Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

113 Locuri de Munca recruiter in Bucuresti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

113 Locuri de Munca recruiter in Bucuresti

Cauta printr-o varietate mare de joburi recruiter in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi recruiter in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Loc De Muncă


We are looking for females live-in carers to provide high- quality care to our clients in their own homes in Ireland. Carers will live with the elderly person in their home. Live in carers will work 6 days/week. You will be actively working 7hours /day (daytime work) Requirements: -Good level of English -Experience (1+ year experience) Benefits: -Attractive salary:104 e Monday to Saturday 120e Sunday -Employment contract before you start -Flights/transport booked by the company - Free accommodation and food - Additional costs will be covered by the company Contact:
Dell recruitment

Angajam Ajutori Barman Pentru Un Restaurant Din Zona Parcul Herastrau.​


Angajam ajutori barman pentru un restaurant din zona Parcul Herastrau. Oferim salariu de 2500 de lei net + 400 de lei bonuri de masa. Se deconteaza transportul pana in 400 de lei in baza bonului fiscal. Programul de lucru este de 5 zile pe saptamana cu 2 zile libere ( se poate lucra si in weekend prin rotatie) in doua ture : 11:00-19:00 sau 17:00-01:00. Experienta in domeniu reprezinta un avantaj.
Up Recruitment

Angajam Cameriste Pentru Un Hotel Din Zona Calea Victoriei.​


Angajam Cameriste pentru un hotel din zona Calea Victoriei ( aproape de metrou Universitate). Oferim salariu de 2500 de lei + 400 de lei bonuri de masa. Se deconteaza transportul pana in 400 de lei in baza bonului fiscal. Programul este de 5 zile pe saptamana cu 2 zile libere ( se poate lucra in weekend prin rotatie), de la ora 08:00-16:30. Experienta in domeniu reprezinta un avantaj.
Up Recruitment

Cautam Zidar Cu Experienta!


Recrutam pentru unul dintre partenerii nostri din Franta TAMPLAR UNIVERSAL Cerințele postului: experiență în domeniu; cunoștințe de limba franceza sau engleza ; permis de conducere categ.B; seriozitate și punctualitate. Beneficii: salariu avantajos; cazare asigurată gratuit de firma utilizatoare; transport gratuit la inceputul misiunii; contract de muncă temporar cu detasare in Franta; dreptul la concediu; îndrumare și consiliere permanentă din partea echipei noastre; asigurare medicală, în caz de accident; dezvoltare și avansare pe plan profesional; loc de muncă stabil și sigur.
BLUE VISION RECRUITMENT SRL

Angajam Sofer Taxi - Oslo,​ Norvegia


Angajam soferi cu minim 2 ani experienta in categoria B si 21 ani impliniti, cu sau fara atestat taxi. Șoferul poate folosi aplicații, iar călătoriile la aeroport sunt, de asemenea, posibile. Beneficiile lucrului cu noi includ a face parte dintr-o echipă de sprijin gata să ajute cu orice problemă în Oslo, iar noi oferim o acoperire excelentă de asigurare. Ne vom ocupa gratuit de documente guvernamentale. Responsabilitatea lor principală este conducerea, cu opțiunea de a lucra fie cu normă întreagă, unde au propria mașină și pot conduce 24 de ore din 24, 7 zile pe zi, fie cu jumătate de normă, unde împart mașina cu un al doilea șofer, fiecare lucrând în ture de 12 ore. Numarul de telefon 770 499 648 Email : contact @ gmrecruitmentagency.ro
GM RECRUITMENT AGENCY

Locuri De Munca Depozit Km 23 A1


SOCIETATE COMERCIALA CU VASTA EXPERIENTA PE PIATA MUNCII ANGAJEAZA PENTRU CLIENTII NOSTRII DIN ZONA DE DEPOZITE CIOROGARLA-BOLINTIN DEAL-KM 23 LUCRATORI DEPOZIT,BARBATI SI FEMEI,PIKERI,STIVUITORISTI SI PERSONAL AUXILIAR. PROGRAMUL DE MUNCA VARIAZA IN FUNCTIE DE DEPOZITUL LA CARE SUNTETI REPARTIZAT SE OFERA SALARIU CUPRINS INTRE 2700-6000 NET TRANSPORT ASIGURAT DIN ZONELE LIMITROFE BUCURESTIULUI DACA ITI DORESTI UN LOC DE MUNCA STABIL,CU POSIBILITATE DE AVANSARE SI DE CASTIGURI SUPLIMENTARE...NU MAI ASTEPTA,SUNA LA NR DE TELEFON AFISAT SI CERE MAI MULTE DETALII!!!! SE OFERA SPOR DE WEEK-END,SPOR DE NOAPTE UNDE ESTE CAZUL.
SPY GLOBAL RECRUITING

