Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

147 Locuri de Munca Ingrijire in Bucuresti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

147 Locuri de Munca Ingrijire in Bucuresti

Cauta printr-o varietate mare de joburi Ingrijire in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Ingrijire in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Ingrijitoare Varstnici La Domiciliu,​ Zona Dorobanti


Angajam ingrijitoare varstnici pentru ingrijire barbat 68 ani semimobil , program intern , zona Dorobanti , salariu 5000 lei.
senior care

Ingrijire Varstnic,​ Zona Bld.​ Dacia,​ Bucuresti,​ 4000 Lei Luna


Cautam persoana cu experienta pentru ingrijire doamna (76 ani, imobilizata, constienta). Atributii : ingrijire, supraveghere; Program: 8 ore zi ( luni-vineri) Salariul: 4000 lei luna tel. sau
Agentia Mary Poppins

Ingrijire Doamna,​ Regim Intern Bucuresti,​ 4200 Lei/​luna


Cautam persoana cu experienta, blanda, comunicativa pentru doamna (87 ani, greu deplasabila, poarta pampers in caz de accident, lucida, fara afectiuni grave). Atributii : ingrijire si supraveghere, preparat masa, igienizare si un mic menaj Program: intern cu 4 zile libere/luna ( se accepta si program de 8-9 ore/zi) Salariul: 4200 lei/luna tel. sau
Agentia Mary Poppins

Ingrijitoare Batrani Pentru Regim Intern+ex Bucuresti .​ Fara Griji Pentru Parintii Tai!


Agentie recomanda doua ingrijitoare batrani pentru regim intern, sau extern Fac menaj usor, mancare.Schimba pampersi Regim intern sau extern Dana, externa sector 4, interna o saptamana da, una nu Nina numai regim intern o saptamana da, una nu! Solutia e la un telefon distanta!
Hai la munca

Ingrijire Varstnic Regim Intern,​ Zona Militari,​ 4500 Lei/​luna


Cautam persoana pentru ajutor in ingrijirea unui domn ( 90 ani, deplasabil, lucid), fara grave probleme de sanatate doar cele specifice varstei.. Atributii : ingrijire si supraveghere, menaj, gatit Program : intern cu 4 zile libere/luna Salariul: 4500 lei/luna tel. sau
Agentia Mary Poppins

Ingrijitor Spatii Verzi Terenuri Fotbal Iarba Naturala Cu Experienta


Academie Fotbal angajeaza ingrijitor spatii verzi terenuri fotbal iarba naturala cu experienta Zona Regie - Bucuresti. Se ofera salariu motivant si bonuri de masa. Se asigura Carte de munca, cu salariu integral pe cartea de munca, asigurare de sanatate. Program de lucru: Luni Vineri, 8 ore. Ocazional, program scurt sambata, platit suplimentar.
Centrul Sportiv

Caut Ingrijire Batrana,​2-3 Zile Luna,​ Intern,​ Sector 1


Caut femeie pt ingrijire batrana, 100 ani +, lucida, deplasabila cu cadrul; zona Maresal Averescu Program:intern, 2-3 zile luna.
pers fizica

Ingrijitoare Batrana 8 Ore Zi - Zona Titan 3200 Lei


Cautam URGENT ingrijitoare batrana imobilizata la pat in zona Titan din Bucuresti cu program de 8 ore zi, Luni - Vineri cu Weekend liber ! Salariu oferit lunar este de 3200 Lei ! Pentru o colaborare rapida cu firma noastra ne puteti suna la numarul : ( retea Vodafone
Sc.​Expert Bone Menaj.​Srl

Ingrijire Batran,​ Orele 9 - 14,​ Zona Dorobanti-floreasca


Cautam ingrijitoare pentru un batran, care cu putin ghidaj se pune in caruciorul cu rotile, lucid, zona Primaverii - liceul Jean Monnet, program luni - sambata, orele 9 - 14, salariu 3000 lei pe luna. Cerinte: persoana serioasa, cu experienta . Acceda, firma de plasare de personal infiintata in 2006, care nu percepe si care nu a perceput niciodata comisioane de la candidati. Apelati cu incredere!
Acceda-firma fara comisioane

Oferim Personal Ingrijire Batrani Program : Intern,​ Full-time,​ Part-time,​ 2 Sapt Luna,​ Weekend !


Oferim servicii de recrutare si plasare personal ingrijire varstnici bolnavi la domiciliu in orice zona din Bucuresti sau in zonele limitrofe : Ilfov, Baneasa, Pipera, Pantelimon, etc.. pentru orice Tip de program de lucru cautat de Dvs: Program de lucru INTERN ( Permanent ) unde se va oferii obligatoriu : Cazare + masa + salariu 4000 Lei + 2 Weekend-uri libere luna . Program de lucru FULL-TIME ( 8 ore ZI, Luni-Vineri ) - Salariu oferit va fi 3200 Lei luna . Program de lucru PART-TIME ( 2 sau mai multe ore zi ) - Salariu variaza in functie de orele lucrate zi. Program de lucru in Weekend ( Vineri seara - Duminica seara ) - Se ofera 400 Lei . Program 1 ora dimineata si 1 ora seara + 2 Weekend-uri - Se ofera 2200 Lei luna . Varstnici sau personele bolnave pot sa fie mobilizate sau neimobilizate la pat ! Toate femeile cu care colaboram aduc un dosar cu urmatoarele acte obligatorii : Copie Act de identitate + Cazier Judiciar + Adeverinta medic de familie ca sunt clinic sanatoase + Copie du
Expert Bone Menaj

