Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

74 Locuri de Munca Profi in Bucuresti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

74 Locuri de Munca Profi in Bucuresti

Cauta printr-o varietate mare de joburi Profi in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Profi in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Partener Profi Cauta Personal 2800 Ron


Partener Profi cauta personal respectuos , serios si dornic de munca pentru casa de marcat si raion bistro-bake off (preparare sandwich si coacere panificatie ). Pentru mai multe detalii ne gasiti in zona Baneasa la adresa Bd. Ion Ionescu de la Brad nr 81-85 , autobuz 112 , 205 , 261 statia Universitatea Biotera.
Partener Profi

Sc Profi Rom Food Angajează Casier și Mezelar


Te așteptăm în echipa noastră pentru a face primul pas în cariera ta alături de noi! SC PROFI ROM FOOD angajează casier și mezelar. Locație: Str. Mărgeanului nr. 10-12, Sector 5 (în spatele Pieței Rahova) Pentru mai multe detalii:
PROFI

Partener Magazin Profi Ghencea Angajeaza Casieri Si Lucrator Comercial


Magazin Profi Ghencea angajeaza casieri si lucrator comercial . Se ofera salariu + tichete de masa + decont abonament STB . Program de lucru 8 ore zi , 5 zile saptamana . Relatii puteti obtine la
Magazin partener Profi

Hai In Echipa Mea


Hei, ești în căutarea unui job? Te pot ajuta eu, daca îți place comerțul . Este vorba de un magazin PROFI in regim de franciză . Posturi disponibile: - șef de tură - casier Dacă ești o persoană dinamică și dornica de a lucra în domeniul acesta, te astep sa discutam mai multe, fie la numărul de telefon , fie direct in locația noastră din Str. Doamna Ghica nr. 6, sector 2 .
Profi

Hai In Echipa Noastră!


Magazin Profi City vis a vis de Arena Națională București, sector 3 angajează lucrători in comert și șefi de tura. Se oferă salariu fix și alte bonusuri in funcție de performanța. Posibilitatea de avansare. Program de lucru in ture. Pentru alte detalii nu ezitați sa ma contactați la tel.
Profi

Angajez Sef Tura Si Lucrator Comercial/​casier Magazin Sector 5,​ Zona 13 Septembrie


Angajez lucrator comercial/casier si sef de tura in Magazinul Partener Profi Ion Urdareanu 7A, zona 13 Septembrie cu salariu net intre 2300-3000 in functie de experienta. Magazinul se afla la 2 minute de statia de tramvai Calea 13 Septembrie, stație de tramvai pentru mijloacele de trasport nr 10, 11, 12. Program de lucru intre orele 7:00-22:00, program desfasurat in doua ture, 2 zile libere pe saptamana, 2 weekend-uri libere pe luna. Orele suplimentare se platesc.
Profi

Hai In Echipa Mea!


Hei, ești în căutarea unui job? Te pot ajuta eu, daca îți place comerțul . Este vorba de un magazin PROFI in regim de franciză . Posturi disponibile:- șef de tură - vânzător coffe corner Dacă ești o persoană dinamică și dornica de a lucra în domeniul acesta, te astep sa discutam mai multe, fie la numărul de telefon , fie direct in locația noastră din Calea Victoriei numărul 155.
profi

Angajam Personal


Echipa PROFI își caută colegi noi.Daca ești o persoană ambițioasă cu bun simt și punctuală, te așteptăm la un interviu în cadrul companiei noastre. Magazinul este situat pe strada Speranței Bragadiru Dacă doriți mai multe detalii ne poți apela la . Ce veți face: - veți așeza marfa la raft respectând normele comerciale și de valabilitate -veti scana produsele puse pe bandă de către clienți și veți încasa contravaloarea lor. Ce așteptăm de la Dvs : -dinamism , seriozitate și plăcerea de a lucra cu oamenii într-o echipă devotată cu disponibilitate de lucru în 3 schimburi program de 8h. CE VĂ OFERIM : - SALARIU FIX + BONURI DE MASĂ -BONUS LUNAR DE FIDELITATE ȘI PERFORMANȚĂ -DECONT TRANSPORT
Profi

Angajez Sef Tură,​adjunct Sef Magazin,​casier.​


Minimarket Profi strada Valea lunga nr7profi.Angajam sef tură ,casier, lucrător comercial.rog seriozitate..Relații la
Minimarket Profi

Casier Lucrator Comercial La Doi Pasi


Angajam URGENT lucrator comercial casier magazin LA DOI PASI in zona Rahova: Cerinte: -CORECTITUDINE este prima conditie -fire sociabila,comunicativa -persoana ordonata in munca si cu aspect ingrijit -disponibiltate imediata -nefumatoare - fara socializare pe retele dociale in timpul programului de lucru -stare de sanatate buna Programul este de doua zile se lucreaza,doua zile libere Oferim: -contract de munca pe perioada nedeterminata -salariul: IN PRIMA LUNA 3000 lei NET -in a doua luna 3200 lei NET -din a treia luna se adauga procent din vanzari. -magazinul este curat,ingrijit si putin populat fiind un magazin de cartier Mai multe detalii la tel si interviu. Tel
Flado prof

Angajez Casier Lucrator Comercial


Dacă si tu dorești sa intri în echipa noastră, Profi Rom Food Colentina, acum este momentul. Angajam casier lucrator comercial. Pentru mai multe detalii sunați la
Profi Rom Food

Angajez Casier Lucrator Comercial


Angajam lucrator comercial casier pentru magazin Partener Profi, Aleea Moldoveni nr.5, zona Piata Resita, Sector 4, Bucuresti. Orarul de functionare al magazinului este intre orele 8:00-22:00, programul se desfasoara 2 schimburi, 5 zile lucratoare cu doua zile libere saptamana, 2 weekend-uri libere pe luna. Orele suplimentare se platesc. Salariul cuprins intre 2500-3000 lei net, in functie de experienta. Pentru mai multe detalii, sunati lasati mesaj la nr de tel .
Profi Rom Food

Anunt Angajare


Descriere Magazinul Profi din Pajura , Sector 1,angajează casier lucrător în comerț pe perioada nedeterminată. Hai să ne cunoaștem dacă: Ești prietenos, agreabil și îți place să lucrezi cu oamenii Înțelegi nevoia clientului și ești dispus să îl ajuți Ești atent și dornic să înveți tot timpul Experienta nu este necesara atata timp cat esti dispus sa inveti lucruri noi Ești organizat, cu inițiativă Esti binevenit si daca esti student la inceput de cariera, sau esti deja experimentat in campul muncii si doresti sa schimbi domeniul de activitate Ce îți oferim noi? Salariul atractiv și bonusuri de performanța Un mediu de lucru plăcut Oportunități de dezvoltare și promovare O echipă tânără și veselă Beneficii conform politicilor interne Pentru mai multe detalii așteptăm să ne contactați la numerele de telefon: -
Profi Rom Food Srl

Angajăm Casieri


Dacă ești interesat de un job stabil, te așteptăm să faci parte din echipa PROFI. Salariu fix + bonuri de masă + diverse bonusuri. Transportul se decontează.
SC PROFI ROM FOOD SRL
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.