Angajam Asistent Manager - Limba Germana


CAUTAM Asistent Manager - General Descrierea jobului: Asistenta generala si sarcini de secretariat Planificarea administrativa si organizatorica a zilei de lucru Planificarea si pregatirea sedintelor si a calatoriilor in interes de serviciu Sustinerea superiorului in administrarea corespondentei interne si externe Coordonarea unor proiecte proprii Punct de legatura interdepartamentala in pregatirea si implementarea proiectelor Protocolarea sedintelor Candidatul ideal: Studii superioare finalizate, de preferat stiinte economice Cunostinte foarte bune MS Office (Outlook, Word, PowerPoint si Excel) Mod de lucru structurat si autonom Abilitati dezvoltate de comunicare si organizare Initiativa, flexibilitate Atitudine proactiva, dorinta de a invata Cunostinte de limba germana, alte limbi reprezinta un avantaj Carnet de conducere categoria B Oferta noastră: Pachet salarial atractiv 6000 - 7000 NET Program flexibil Mediu de lucru plăcut sigur și motivant Școlarizare complexă în cadrul unei ec
Yoko Midori Recruitment

Angajam Agenti Telesales


Firma de recrutari internationale angajeaza AGENT TELESALES. Principala atributie este aceea de a tine legatura si a comunica cu clientii de a colecta documente si a le distribui catre departamente, de a tine evidente si a realiza strategii si planificari. Cautam persoane foarte organizate, flexibile, implicate, si cel mai important, dispuse sa invete, pentru ca toate mecanismele vor fi explicate de la zero. Vor fi considerate avantaje experienta in vanzari sau call center. Cristian Munteanu
Asia Immigrants Recruiting

Angajam Inginer Automatist


Suntem in cautare de Inginer Automatist pentru unul din clienti nostri, cu pasiune și experiență în proiectarea și fabricarea echipamentelor din carton ondulat. Cerinte: - Studii superioare tehnice, Facultatea de Automatica Electronica; - Experienta relevanta de minim 3 ani; - Cunostinte solide programare PLC; - Cunoștințe solide MS Office; - Limba engleza nivel mediu conversational; - Abilități de organizare, planificare si leadership; - Curiozitate si dorinta de a aprofunda domeniul in care activam; - Disponibil pentru deplasari ocazionale, impreuna cu echipa de Service, in tara si in afara. Oferta: - Contract de munca perioada nedeterminata; - Salariu corect, negociabil (+ Prima 50eur zi lucrata in deplasare, la client); - Al 13-lea salariu (25% Paste, 25% Craciun, 50% Concediu); - Prima de fidelitate, anuala. Program de lucru 08:00-17:00, Luni-Vineri, la 100m de statia de metrou Pantelimon.
Yoko Midori Recruitment

Angajam Sofer Taxi


We employ drivers with at least 2 years of experience in category B and over 21 years of age, with or without a taxi certificate, we provide a modern car fleet, we use a modern application for taking orders. Average income, 8 hours a day schedule. If you are looking for a job, we can provide you with information at: Phone number 770 499 648 Email: contact @ gmrecruitmentagency.ro
GM RECRUITMENT AGENCY

Montator Panouri Fotovoltaice


Recrutam pentru unul dintre partenerii nostri din Franta personal pentru postul de montator panouri fotovoltaice. Responsabilități: - Asamblare și montare structură metalică pe acoperiș; - Fixare panouri solare; - Pregătire circuite și împământare până la invertor pe baza proiectului; - Asigurarea respectării standardelor de calitate și siguranță în timpul procesului de montaj; - Atenție la detalii; - Asigurarea calității lucrărilor realizate; - Respectarea procedurilor și instrucțiunilor de lucru; - Colaborarea strânsă cu echipa tehnică și supervizorii pentru a asigura un flux de lucru eficient și o comunicare clară; Beneficii: -salariu avantajos; -cazare asigurată gratuit de firma utilizatoare; -transport gratuit la inceputul misiunii; -contract de muncă temporar detasat -dreptul la concediu; -norma de lucru 8 ore zi -îndrumare și consiliere permanentă din partea echipei noastre; -asigurare medicală, în caz de accident; -dezvoltare și avansare pe plan profesional; -loc de muncă stabi
SC BLUE VISION RECRUITMENT SRL

Tencuitor(crepsieur)cu Experienta!


Recrutam pentru unul dintre partenerii nostri din Belgia TENCUITOR (Crepiseur) Cerințele postului: experiență în domeniu; cunoștințe de limba franceza sau engleza ; permis de conducere categ.B; seriozitate și punctualitate. Beneficii: salariu avantajos; cazare asigurată gratuit de firma utilizatoare; transport gratuit la inceputul misiunii; contract de muncă temporar cu detasare in Belgia; dreptul la concediu; îndrumare și consiliere permanentă din partea echipei noastre; asigurare medicală, în caz de accident; dezvoltare și avansare pe plan profesional; loc de muncă stabil și sigur.
SC BLUE VISION RECRUITMENT SRL

Tencuitor(crepsieur)cu Experienta!


Recrutam pentru unul dintre partenerii nostri din Belgia TENCUITOR (Crepiseur) Cerințele postului: experiență în domeniu; cunoștințe de limba franceza sau engleza ; permis de conducere categ.B; seriozitate și punctualitate. Beneficii: salariu avantajos; cazare asigurată gratuit de firma utilizatoare; transport gratuit la inceputul misiunii; contract de muncă temporar cu detasare in Belgia; dreptul la concediu; îndrumare și consiliere permanentă din partea echipei noastre; asigurare medicală, în caz de accident; dezvoltare și avansare pe plan profesional; loc de muncă stabil și sigur.
SC BLUE VISION RECRUITMENT SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 113 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Cautari populare
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.