Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

44 Locuri de Munca Vanzator in Arges

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

44 Locuri de Munca Vanzator in Arges

Cauta printr-o varietate mare de joburi Vanzator in Arges si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Vanzator in Arges si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angazej Lucrator Comercial


Angajez lucrator comercial magazin alimenta gavana
Dariluca

Cautam Lucrator Comercial Raion Lactate In Pitesti.​ Pachet Salarial 2500


FMCG Marketing&Distributie Impreuna redefinim performanta in merchandising De 16 ani oferim solutii inovative de merchandising bazate pe următoarele valori: -> Orientarea către angajați -> Excelența în execuție -> Inovație -> Partener de valoare Ce asteptam de la tine? Responsabilitate si seriozitate. Flexibil si spirit de echipă. Minim studii gimnaziale finalizate. Experientă anterioară constituie avantaj, dar nu este obligatorie. Printre atributiile tale: Aprovizionarea rafturilor cu produsele din sortimentatia alocata. Aranjarea produselor la raft. Verificarea preturilor si valabilitatea produselor. Ce oferim: Contract de munca pe perioada nedeterminata. Plata salariului la data stabilita. 21 zile de concediu de odihna pe care le vei efectua intotdeauna. Training la angajare. Dezvoltare profesionala si oportunitati reale de promovare. Suport din partea echipe
FMCG

Cautam Lucrator Comercial Merchandiser In Pitesti.​ Venit Salarial 2450,​ Decontam Si Ab Transport


Cautam lucrator comercial merchandiser in Pitesti. Venit salarial 2450, Decontam si ab transport sau combustibil. Se lucreaza intr-o singura tura de dimineata. Contract de munca pe perioada nedeterminata. 21 zile de concediu odihna pe an. Sarbatorile legale sunt platite dublu.
FMCG

Operatori Gpl/​ Lucratori Comerciali- Statie Partener Rompetrol Locatia Lunca Corbului


Statia PECO partener Rompetrol din Lunca Corbului angajeaza operatori GPL/lucratori comerciali, cu minime cunostinte Microsoft Office -word, excel ,disponibil sa lucreze in ture sa gestioneze corect si cu simt de raspundere carburantii si produsele din statie. Descrierea jobului: Responsibilitatile pentru aceasta pozitie sunt urmatoarele: -vanzare de combustibil si produse din magazinul statiei; -intocmirea documentelor fiscale si efectuarea monetarului; -intocmirea raportarilor si situatiilor solicitate; -buna comunicare cu clientii si gestionarea potentialelor neintelegeri aparute; -asigurarea curateniei si a ordinii in statia de distributie carburanti. Ca si beneficii iti oferim: salariu motivat; tichete de masa; program de lucru flexibil in ture
PRO SPERANTA 2002 SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 44 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.