Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

65 Locuri de Munca Patiser in Brasov

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

65 Locuri de Munca Patiser in Brasov

Cauta printr-o varietate mare de joburi Patiser in Brasov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Patiser in Brasov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Restaurant Din Centrul Brasovului Angajeaza Bucatar (sef Bucatar)


Restaurant din centrul Brasovului angajeaza bucatar (sef bucatar) email -
R.​B.​Corec SRL

Bucătar în Olanda- Aprilie 2024


Pentru un lanț hotelier din Olanda, angajăm personal experimentat și pasionat de bucătărie, pe o perioadă nedeterminată de timp. În acest moment ne ocupăm de zonele din Nord-Estul Olandei, acestea fiind locații de minim 4 stele,(aglomerație la mic dejun și cină). Cerințe - Experiență demonstrată în bucătărie - Studii finalizate curs de bucătar (certificatul este un avantaj) - Cunoștințe despre igiena siguranța alimentelor. - Pasiune pentru gătit - Vorbirea și înțelegerea limbii engleze. În această meserie veți lucra cu alți doi sau trei bucătari pe o singură stație (pește carne salata starter desert etc.). Trebuie să aveți experiență în tăierea și gătirea produselor și să știți cum funcționează dinamica într-o bucătărie. Deoarece veți fi responsabil pentru propria stație, experiența în bucătărie este cu adevărat necesară. Se oferă: - loc de muncă într-un colectiv plăcut - salarizare între 12,36 - 14,03 EUR oră - cazare în case, cu toate utilitățile incluse la 100 euro săptămână persoan
East West Recruitment

Angajam Lucrator In Bucatarie


Restaurant Capra Neagra Rustic angajaza lucrator in bucatarie (spalator vase). Suntem in cautarea unor persoane dinamice, cu spirit de observatie, harnice, care sa lucreze bine in echipa.
SC CREMBURG SRL

Angajam Brutar


Firma cu o activitate de peste 30 de ani in fabricarea painii angajeaza brutar cu experienta .Salariu atractiv se negociaza la interviu . Rugam seriozitate . RELATII LA TEL.
SC VIKY SRL

Bucătar Sef Tura -pentru Restaurantele Din Brasov


Angajam bucatar sef tura pentru Restaurantele din Brasov: RESPONSABILITĂȚILE POSTULUI: - Verificarea stării de curățenie în bucătărie, anexe, spatii de depozitare; - Verificarea produselor preparate în bucătărie: calitativ, cantitativ si estetic; - Verificarea respectării normelor igienico-sanitare în bucătărie; - Stabilirea necesarului de materii prime si auxiliare, comanda si recepția acestora. CERINȚELE POSTULUI: - Experiență într-un post similar; - Diplomă de calificare în domeniu; - Abilități foarte bune de comunicare; - Persoana responsabilă, organizată, cu inițiativă. Pe langa salariu, noi iti oferim: - Bonuri de masa; - Spor de fidelitate; - Card de sănătate la o clinică privată. Asteptam cv-ul dumneavoastra.
Altius

Bucatar


Echipa Kolping se extinde ! Hotel Kolping , cu restaurant , angajeaza bucatar cu experienta . Hotelul este situat in zona Centru Vechi, str. Petofi Sandor 27, Brasov . Ne dorim un bucatar cu domiciliu in Brasov. CANDIDATUL IDEAL: - persoana responsabila, disciplinata, punctuala, serioasa - capacitatea de lucru in echipa - disponibil pentru program de lucru in schimburi - experienta minima in domeniu 1 ani RESPONSABILITATI: - prepararea produselor in conformitate cu retetele stabilite si cu normele igienico-sanitare - verificarea calitatii si prospetimii ingredientelor utilizate - asigurarea depozitarii corespunzatoare a produselor si ingredientelor - realizarea comenzilor de aprovizionare - pastrarea in bune conditii a ustensilelor si echipamentelor de lucru - respectarea normelor de igiena si securitate a muncii - indeplinirea altor sarcini atribuite de catre superiorul ierarhic, in concordanta cu obiectivele curente ale unitatii Pachet salarial: salariu + bonuri de masa + masa calda
KOLPING CONCEPT SRL

Media netă estimată pe baza celor 374 de salarii introduse în Salario: 3400 RON/Luna

Lucrator Bucatarie


Caut lucrător bucătărie,program de luni până vineri 8 ore,08.00-16.00.Pentru detalii la Nr.
JCP Services SRL

Media netă estimată pe baza celor 20 de salarii introduse în Salario: 3000 RON/Luna

Angajez Personal Bucatarie


Caut pentru angajare o persoana la bucatarie fast food, in incinta berariei " La Stuf", zona piata Astra. Munca consta in pregatirea si vanzarea de mici, hamsii si cartofi prajiti. nu necesita mare experienta, doar vointa de lucru.Sa stie sa lucreze cu casa de marcat fiscala.Salariu intre 2800-3000 lei net.
Donna 62 Bar

Cautam Bucatar Bucatareasa


Pensiune situata in Tohanita Brasov cauta bucatar bucatareasa pentru perioada iunie 2024-august 2024. Se ofera cazare pentru persoanele din alte localitati,salariu si programul de lucru se discuta la interviu.
pensiune

Oportunitate De Angajare: Ajutor Bucătar La Restaurantul Nostru!


