Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

93 Locuri de Munca Vanzator in Targu Frumos

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

93 Locuri de Munca Vanzator in Targu Frumos

Cauta printr-o varietate mare de joburi Vanzator in Targu Frumos si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Vanzator in Targu Frumos si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Lucrator Comercial - Ajofm | Anofm


Ocupatia: LUCRATOR COMERCIAL - AJOFM | ANOFMAngajator: S.C.NARIDA SRLExperienta: Experienta putina Educatie: Profesional-SCOALA PROFESIONALATimp de lucru: 8Adresa locului de munca: TARGU MURES
S.​C.​NARIDA SRL

Angajez Vanzatoare


Angajam Vanzatoare cu experiența ptr un chioșc alimentar situat in piata Dambu Pietros Program 8 orele zi .Tel
Sc com fana srl

Angajăm Vânzătoare


Angajăm vânzătoare în magazin alimentar Tg Mureș str Bolyai pentru mai multe detalii nr tel
Kovi

Angajam Vanzatoare.​


Angajam vanzatoare cu experienta s au proaspeti apsolvent la magazin alimentara in Tg Mures .tel *****9

Angajez Lucrator Comercial(vanzatoare)


Angajam lucrător comercial (fete) pentru magazin alimentar situat in Targu Jiu, Bicaz. Program 2 zile cu 2 libere. Salariul atractiv. Pentru mai multe informatii sunati la nr:
A.​D

Angajare Vanzator Magazin.​


Angajez vanzator,vanzatoare cu si,sau fara experienta, pentru magazin universal situat in targu carbunesti.Relatii la tel,*****7.multumesc

Angajam Vanzatoare Magazin Alimentar-targu Mures(tudor)


Magazin alimentar de cartier, angajeaza vanzator vanzatoare(inclusiv pensionari) cu experienta cu program 4 sau 8 ore. Salariu program 8 ore: 3300 lei net Salariu program 4 ore: 1700 lei net Detalii la telefon: .
Sabielen SRL

Lucrător Comercial Casier


Societatea comerciala angajează lucrător comercial casier la magazin cu produse de curățenie. Locație Centrul Comercial Universall strada Gheorghe Doja Nr 193. Târgu Mureș. Jud. Mureș. Detalii DOAR la numărul de telefon .
Sc CALINUT s

Magazin Alimentar Situat în Cartierul Dambu Angajează Casieri.​


Magazin alimentar situat în cartierul Dambu angajează casieri.Mai multe detalii la nr de telefon
SC MAYAMIXT

Lucrator Comercial - Gestionar


BAR BLECHDESIGN SRL angajaeaza lucrator comercial - gestionar. 1. Denumirea compartimentului: COMPARTIMENTUL PRodictie 2. Denumirea postului: LUCRĂTOR COMERCIAL 3. Se subordonează: DIRECTOR DE PRODUCTIE 4. Pregătirea și experiență: NIVEL DE STUDII: minim liceul (diplomă de bacalaureat) EXPERIENȚĂ: - Nu este obligatorie; - Au prioritate persoanele cu experiență în domeniul comercial APTITUDINI ȘI DEPRINDERI NECESARE: - Percepție vizuală; - Atenție: concentrare, mobilitate, distributivitate, selectivitate; - Rapiditate; - Spirit practic; - Coordonare manuală bună; - Memorie vizuală bună; - Abilități de comunicare; - Capacitate de a lua decizii; - Persoană de încredere; - Implicare în activitate; - Dorință de a munci; - Capacitatea de a se descurca în condiții de stres; - Rezistență la sarcini repetitive; - Rezistență la oboseală; - Capacitatea de a munci în echipă; - Autocontrol mediu; - Motivație. 5. Responsabilități și sarcini: ATRIBUȚII PRINCIPALE (și sarcini aferente): 1. Asigură nec
BAR BLECHDESIGN SRL

Loc De Munca In Magazin Alimentar.​


Esti in cautarea unui loc de munca ? Magazinul alimentar din cartierul Mureseni in Targu Mures isi mareste echipa, cautam colegi noi la mezeluri, nu se cere experienta.Daca esti interesat lasa un mesaj pe wap la nr de tel:
Profi

Lucrator.​ Comercial Ma


Caut sa angajez doamnă domnișoară part-time într-un magazin alimentar zona dambu. Pentru mai multe informații ma puteți contacta la nr de telefon
Veronicafresh.​SRL

Media netă estimată pe baza celor 876 de salarii introduse în Salario: 2500 RON/Luna

Post De Lucrător Comercial


Se cauta lucrătoare comerciala . Locul de munca este la Auchan Târgu Mureș la Fornetti. Salariu de început 2.700 lei net , pentru detalii va rog sa sunați la tel:
SC Miricom Srl
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 93 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.