Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

128 Locuri de Munca in Stefanestii De Jos - Joburi in Stefanestii De Jos

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

128 Locuri de Munca in Stefanestii De Jos - Joburi in Stefanestii De Jos

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Stefanestii De Jos si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Stefanestii De Jos si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Vanzator La Domiciliu


Angajam VANZATOR LA DOMICILIU PE BAZA DE COMANDA ONLINE. SALARIU 2300 lei NET / LUNAR PLUS BONURI DE MASA . Contract munca 8 ore zi / 40 ore saptamana . Livrările se fac cu Bicicleta sau Scuter permis cat B . puse la dispoziție de noi. Plata salariu 15/30 ale lunii. WE ARE HIRING A HOME SELLER ON THE BASIS OF ONLINE ORDERS. SALARY 2300 lei NET / MONTHLY PLUS MEALS. Work contract 8 hours a day / 40 hours a week. Deliveries are made by bicycle or scooter permitted as B. made available by us. Salary payment 15/30 of the month.
Alex Soft Technology

Angajam Soferi Profesionisti-zona Bucuresti Si Ilfov


Sc Ahead Logistics Srl angajeaza soferi profesionisti categoriile C+E pe curse in tara tur/retur (pe contracte).Acte necesare pt angajare:permis c+e,atestat marfa,card tahograf,aviz medical,aviz psihologic,medicina muncii,cazier judiciara.Salariu motivant.
Sc Ahead Logistics Srl

Rpg Security Angajeaza Agenti Securitate Program De Noapte


RPG Security angajeaza agenti securitate program de noapte zona Stefanesti Ilfov Candidatul ideal: Fara antecedente penale; Studii medii; Atitudine civilizata si responsabila; Capacitate de comunicare; Disponibilitate de lucru in ture; Experienta pe un post similar constituie avantaj; VA OFERIM: Salariu atractiv ; Punctualitatea platii salariilor; Calificare la locul de munca; Program de lucru- de noapte 12h Pentru programarea unui interviu ,va rugam sa ne contactati la nr de telefon *****4.
RPG SECURITY CENTER

Cautam Urgent Agenti De Securitate


Cautam URGENT Agenti de Securitate pentru un santier nou ! Oferim contractul de munca si salar lunar ! Info .
FOLGORE SECURITY srl

Rpg Security Angajeaza Agenti Securitate Pentru Depozit Stefanesti


RPG Security angajeaza Agenti Securitate pentru depozit Stefanesti Candidatul ideal: Atitudine civilizata si responsabila; Capacitate de comunicare; Aspect fizic ingrijit; VA OFERIM: Salariu motivant; Punctualitatea platii salariilor; Asiguram calificare si instruire. Asiguram echipament gratuit. Posibilitati de promovare; Pentru programarea unui interviu ,va rugam sa ne contactati la nr de telefon *****2
RPG SECURITY CENTER

Angajam Casieri,​lucratori Bucatarie,​brutari,​livratori


Esti un om serios,implicat si cu spirit Spartan? Pe langa o gasca de oameni faini iti oferim si un post la Restaurantul Spartan Cosmopolis! Unii spun ca oferim cazare gratuita intr-un complex rezidential, altii ca decontam transportul,dar nu ii crede pe cuvant! Suna-ne sa iti confirmam noi! Dam masa gratuit,dar si bonuri de masa...ca suntem oameni! Si mai punem si niste bonusuri lunare la bataie sa avem de buzunar. Lucram in ture :15 zile munca, 15 zile distractie Castiga-ne respectul ca sa iti creasca salariul!
RERUM FOOD

Bucatar


Boujee , restaurant Cosmopolis Plaza angajeaza bucatar . Salariu plus comison Detalii la tel
Boujee Fusion Cuisine

Media netă estimată pe baza celor 375 de salarii introduse în Salario: 3400 RON/Luna

Personal Călcat Haine și Recepție Curățătorie Haine


Curățătoria Aquarelle din Cosmopolis, Ștefăneștii de jos angajează personal pentru călcat haine și recepție haine. Salariu începând cu 3500 lei, experiență și priceperea se plătește mai mult. Program 8 ore. Luni-Vineri.
Aquarelle
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 128 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.