Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

65 Locuri de Munca Patiser in Brasov

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

65 Locuri de Munca Patiser in Brasov

Cauta printr-o varietate mare de joburi Patiser in Brasov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Patiser in Brasov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Bucatar /​ Ajutor de bucatar


Căutăm bucătar și ajutor de bucătar pentru a se alătura unei echipe frumoase!
BRILLIANT RECRUITMENT

Bucatar


Cautam Bucatar - pentru un restaurant din Ramnicu Valcea. Cerinte: · experienta in domeniu; · responsabilitate, profesionalism · disponibilitate de incepere imediata.
BRILLIANT RECRUITMENT

Media netă estimată pe baza celor 374 de salarii introduse în Salario: 3400 RON/Luna

Angajam Patiser Si Ajutor De Patiser


SIMIGERIE-PATISERIE ANGAJAM PATISER AJUTOR DE PATISER(MODELATOR COVRIGI) Ce iti oferim: Mediu de lucru placut Oportunitati de dezvoltare profesionala Bonusuri lunare Salarizare in functie de experienta Program de lucru de luni pana vineri de la ora 6 la 14.30 Punctul de lucru este in CARTIERUL TRACTORU Pentru mai multe informații sunati la nr de tel :
Sc Naisgai srl

Angajam Patiser


Angajam patiser Beneficii: program lejer, transport gratuit, bonuri de masa.
GENICA

Angajam Patiser


Salariu atractiv( 5000 Lei ), transport, program lejer. (OFERIM CAZARE)
Eugenia

Angajez Brutari-patiseri


Prembros angajează brutari (modelator, cocător, patiser) cu experiență. Program 12 36 - se lucrează noaptea. Salariu atractiv.
SC Prembros SRL

Angajez Ajutor Patiser


L'Atelier duo de chef SRL caută ajutor patiser Patiseria este pe Str. George Baritiu 32 Program de 8 ore zi Salariu avantajos.
LAtelier duo de chef27 SRL

Cofetaria Chocolada Angajeaza Cofetar Si Patiser


ANGAJĂM COFETAR/AJUTOR COFETAR/PATISER! Vrei să ai cel mai dulce job? Alătură-te echipei Chocolada! Ce căutam? O persoană activă, organizată, care să se integreze în echipa noastră, având o experiență în domeniu. Ce oferim? Beneficii atractive, pregătire într-un domeniu care îți stârnește creativitatea, mediu de lucru plăcut și o echipă bazată pe calitate și competitivitate. Sună-ne sau vino să ne cunoaștem pe Strada Jepilor 6A și hai să lucrăm împreună!
Chocolada Adriden Srl

Cofetarie Angajeaza Ajutor Cofetar /​ Ajutor De Patiser - Sectia Coacere


Cofetaria Chocolada angajeaza persoana cu experienta sau fara pentru a se alatura echipei din zona de patiserie/ coacere/ foi blaturi. Salariul se negociaza functie de experienta si vechimea in domeniu. Detali la telefon *****.
SC CHOCOLADA ADRIDEN SRL

Vanzator,​cofetar Si Cocator


Societatea comerciala Viverom cu sediul in Brasov str Piata Sfatului angajeaza vanzator pentru aparat de inghetata stradal,,Cofetar si cocator pentru laborator de cofetarie patiserie
viverom

Angajam Bucatar-ajutor Bucatar


Angajam bucatar pentru restaurantul nostru din Brasov cu experienta relevanta in industria alimentara. Cautam o persoana responsabila, organizata si creativa. Se ofera salariu fix care se stabileste in urma interviului, bonuri de masa, prime de sarbatori legale. Contact:
Sc Sirena Srl

Angajam Brutar


Angajam brutar cu experienta si incepatator.
Marius

Bucatar,​ Ajutor De Bucatar,​ Ospatar Si Personal Pentru Curatenie


Oferim locuri de munca atractive intr-un mediu placut si dinamic: bucatar, ajutor bucatar si personal pentru curatenie. Investim constant in modernizare si utilare cu mijloace de lucru moderne, dar investim mai ales in oameni. Program flexibil, pachet salarial motivant, instruire si formare profesionala, team-buidinguri. Relatii la tel. , e-mail Sau la restaurant pe str. Vasile Alecsandri nr 24.
Super Gastro SRL

Angajam Personal Pentru Fast Food,​ In Brasov !


Angajam personal pentru fast food, in Brasov ! Se ofera : salariu atractiv cu posibilitate de marire prin bonusuri ; decontare abonament RatBV ; masa inclusa : program in ture 2 zile lucrate cu 2 libere , conditii de lucru in echipa deosebita ! Salariu NET 2900 + Bonusuri de ziua de nastere , de Paste si de Craciun !! Relatii la
SC KIP GROUP SRL

Angajam Personal Bucatarie


BRASSERIE LUTHER, cautam personal sectia grill cu experienta, bucatar zona plating si organizator comenzi marfa si receptie marfii,coordonator haccp si organizator bucatarie. Personal curatenie
nc dinamic srl

Angajam Personal In Bucatarie


SC RIVOLI PROD SRL , CUI 19247460 , J08-2852-2006, cu sediul social in mun. Brasov , B-dul 15 Noiembrie 8, jud. Brasov , angajeaza "AJUTOR BUCATAR " , cod COR 941101 , 4 posturi Se ofera un salariu lunar brut de 3300 RON luna Sunati la telefon sau trimiteti CV pe email
RIVOLI PROD SRL

Bună Ziua! Căutăm O Doamna Pentru Ajutor Bucătar Spălător De Vase.​


Căutăm personal pentru lucrul în bucătărie!Locația se află pe strada Avram Iancu! Pentru orice detalii nu ezitați sa ne contactați.
Casa

Angajam Bucatar,​ Ajutor Bucatar,​ Spalator Vase (curatat Legume)


Restaurant traditional romanesc, Brasov (Cramele lui Decebal - Carpatilor 14, Brasov), angajam bucatar, ajutor bucatar, spalator vase. Program 2 zile cu 2 zile ( orele 8-22). Salariu se discuta in functie de experienta.
Tangu

Bucătar Ajutor Bucătar Ospătar Spălat Vase Pentru Restaurantul Four Roses Brașov


Four Roses Brasov - Cautăm colegi dornici să intre în echipa noastră! Avem disponibile posturile de: BUCĂTAR AJUTOR BUCĂTAR OSPĂTAR SPĂLAT VASE Ce oferim noi? -Pachet salarial atractiv -Program flexibil -Atmosferă prietenoasă și un mediu de lucru plăcut. Cum să aplicați: Dacă sunteți interesat de această oportunitate, te rugam să ne contactezi la numărul de telefon , pentru a discuta mai multe detalii si pentru a programa interviul! Vă mulțumim pentru interesul acordat și așteptăm cu nerăbdare să ne cunoaștem!
Four Roses

Cofetaria Chocolada - Angajam Vanzatoare - Lucrator Comercial


Îți dorești să faci parte din echipa Chocolada ? Acum este momentul tău! Căutăm o persoană sociabilă și atentă la detalii pentru postul de vânzătoare lucrător comercial în cofetărie! Te așteptăm cu drag în echipa noastră! #angajam #vanzatoare #lucratorcomercial #incofetarie #jobfulltime #chocolada #brasov #romania
SC CHOCOLADA ADRIDEN SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 65 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.