Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

169 Locuri de Munca Sofer Profesionist in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

169 Locuri de Munca Sofer Profesionist in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer Profesionist in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer Profesionist in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez șofer Curier


Dacă ești o persoana dinamica, comunicativa și ești pasionat de condus, te aștept în echipa mea! Caut sofer pentru postul de curier Mai multe informații la numărul de telefon .
Cargus

Angajez șofer Categoria C+e,​ Regim Intern (românia)


Societate comercială in domeniul transporturilor rutiere de mărfuri angajează șofer categoria C+E, regim intern (Romania). Activitatea se desfășoară cu un ansamblu cap tractor și semiremorci prelate standard, pentru transportul de mărfuri generale. Beneficiile includ: -Salariu atractiv de 7000 lei -Card bancar dedicat cu numărul auto de camion în RON pentru diverse plăți Cerințele sunt următoarele: -Permis de conducere categoriile C+E -Atestat profesional -Cartelă tahograf Asigurăm și solicităm seriozitate! Pentru mai multe detalii, vă rugăm să sunați la numărul de telefon: Adi Vă rugăm să ne contactați doar prin apel telefonic!
OANADINA TRANZIT SRL

Soferi Comunitate Dube Frig Permis Categorie C+e


angajam conducatori auto, categorie permis C+E , dube frig pe relatia Germania-Ungaria, program de lucru flexibil , descarcarile se efectueaza in zona Budapesta-Szeged posibilitate deplasare pe prioade mai scurte de timp decat cele clasice folosite pe comunitate.
SAO SPEED

Partener Oficial Uber Bolt ( Taxi ) Recrutam Soferi Soferite


Cerinte obligatorii pentru a va incadra: - varsta minima 21 de ani - vechime permis minim 2 ani - cazier judiciar curat Masina personala obligatoriu ( nu avem masini de inchiriat) mai noua de anul 2010 inclusiv, in 4 usi. Uber si Bolt pentru cei mai in varsta sau care nu au auzit de ele sunt un serviciu similar cu taximetria. Lucrati cu masina personala. Va faceti programul de lucru exact cum doriti dumneavoastra. Se face atestat transport persoane, scolarizarea acestuia este decontata de Uber. Se cauta soferi dispusi sa lucreze un minim de 20 de ore pe saptamana. Se face contract de munca cu norma intreaga. Pentru cei care lucreaza cu contract cu norma intreaga in alta parte sau sunt pensionari ori studenti cu varsta pana in 26 de ani si vor face Uber Bolt part time, se face contract la 2 ore. Comision firma 10% Va rog cei interesati pentru mai multe detalii ma puteti contacta telefonic la numarul din anunt. Persoana de contact Luca. In cazul in care nu raspund, voi reveni cu un apel
BETTER TRANS

Angajam Sofer,​ Pe Camion 7,​5to,​ Comunitate


Angajam sofer pe camion de 7,5 tone, se lucreaza in regim de circa 4-5 saptamani in UE cu plecare si revenire in Timisoara, circa 1 saptamana pauza. Cerinte: Responsabilitate, seriozitate, punctualitate, adaptabilitate la lucrul in echipa, receptiv la a invata lucruri noi, disponibilitate. Permis conducere minim C, atestat si card tahografic valabile. Domiciliul in Timisoara sau imprejurimi! Recomandare de la ultimul loc de munca! Pentru programarea unui interviu sunati DOAR de Luni - Vineri intre orele 09 - 17! Tel.
FEHER TRANS SERVICE SRL

Caut Sofer Cu Experienta Pt Trakker 8x4


Caut sofer cu experienta pt Trakker 8x4, se lucrează pe santier în Tm
PTG IABLA TRANS SRL

Angajez Sofer Intern 3,​5 Tone


Angajez sofer 3,5 tone pe intern pe ruta Timisoara -Bucuresti si retur cu experinta , recomandare de la ultimul loc de munca si cunostinte minime de mecanica . Salarizare 4500-5000 lei
SC FONAGE TRANS

Caut Sofer


CAUT SOFER PROFESIONIST, PE CAMION CU MACARA CU ATESTATE SI AUTORIZATII ISCIR MAI MULTE DETALII LA TEL.

Sofer Cat B


Angajez șofer Cat B , pentru Transport marfă generala paletizata. -pe autoutilitara sprinter 3.5 T, -Ruta - Timișoara -București tur -retur , două curse pe săptămână . cerințe : -experiență minim 2 ani -punctual - cunoștințe în domeniul transporturilor . salarizare 4500 lei
bianca

Media netă estimată pe baza celor 581 de salarii introduse în Salario: 3400 RON/Luna

Sc Ravitex Srl- Angajam Soferi Transport Marfa International


Descriere: Angajam soferi autocamion pentru efectuarea transporturilor externe de marfuri pentru curse internationale. Durata curselor este de aproximativ 3-4 saptamani. Cerinte: - Permis de conducere categoriile C+E; - Card digital pentru tahograf; - Atestat profesional pentru transport marfuri generale; - Motivatie, seriozitate si profesionalism. Oferta beneficii: - Loc de munca stabil la una din cele mai performante companii de profil din Romania; - Punctualitate si corectitudine la plata salariului: diurna zilnica (zi calendaristica) + salariul pe tara 3300 lei brut; - Flota moderna cu vehicule de ultima generatie; - Bonusuri de performanta.
SC RAVITEX SRL