Servicii De Calitate Pentru Persoane Bolnave și Bătrâni


SC ELLA SRL recrutează selectează și plasează îngrijitoare bolnavi și bătrâni la domiciliu. Vă oferim servicii de calitate superioara și suport pe toată perioada contractului.
SC ELLA SRL recrutează selectează i plasează îngrijitoare bolnavi i bătrâni la domiciliu

Bona Pentru Wwkend


Ma ofer ca bona, pentru wekend in Bucuresti.am lucrat si lucrez si acum cu copii!
Fizic

Bona Part Time


Bonjour Je recherche un place de nounou part time entre 14h30-15 19hh30-20 ;de préférence Iancu Nicolae-École Américaine-Tunari ou a la Gare de Nord. Ancienne maîtresse d'école pour les enfants groupe 2-3ans;22 ans de Fonction Publique Fran aise,je reste a votre disposition pour toute autre question. 40 lei heure 50 lei heure pour les samedi plus le taxi apr s 20h30. Merci de votre compréhension. Mes salutations
Maison

Bona Calificata


Pers ,serioasa,loiala,sincera,cazier curat,doresc colaborare ptr ingrijirea si supravegherea unui copil incepind cu virsta de 1 an,Ofer si rog seriozitate,Bucuresti sect 4;5.Programul poate fi 4 h sau 8 h.
Pers fizica

Bona Pentru Copil De La 1 Luna


Am experienta, îmi plac copiii. Sunt o fire prietenoasă deschisă și răbdătoare. Nefumătoare. Vorbesc română, engleza, puțin franceza și rusă. Studii superioare. Categoria B permis. Program 8 ore sau 6 luni - vineri. 40-50 lei per oră.
Nana

Bona Interna Bucuresti


Agentia SELECT FAMILY are disponibile urmatoarele locuri de munca ca bona interna: 1.Bona interna pentru un baitel de 1 an.Profil cautat: cu experienta, recomandari, activa, implicata, joviala, nefumatoare. Salariu 5500 lei. 2.Bona pentru bebe 2 luni .Atributii stricit legate de copil.Cazare separata , masa asigurata, 4 zile libere luna .Salariu 5000 lei 3.Bona interna , familie 2 copii Profil:experienta, conditie fizica buna, carnet de conducere, cunoscatoare de limba engleza, dispusa sa insoteasca familia in calatorii, cu initiativa, rabdatoare ..Salariu 6000- 7000 lei luna 4.Bona interna Pipera pentru copil 1 an si 2 luni si 3 ani , care merge la gradinita.Persoana cu exerienta, recomandari , empatica, jucausa, implicata , nefumatoare.Salariu 6000 lei , Pentru alte angajamente contactati Agentia SELECT FAMILY.
SELECT FAMILY

Caut Sa Lucrez Ca Bona ,​menajera


Caut sa lucrez ca menajera,bona,part taime,1 -2 zile pe saptamana. Sunt serioasa,punctuala,atenta la detalii,empatica,am 55 de ani nefumatoare. Numai in sector 6,doar familii,fara barbati singuri.
Persoana fizica

Familie Caută Bona Marbella Spania


Bona Marbella Spania Familie cautam bona pentru Baiatel 5 ani . Oferim conditii excelente, contract de munca, carte de munca, o zi libera pe saptamana, Detalii suplimentare Cautam o doamna domnișoara curata, educata, cu simtul umorului, sociabila, comunicativa, receptiva, prompota. Cerintele familiei sunt urmatoarele: - absolut tot ce tine de ingrijirea copilului si programul lui - curatenia locului de joaca si al spatiului unde cel mic petrece timpul. - organizarea lucruriilor copilului Oferim un salariu de inceput de 800 Oferim o zi libera pe saptamana. 30 de zile libere pe an.
Alina

Bona Interna 2 Zile Pe Saptamana


Familie cu copiii mici din zona Crangasi , Sector 6 cautam o doamna care sa ne ajute intern cu cei mici , 2 zile pe saptamana ( luni si marti), vine la noi luni in jur de ora 15:00 si pleaca miercuri dimineata, la prima ora. Remuneratia pt aceasta o zi si jumatate este de 350 lei plus cazare si masa asigurate. Pentru detalii va rog sa sunati , nu raspund la mesaje.
Daniela

Bona Menajera Interna - Bucuresti,​ Sector 1


Suntem in cautarea unei bone menajere interne. Cautam o persoana pentru o familie tanara si respectuoasa din sectorul 1, Bucuresti. Acestia au 3 copii (7 ani, 4 ani si 8 luni)si cauta o persoana care sa faca parte din familie si sa preia o parte din responsabilitatiile casei si sa fie disponibila la plecari din tara. Salariu de la 4000 lei net. Va rugam sa ne contactati telefonic la numarul de telefon , pentru toate informatiile necesare.
International Human Resources
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 147 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.