Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

80 Locuri de Munca Tazz - Joburi Tazz

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

80 Locuri de Munca Tazz - Joburi Tazz

Cauta printr-o varietate mare de joburi Tazz si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Tazz si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Livratori Tazz Glovo


Angajam livratori Tazz Glovo pe mai multe orase din tara. Program full time Cerinte : detinere permis cat B si orice mijloc de transport. Contact:
Ysam Tehnologi

Angajez Livratori Tazz By Emag


Firma partenera Tazz by eMag angajeaza curieri/livratori in Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Brasov,Sibiu,Arad. Pentru oricine isi doreste un loc de munca full time sau sa isi suplimenteze veniturile. Castiguri lunare in functie de disponibilitatea si determinarea fiecaruia, cuprinse intre 2000 si 5000 RON. Se ofera training si asistenta pe toata durata colaborarii. Ce oferim: Program flexibil, fiecare decide cat si cum isi organizeaza programul de munca Bonus de performanta Bonus recomandare Plata la comanda/km (salariu saptamanal) Contract de munca in functie de necesitatile dvs. Comision mic Colaboram cu PFA/SRL pe baza de contract de colaborare,iar cei care detin PFAsau SRL prezinta avantaj in recrutare. Cerinte: Mijloc de transport: -bicicleta -trotineta -scuter -masina Smartphone Android/iOS Claudia
Claudia

Curieri Tazz/​ Glovo


Cautam curieri Tazz/Glovo, prin colaborare. Oferim seriozitate si transparenta in calcularea veniturilor. Comision variabil in functie de performante, venit mediu 30 lei/ora. Nu aveti vehicul cu care sa lucrati? Nici o problema! Va punem la dispozitie biciclete si scutere electrice de inchiriat la cele mai bune preturi! Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie la tel. Va asteptam in cea mai tare echipa de curieri din Bucuresti!
Tazz/​Glovo

Firma Partenera Tazz By Emag


Noi suntem o firma colaboratoare cu Tazz by Emag și îți dam șansa ca tu sa decizi ce program vrei sa ai. Plata se face pe Km.Programul de lucru este de la 10-22.Trebuie sa deții un telefon cu sistem de operare Android și o masina personală.Plata se face la doua săptămâni. Totul depinde de tine dacă dorești sa te alături. Pentru mai multe informații conteacreaza-ma.
Tim

Curier Livrari Tazz - Botosani


De ce sa ne alegi pe noi? Comision mic. Bonusuri avantajoase. Lucrezi cat vrei si cum vrei. Salariu saptamanal. Vei face parte din una dintre cele mai serioase firme de curierat din Romania, ne putem mandri prin profesionalism, salarii neintarziate si faptul ca suntem top 1 in Romania. Penrtru orice informatii contactati-ne la numarul de telefon:
ROAD FOOD

Curier Livrari Tazz - Deva


De ce sa ne alegi pe noi? Comision mic. Bonusuri avantajoase. Lucrezi cat vrei si cum vrei. Salariu saptamanal. Vei face parte din una dintre cele mai serioase firme de curierat din Romania, ne putem mandri prin profesionalism, salarii neintarziate si faptul ca suntem top 1 in Romania. Penrtru orice informatii contactati-ne la numarul de telefon:
ROAD FOOD

Cautam Curier Tazz By Emag


Angajam curier tazz by eMAG
BG Courierzz

Angajez Livrator Tazz


Firmă parteneră Tazz, angajăm în Galati, Iasi,Constanta curieri cu program part time sau full time. Se lucrează cu mașina personală, scuter sau bicicletă electrică. Livrările se efectuează în orice interval orar, iar comenzile vor fi în orice loc și la orice oră, eliminând astfel timpul de așteptare. Plata este variabilă în funcție de distanță, iar câștigurile sunt destul de motivante. program de lucru flexibil (tu decizi cât vrei să lucrezi în fiecare zi); plata săptămânala. venituri variabile în funcție de numărul orelor lucrate/comenzilor efectuate. Pentru mai multe informații, vă rog să mă contactați telefonic.
ASICREDIT SM 2018 SRL

Angajez Livratori Tazz By Emag


DESCRIERE Firma partenera Tazz by eMag angajeaza curieri/livratori in Cluj-Napoca ! COMISION 10% Bonusuri vreme rea; Bonusuri de performanta; Serviciul este de livrator mancare, de la restaurant (ex. Mc, KFC, TacoBell etc.) pana la domiciliul clientului dar nu se limiteaza doar la asta. (Kaufland, Mega, Decathlon, etc.) Curier Livrator cu Bicicleta, Scuter, Moticicleta sau Masina personala. Colaboram si cu PFA sau SRL Conditii avantajoase de colaborare. Program flexibil (part-time sau full-time oricand in intervalul 08:00-23:00 la alegere). Lucrezi când vrei si cât vrei in functie de preferinte! Conditii 100% legale de colaborare, contract de munca !!! Pentru mai multe detalii si angajari : Avantaje/Beneficii: Venituri semnificative în funcție de implicare Ore de lucru flexibile Suport de-a lungul întregului proces Training Cerințe: Program full-time sau part-time Persoana energică, organizată Abilități de comunicare Te așteptăm cu cel mai tare job ! Grăbește-te!
TFN SERVICE SRL