Sc Ravitex Srl- Angajam Sofer 7.​5 Tone Transport Marfa Extern


Angajam soferi pentru 7.5 TONE (cu domiciliu in judetele Timis, Arad, Caras-Severin), pentru efectuarea transporturilor externe de marfuri. Cerinte obligatorii: - Domiciliu stabil in judetul Timis, Arad sau Caras-Severin; - Permis auto categoria C; - Atestat + cartela conducatorului; - Experienta profesionala sofer cat. C transport marfa (7.5 TONE). Oferta beneficii: - Loc de munca stabil la una din cele mai performante companii de profil din Romania; - Punctualitate si corectitudine la plata salariului: diurna zilnica (70 euro zi calendaristica) + salariul minim pe economie;
SC RAVITEX SRL

Sc Ravitex Srl- Angajam Sofer 3.​5 Tone Transport Marfa Extern


Angajam soferi pentru 3.5 TONE (cu domiciliu in Timisoara sau localitati limitrofe) pentru efectuarea transporturilor externe de marfuri. Cursele se efectueaza in toata Europa. Cerinte obligatorii: - Domiciliu stabil in Timisoara sau localitati limitrofe; - Permis auto categoria B; - OBLIGATORIU experienta profesionala sofer cat. B TRANSPORT MARFA. Oferta beneficii: - Loc de munca stabil la una din cele mai performante companii de profil din Romania; - Punctualitate si corectitudine la plata salariului: diurna zilnica (55 euro zi calendaristica) + salariul minim pe economie.
SC RAVITEX SRL

Angajam Sofer Cat.​b Cu Norma Intreaga Si Un Muncitor Pt.​sera Legumicola Part Time


Soferul va lucra si pe linia de productie cand nu are grad de ocupare. Muncitorul leegumicol sa posede cunostintele necesare lucrului la intretinerea culturilor.
SC.​AVANIA BETHAR SRL

Angajam Soferi La Prelata,​ Masini De Cereale,​ Masini De Transport Produse Balastate


Societate de transport intern, angajam soferi la prelata, masini de cereale si masini de transport produse balastate (soferi TIR, categoria C+E). Oferim salariu atractiv in suma de 7000-10000 lei. Pentru cei interesati, putem fi contactati pentru detalii la numarul .
Trucks

Angajam Soferi Pentru Curse Externe,​ Comunitate ,​cat.​b,​ Pentru Transport Marfa


Angajez soferi din toata tara ( nu conteaza de unde sunteti ) doar cu experienta in transport de marfa international. Masini disponbilie: - VW Crafter 2022 duba 6 paleti - pat dormit , Webasto; - VW Crafter 2022 prelata 10 paleti pat dormit, Webasto; - Mercedes Benz Sprinter 2021 prelata 10 paleti pat dormit, Webasto; - Mercedes Benz Sprinter 2022 prelata 10 paleti pat dormit, Webasto. Salar + diurna / duba de la 1.800 Euro / luna; Salar + diurna / prelate de la 1.900 Euro / luna Se fac curse in toata Europa ( nu facem Anglia ), se cara marfa generala, NON-ADR, nu se cara supratonaj, nu se sta doar pe Germania. Se ofera telefon de serviciu, GPS. Se cere: - experienta in transport de marfa international ( NU ma intereseaza curierat la DPD/DHL/UPS ); - seriozitate, curatenie, corectitudine; - disponibilitate de a sta plecat minim 30 de zile. Informatii la telefon Luni Vineri de la 8:00 la 17:00. Nu raspund la mesaje!
VTS

Angajam Sofer Categ.​b - Camioneta 3.​5t - Auto Alex S.​r.​l.​ - Calea Sagului


AUTO ALEX S.R.L. - Depozit Materiale Constructii - Angajeaza Sofer categ. B pentru camioneta 3.5 tone. Depozitul se afla in Calea Sagului, Timisoara. Program de la 08:00 - 17:00, de Luni pana Vineri.
AUTO ALEX S.​R.​L.​

Angajăm șofer Cantină Mobilă Pentru Livrare Hrană La Domiciliul Beneficiarilor


Asociația Evanghelistică și de Caritate Isus Speranța României din Timișoara angajează șofer cu normă întreagă pentru Serviciul social de cantină mobilă.
AEC ISR

Angajam Soferi Camion (cap Tractor Articulat Si Semiremorca) Transport Marfa,​ Categorie C + E


Societatea Mastertransport angajeaza sofer , pentru camioane articulate ( cap tractor si semiremorca bascula) detinator categorie CE pentru transport piatra si balastru. Cerinte: atestat profesional C, C 1, CE, C 1E card tahograf, experienta minim 1 an. Cautam soferi din toata tara, disponibili sa doarma in cabina. Zona de activitate Lugoj. Oferim salariu net 6.000 lei. Relatii suplimentare se pot obtine la numarul de telefon: Grozav Sorin:
MASTERTRANSPORT SRL

Angajam Soferi Pe Camion 40to,​ Prelata Mega,​ Comunitate


Angajam sofer pe camion de 40 tone, prelata mega, se lucreaza in regim de circa 4-5 saptamani in UE cu plecare si revenire in Timisoara, circa 1 saptamana pauza. Cerinte: Responsabilitate, seriozitate, punctualitate, adaptabilitate la lucrul in echipa, receptiv la a invata lucruri noi, disponibilitate. Permis conducere minim C + E, atestat si card tahografic valabile. Domiciliul in Timisoara sau imprejurimi! Recomandare de la ultimul loc de munca! Pentru programarea unui interviu sunati DOAR de Luni - Vineri intre orele 09 - 17!
FEHER TRANS SERVICE SRL

Sofer Categoria B


Societate comerciala angajam sofer pentru distributia produselor de panificatie si patiserie. Program 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana. Mai multe detalii lan elefon
C
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 169 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.