Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

151 Locuri de Munca Sofer in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

151 Locuri de Munca Sofer in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Gestionar,​ Lucrator Comercial,​ Manipulant Marfuri,​ Sofer.​


Angajam lucrator comercial, gestionar, manipulant marfuri pentru punctul de lucru situat in Timisoara pe str. Aristide Demetriade, Nr. 30. Abilitati: persoana responsabila,receptiva, comunicativa si organizata la locul de munca. Descriere jobului: Cerinte: - studii medii; - persoana organizata, atenta la detalii; -experienta constitue un avantaj; Responsabilitati: - receptia, inventarierea si eliberarea marfurilor pe baza documentelor specifice; Oferim salariu atractiv, bonuri de masa, transport gratuit(in functie de zona); - posibilitate de dezvoltare profesionala - mediu de lucru profesionist C.V.-urile se pot depune la , sau la sediul firmei Ferobanat, Timisoara, Aristide Demetriade, nr. 30 Mai multe detali la telefon.
Ferobanat

Angajam Sofer Categ.​b - Camioneta 3.​5t - Auto Alex S.​r.​l.​ - Calea Sagului


AUTO ALEX S.R.L. - Depozit Materiale Constructii - Angajeaza Sofer categ. B pentru camioneta 3.5 tone. Depozitul se afla in Calea Sagului, Timisoara. Program de la 08:00 - 17:00, de Luni pana Vineri.
AUTO ALEX S.​R.​L.​

Angajam Soferi Pentru Curse Externe,​ Comunitate ,​cat.​b,​ Pentru Transport Marfa


Angajez soferi din toata tara ( nu conteaza de unde sunteti ) doar cu experienta in transport de marfa international. Masini disponbilie: - VW Crafter 2022 duba 6 paleti - pat dormit , Webasto; - VW Crafter 2022 prelata 10 paleti pat dormit, Webasto; - Mercedes Benz Sprinter 2021 prelata 10 paleti pat dormit, Webasto; - Mercedes Benz Sprinter 2022 prelata 10 paleti pat dormit, Webasto. Salar + diurna / duba de la 1.800 Euro / luna; Salar + diurna / prelate de la 1.900 Euro / luna Se fac curse in toata Europa ( nu facem Anglia ), se cara marfa generala, NON-ADR, nu se cara supratonaj, nu se sta doar pe Germania. Se ofera telefon de serviciu, GPS. Se cere: - experienta in transport de marfa international ( NU ma intereseaza curierat la DPD/DHL/UPS ); - seriozitate, curatenie, corectitudine; - disponibilitate de a sta plecat minim 30 de zile. Informatii la telefon Luni Vineri de la 8:00 la 17:00. Nu raspund la mesaje!
VTS

Angajam Soferi Camion (cap Tractor Articulat Si Semiremorca) Transport Marfa,​ Categorie C + E


Societatea Mastertransport angajeaza sofer , pentru camioane articulate ( cap tractor si semiremorca bascula) detinator categorie CE pentru transport piatra si balastru. Cerinte: atestat profesional C, C 1, CE, C 1E card tahograf, experienta minim 1 an. Cautam soferi din toata tara, disponibili sa doarma in cabina. Zona de activitate Lugoj. Oferim salariu net 6.000 lei. Relatii suplimentare se pot obtine la numarul de telefon: Grozav Sorin:
MASTERTRANSPORT SRL

Sc Ravitex - Angajam Soferi Echipaj- Tur Retur Transport Marfa International


Descriere: Angajam soferi autocamion (echipaje) pentru efectuarea transporturilor externe de marfuri pentru curse internationale tur-retur. Durata curselor este de aproximativ 1 saptamana. Cerinte: - Permis de conducere categoriile C+E; - Domiciliu stabil in localitatea Timisoara sau zonele limitrofe; - Card digital pentru tahograf; - Atestat profesional pentru transport marfuri generale; - Motivatie, seriozitate si profesionalism. Oferta beneficii: - Loc de munca stabil la una din cele mai performante companii de profil din Romania; - Punctualitate si corectitudine la plata salariului: diurna zilnica (zi calendaristica) + salariul minim pe economie; - Flota moderna cu vehicule de ultima generatie; - Bonusuri de performanta.
SC RAVITEX SRL

Sc Ravitex Srl- Angajam Soferi Transport Marfa International


Descriere: Angajam soferi autocamion pentru efectuarea transporturilor externe de marfuri pentru curse internationale. Durata curselor este de aproximativ 3-4 saptamani. Cerinte: - Permis de conducere categoriile C+E; - Card digital pentru tahograf; - Atestat profesional pentru transport marfuri generale; - Motivatie, seriozitate si profesionalism. Oferta beneficii: - Loc de munca stabil la una din cele mai performante companii de profil din Romania; - Punctualitate si corectitudine la plata salariului: diurna zilnica (zi calendaristica) + salariul pe tara 3300 lei brut; - Flota moderna cu vehicule de ultima generatie; - Bonusuri de performanta.
SC RAVITEX SRL

Angajam Soferi La Prelata,​ Masini De Cereale,​ Masini De Transport Produse Balastate


Societate de transport intern, angajam soferi la prelata, masini de cereale si masini de transport produse balastate (soferi TIR, categoria C+E). Oferim salariu atractiv in suma de 7000-10000 lei. Pentru cei interesati, putem fi contactati pentru detalii la numarul .
Trucks

Sc Ravitex Srl- Angajam Sofer 3.​5 Tone Transport Marfa Extern


Angajam soferi pentru 3.5 TONE (cu domiciliu in Timisoara sau localitati limitrofe) pentru efectuarea transporturilor externe de marfuri. Cursele se efectueaza in toata Europa. Cerinte obligatorii: - Domiciliu stabil in Timisoara sau localitati limitrofe; - Permis auto categoria B; - OBLIGATORIU experienta profesionala sofer cat. B TRANSPORT MARFA. Oferta beneficii: - Loc de munca stabil la una din cele mai performante companii de profil din Romania; - Punctualitate si corectitudine la plata salariului: diurna zilnica (55 euro zi calendaristica) + salariul minim pe economie.
SC RAVITEX SRL

Sc Ravitex Srl- Angajam Sofer 7.​5 Tone Transport Marfa Extern


Angajam soferi pentru 7.5 TONE (cu domiciliu in judetele Timis, Arad, Caras-Severin), pentru efectuarea transporturilor externe de marfuri. Cerinte obligatorii: - Domiciliu stabil in judetul Timis, Arad sau Caras-Severin; - Permis auto categoria C; - Atestat + cartela conducatorului; - Experienta profesionala sofer cat. C transport marfa (7.5 TONE). Oferta beneficii: - Loc de munca stabil la una din cele mai performante companii de profil din Romania; - Punctualitate si corectitudine la plata salariului: diurna zilnica (70 euro zi calendaristica) + salariul minim pe economie;
SC RAVITEX SRL

Angajam Sofer Cat.​b Cu Norma Intreaga Si Un Muncitor Pt.​sera Legumicola Part Time


Soferul va lucra si pe linia de productie cand nu are grad de ocupare. Muncitorul leegumicol sa posede cunostintele necesare lucrului la intretinerea culturilor.
SC.​AVANIA BETHAR SRL

Angajez Sofer Autobasculanta 8x4 Santier Timisoara-arad Timisoara-lugoj


Angajez Sofer cu experienta de santier pe autobasculante 8x4 pentru zona Timisoara Cerinte -Atastate si card tahograf
SC GANMIG SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 151 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.