Suntem în căutarea unei persoane pasionate de arta culinară și dornice să se alăture echipei noastre dinamică în rolul de Ajutor Bucătar la restaurantul nostru. Responsabilități: Asistarea bucătarului șef în pregătirea și gătirea preparatelor Asigurarea igienei și curățeniei în bucătărie Respectarea standardelor de calitate și siguranță alimentară Cerințe: Experiență anterioară într-o poziție similară constituie un avantaj, dar nu este obligatorie Capacitatea de a lucra într-un mediu rapid și dinamic Atitudine pozitivă și orientare către echipă Disponibilitate pentru a lucra în ture flexibile, inclusiv în weekenduri și sărbători Oferim: Mediu de lucru plăcut și dinamic Oportunități de dezvoltare profesională Salariu competitiv și beneficii suplimentare Dacă sunteți interesat și credeți că aveți aptitudinile necesare, vă rugăm să trimiteți CV-ul dumneavoastră la adresa de email sau să aplicați în persoană la restaurantul nostru Hotel Cubix, Brasov, Bd. Saturn nr.47
NC TURISM SRL

Hotel Ramada Angajeaza Bucatar La Garnituri.​


Buna ziua. Hotel Ramada angajeaza bucatar la garnituri. Candidatul ideal : Experienta minim un an; Atitudine pozitiva si mult entuziasm; Pasiune pentru bucatarie; Ce oferim: Salariul atractiv; Contract pe perioada nedeterminata; Bonuri; Pentru mai multe detalii si stabilirea unui interviu puteti sa sunati la numarul de telefon: sau puteti trimite un cv actualizat pe adresa de mail: Multumesc!
RAMADA

Bucatar A La Carte Si Bucatar Evenimente


Angajăm Bucătar ajutor bucatar restaurant tradițional a la carte și Bucătar ajutor bucătar evenimente
Angajam Bucatari

Angajam Casier și Personal Bucătărie La Mcdonald's Centru Brasov


McDonald's situat pe Strada Republicii, nr. 57-59 angajează lucrător comercial, program full-time sau part-time. Cerinte: - atitudine responsabila și proactivitate; - orientare spre rezultate; - seriozitate; - aptitudini de lucrul în echipa. Beneficii oferite: - tichete de masa în valoare de 30 lei tichet; - bonusuri lunare pentru îndeplinirea obiectivelor; - bonusuri de evaluare a performantei semestriale; - abonament medical privat Medlife; - abonament Bookster; - abonament medicina la distanta Cliniqua. - spor de noapte- 40%. Pentru detalii:
McDonalds Postavaru

Angajam Brutar


Firma cu renume și o activitate de peste 30 de ani în fabricarea pâinii angajează brutar cu sau fără experienta. Salariu atractiv se negociază la interviu.Rugam seriozitate. Relații la tel.
SC viky srl

Angajam Bucatar - Pentru Restaurantele Din Brasov


Căutăm - BUCATAR - pentru restaurantele din Brasov PROFILUL TĂU: - Responsabil ă, organizat ă, creativ ă; - Cu experiență relevantă în domeniul culinar; - Cu abilități bune de comunicare; PE LÂNGĂ SALARIU, NOI ÎȚI OFERIM: - bonuri de masă; - abonament retea medicală privată. - cursuri de formare şi dezvoltare profesională; - prime de Paște și de Crăciun; - posibilităţi reale de avansare; Vă oferim un loc de muncă stabil, dinamic și atractiv într-o companie în dezvoltare.
ALTIUS SRL

Restaurant In Brasov Angajeaza Spalator De Vase,​ Ajutor In Bucatarie


Wiener Haus Kronstadt Restaurant - angajează lucrator in bucatarie (spălători vase mari) - Contract de munca - Program de lucru 8 ore sau 4 ore zi la alegere - Se ofera masa calda pentru programul integral de 8 ore - Salariul negociabil la interviu. Se achită în două tranșe lunar, avans și lichidare - Vă rugăm sunati pentru programare la interviu! Vă mulțumim!
Wiener Haus Kronstadt - Restaurant

Fast Food "blue" Săcele.​


Fast food Blue din Săcele,-Cernatu str Lapedatu 6 angajeaza lucrător comercial.Cer și ofer seriozitate.informații la magazin sau tel .
Sc Galeo srl

Fast Food "blue" Săcele Brasov.​


Fast food Blue din Săcele -Brașov angajează lucrător comercial de preferat femei.Informații la tel sau pe str A I Lapedatu 6 (cernatu). Rog și ofer seriozitate.
Sc Galeo

Angajam La Brutarie


Angajam personal la brutarie. Program de lucru orele 5-13 . Avantaj dar nu obligatoriu cunoasterea lb maghiare.
SC BRUTARIA TOTHEK SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 65 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.