Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

22 Locuri de Munca Calitate in Brasov

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

22 Locuri de Munca Calitate in Brasov

Cauta printr-o varietate mare de joburi Calitate in Brasov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Calitate in Brasov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajăm în Brașov - Controlor Calitate - 3 Schimburi


Angajăm în Brașov - Controlor Calitate Cerințe: - Cunoștințe de desen tehnic; - Cunoștințe în utilizarea instrumentelor de măsurare (micrometru, alezometru, șubler); - Urmărirea și verificarea tuturor condițiilor de calitate ale pieselor; - O bună capacitate de organizare și atenție la detalii; - Disponibilitate de a lucra în trei schimburi. Beneficii: - transport asigurat; - tichete de masă în valoare de 30 de lei; - prime de randament; - prime de fidelitate; - Card Medlife.
SC AATEQ SRL

Tehnician Asigurarea Calitatii


Angajăm #Tehnician Asigurarea Calității pentru noua #fabrica #Moveos. Printre atribuțiile tale se vor număra: - Validarea proceselor produselor masuratorilor - Blocarea reperelor produselor neconforme în sistemul de urmărire a producției - Analiza reperelor produselor neconforme identificate și inițierea raportului de neconformitate intern. Contactează-ne la numarul de telefon pentru a ne cunoaște și pentru a putea să-ți oferim mai multe detalii. Cu drag, Echipa Moveos Făgăraș
Moveos Fagaras

Media netă estimată pe baza celor 427 de salarii introduse în Salario: 3500 RON/Luna

Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.