Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

65 Locuri de Munca Patiser in Brasov

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

65 Locuri de Munca Patiser in Brasov

Cauta printr-o varietate mare de joburi Patiser in Brasov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Patiser in Brasov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Bucătar La Omv


OMV Centura Ocolitoare a Brașovului angajează Bucătar Program : 2 zile lucrătoare 2 zile libere Salariu: 3700 lei Bonuri de masa : 30 lei zi lucrătoare Ore suplimentare plătite Ore de Week-end plătite Pentru detalii: tel sau în Benzinarie

Angajam Bucatar,​ Ajutor De Bucatar Locatie In Natura


O destinație frumoasă și relaxantă situată în mijlocul naturii înconjurată de peisaje montane uimitoare, caută să-și extindă echipa prin angajarea de personal în departamentul Bucătărie. Dacă sunteți pasionat(ă) de gătit vă invităm să aplicați pentru următoarele poziții disponibile: bucatar, ajutor de bucatar. Cautam personal cu experienta de minim un an, oferim salariu excelent si contract indefinit. Calificări și cerințe: - Experiență anterioară în bucătărie este obligatorie. - Abilități excelente de comunicare și interacțiune cu oaspeții și colegii. - Atitudine pozitivă, etică de muncă puternică și abilitatea de a lucra în echipă. Dacă sunteți interesat(ă) să faceți parte din echipa noastră și să contribuiți la experiența minunată a oaspeților noștri, vă rugăm să trimiteți CV-ul dvs. actualizat și o scrisoare de intenție la adresa de e-mail sau să ne contactați la numărul de telefon . Vă mulțumim că ați ales să luați în considerare această oportunitate de angajare.
Forcel Com srl

Angajez Ajutor De Bucatar


Angajam ajutor de bucatar cu minima experienta. Programul de lucru este de 2 zile lucrătoare cu 2 zile libere. Detalii la telefon .
Hanul Rotbav

Angajam Bucatar Si Ajutor De Bucatar-pastravaria Vistisoara -judet Brasov


Ne marim echipa la Pastravaria Vistisoara! Cautam doi oameni faini :-) : Bucatar si ajutor de bucatar! Bucataria este noua, utilajele noi. Punem la dispozitie cam tot ce este nevoie ca tu sa ti etalezi cunostintele de bucatar si sa lucrezi intr un mediu corespunzator si neinghesuit. Astept sa ma suni la numarul de telefon Te asteptam sa ne cunosatem!
pastravaria vistisoara

Pensiunea Speranta Predeal Angajeaza : Aj Bucatar


Pensiunea Restaurant Speranta din Predeal Angajeaza :Bucatar. Aj Bucatar cu experienta Se ofera: Contract de munca,Cazare sau transfer de la la gara,etc
sc dan alin comprod srl
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 65 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.