seriozitate.
S.​C.​ ESM INTERNATIONAL S.​R.​L.​

Caut șofer Uber/​bolt în Timișoara


Bună ziua, se caută șofer categoria B pentru ride sharing, Uber/Bolt cu atestat pentru transport alternativ . Mașini disponibile pentru închiriat: Skoda Octavia an 2013, eligibilă pentru confort Bolt, motorizare 1.6 tdi. 600 lei și 10% procentul flotei. Venituri între 4000-6000 de lei. Pentru mai multe detalii îmi puteți scrie la nr. de telefon
Uber/​Bolt

Sofer C+e Cu Experienta Pe Automacara


Societate belgiana cauta un șofer profesionist cu experiență pe automacara. Doar soferi cu experienta pe automacara. Salariul 3000 net
Roof GV BVBA

Angajam Sofer Categoria B


Angajam sofer distributie categoria B Abilitati necesare: -experienta post sofer 5 ani; -domiciliul in Timisoara sau localitatile limitrofe, in limita a 15km; -persoana dinamica, comunicativa, respectuoasa; Angajam sofer categoria B pentru distributie alimente ( marfa paletizata ), camion 8 europaleti, carosat, dotat cu lift hidraulic si agregat frigorific, pentru zona de vest ( jud. Timis, jud. Arad, jud. Caras-Severin, jud. Hunedoara, jud. Bihor ) . Salar de baza net incepand de la 3000lei + Sambete si alte bonusuri.
.​

Sofer Autoplatforma Tractari Auto


Descriere post: Șofer Autoplatformă Tractare Auto Compania noastră caută un șofer autoplatformă dedicat și experimentat pentru a se alătura echipei noastre din domeniul tractării auto. Dacă ești pasionat de mașini și ai abilități excelente de condus, această poziție ar putea fi potrivită pentru tine. Responsabilități: Transportarea vehiculelor defecte sau avariate către locațiile desemnate în condiții de siguranță și conform reglementărilor de circulație rutieră. Asigurarea bunei funcționări a autoplatformei și a echipamentelor aferente. Interacțiunea profesională cu clienții și oferirea de servicii de calitate. Întocmirea documentelor necesare conform procedurilor interne. Cerințe: Permis de conducere categoria C+E și atestat pentru transport marfă. Experiență anterioară în conducerea autoplatformei sau a altor vehicule grele. Abilități excelente de comunicare și rezolvare a problemelor. Atenție la detalii și responsabilitate. Beneficii: Oportunitatea de a lucra într-o echipă profesio
Tractari Vest

Angajez Soferi Bascula


Angajam soferi cu experienta pentru bascula. Oferim: - pachet salarial atractiv - mediu placut de lucru Cerinte: - experienta in domeniu Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati telefonic.

Angajez Sofer Pe Autobasculanta


Angajez sofer pe autobasculanta categoria c+e
Silalin

Angajam Soferi De Tir Pentru Extern


S.C. CORLAN TRANS S.R.L. angajeaza soferi profesionisti categoria B C E (se lucreaza in echipaj) pentru curse externe tur-retur. Cerințe Job: Studii medii; Permis de conducere categoria B C E; Șofer profesionist cu minim 1 an de experiență; Disponibilitate la efort fizic și manipulare marfă; Căutăm un om responsabil, onest, harnic și perseverent; Abilitățile de comunicare și munca în echipă sunt indispensabile. Condiții Job: Participă activ la încărcarea mărfii în mijloacele de transport pe baza documentelor de însoțire; Transportă marfa în siguranță de la un punct la altul; Asigură integritatea mărfurilor transportate; Respectă ruta de transport și livrarea produselor conform programării. Beneficii Job: Pachet salarial atractiv; Mediu de lucru plăcut. Va așteptăm să ne cunoaștem la sediul nostru de pe Str Ovidiu Cotruș nr 21 A Timișoara sau trimite-ne un mesaj aici si te contactam noi!
CORLAN TRANS SRL

Sofer Pentru Camion Cu Macara


Angajam sofer cat BCE cu atestat de macaragiu grupa A sau E transport intern
Metronom-b

Angajam Soferi Pe Camion 40to,​ Prelata Mega,​ Comunitate


Angajam sofer pe camion de 40 tone, prelata mega, se lucreaza in regim de circa 4-5 saptamani in UE cu plecare si revenire in Timisoara, circa 1 saptamana pauza. Cerinte: Responsabilitate, seriozitate, punctualitate, adaptabilitate la lucrul in echipa, receptiv la a invata lucruri noi, disponibilitate. Permis conducere minim C + E, atestat si card tahografic valabile. Domiciliul in Timisoara sau imprejurimi! Recomandare de la ultimul loc de munca! Pentru programarea unui interviu sunati DOAR de Luni - Vineri intre orele 09 - 17!
FEHER TRANS SERVICE SRL

Angajam Sofer Categ.​ C+e Pentru Transport Intern (ro)


Se lucreaza la program pe cap tractor cu semiremorca prelata. Weekendurile sunt libere. Cursele sunt cu tur-retur. Nu se face circuit pe tara. De preferat sa aveti domiciliul in Timisoara sau zonele limitrofe. Salariul este motivant. Pentru detalii suplimentare puteti suna la tel. : Multumim.

Angajez Sofer Cat B


Angajam sofer categoria B pentru curse internationale de marfa. Curse tur-retur. Minim un an experienta in domeniul transporturilor de marfa. Oferim salariu motivant+ diurna
.​

Angajez Soferi


angajez soferi pe masinile flotei(benzina +gpl,disel)cu norma intreaga(8 ore) pentru Uber si Bolt(necesita atestat transport alternativ)
CAROTRANS INVEST SRL

Angalam Sofer


Angajam soferi profesionisti pentru tur retur. Salariul fain. Programul - cum vrea soferul. Multa flexibilitate. Tel.
Dierna Tim

Angajez șofer Cat B


Angajez șofer cat B pt transport national pe mașină frigorifica
Xxxx

Angajez șofer Cat.​ C


Angajez șofer categoria C, in vederea Distribuției de mărfuri. Se lucrează pe camioane dotate cu lift+liză .
NKO SPEDITION SRL

Angajez Sofer C+e


angajez sofer catC+E tari tranzitate olanda -germania Mai multe detalii la telefon
Dip thor trans logistic

Sofer Delivery


Pizza delivery din Timisoara, zona de nord a orasului, angajam sofer livrator. Cautam o persoana care sa cunoasca orasul, punctuala si prompta. Experienta in domeniu este necesara, permis de conducere de minim 3 ani. Program de lucru doua zile cu doua, masini electrice automate. Oferim salariu competitiv, o masa pe zi, un mediu de lucru sigur si placut. Salariul net (in mana) pentru inceput 4000 lei brut Pentru mai multe detalii, ne poti contacta telefonic sau pe email
chef atelier

Media netă estimată pe baza celor 1 de salarii introduse în Salario: 4000 RON/Luna

Sofer Trakker


Firma de constructii angajeaza soferi cu experienta pe trakker 8x4 , doar cu simtul raspunderii ,doar curse locale si pe sa de 40 tone ( articulata ) , curse fixe Timisoara - Lipova. Oferim cazare gratuita in Timisoara , transport gratuit de la cazare la garaj.
Firma de constructii
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 173 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.