Curier Tazz By Emag


Angajam curier pentru platforma Tazz by eMag. Posturi disponibile in toate orașele unde Tazz activează.
Dariustin Express Delivery

Curier Livrari Tazz - Oradea


De ce sa ne alegi pe noi? Comision mic.
Bonusuri avantajoase.
Lucrezi cat vrei si cum vrei.
Salariu saptamanal.
Vei face parte din una dintre cele mai serioase firme de curierat din Romania, ne putem mandri prin profesionalism, salarii neintarziate si faptul ca suntem top 1 in Romania.
Penrtru orice informatii contactati-ne la numarul de telefon:
ROAD FOOD

Curier Livrari Tazz - Constanta


De ce sa ne alegi pe noi? Comision mic. Bonusuri avantajoase. Lucrezi cat vrei si cum vrei. Salariu saptamanal. Vei face parte din una dintre cele mai serioase firme de curierat din Romania, ne putem mandri prin profesionalism, salarii neintarziate si faptul ca suntem top 1 in Romania. Penrtru orice informatii contactati-ne la numarul de telefon:
ROAD FOOD

Bolt Food Tazz Glovo


Colaborare Angajare Glovo Tazz Bolt Food Comision 8.5% Contract de munca part-time sau full time. Contract de colaborare. Activare rapida a contului în maxim 24h. Castiguri în funcție de implicarea fiecăruia. Plățile se fac săptămânal la doua săptămâni lunar,în funcție de nevoile fiecăruia. Poți livra cu bicicleta, scuter sau masina. Ai nevoie de un telefon un android sau IOS. Ai bonus de 200 lei(pentru 100 de comenzi în 30 de zile). Castiguri de la 30 lei h plus bacsis. click https: couriers.glovoapp.com RO ?utm_campaign=13530309-refer-a-friend&utm_source=in_app_copy Bonusuri în funcție de comenzile livrate ,iar programul ti-l poți face în funcție de disponibilitatea ta. Pentru mai multe detalii puteți trimite mesaj sau sunați https: couriers.glovoapp.com RO ?utm_campaign=13530309-refer-a-friend&utm_source=in_app_copy
HFSTAF SRL

Angajări Tazz București


Se caută livratori pentru aplicația Tazz pentru a livra in București,câștigul este intre 30-35 roni pe oră în afara de tips. Contact la numărul de telefon din anunț
Tazz.​ro

Angajari Glovo Tazz


Locuri disponibile glovo tazz: 1. Satu Mare (tazz) 2. Cluj - Napoca (glovo tazz) 3. Târgu Mureș (glovo tazz) Cei care sunt interesati sa ma contacteze neapărat la numarul de telefon
DSD DELIVERY

Livrator Bolt Food Glovo Tazz


Cautam livratori pentru Bolt Food ... Oferim suport si consultanta , echipament , scutere pe benzina sau electrice, biciclete asistate electric . Hai si tu in comunitatea CautamLivratori.ro . Comisioane competitive , cadru perfect legal . Colaboram si cu firme , cautam subcontractori.
CautamLivratori.​ro

Angajez Livratori Tazz By Emag Constanta


Angajam Livratori pentru Tazz by eMag Constanta Comision 7% contract 68 lei săptămână plata salariu in fiecare joi acceptam și transferuri de la alte flote !
luk

Angajez Curier Glovo Si Tazz By Emag


Firma privata angajeaza curieri pentru Glovo si Tazz! Contract de munca 8 / 4 ore sau doar in weekend! Program flexibil - iesi si intri cand vrei tu Bonusuri performanta, vreme nefavorabila si multe altele! Salariul este saptamanal, se castiga 700 - 1.300 de lei! !!! Detalii la numarul de telefon !!!
Hive

Partener Tazz Cautam Colaborare Flote Bucuresti


Partener Tazz, cautam colaborare cu flote pentru dezvoltarea serviciului de livrare Tazz in Bucuresti Oferim conditii de comisionare foarte avantajoase si punem la dispozitia colaboratorilor nostri pregatirea si indrumarea necesara pentru a putea obtine in cel mai scurt cele mai bune performante din partea riderilor vostri. Deasemenea, oferim colaboratorilor nostri scutere si biciclete electrice spre chirie. Pentru detalii referitoare la procesul si conditiile de colaborare ne gasiti la numarul de telefon.
BSC

Colaborare Cu Pfa-uri și Firme Pentru Livrări Prin Tazz - Timișoara


Suntem în căutarea de colaboratori, atât PFA-uri cât și firme, pentru a efectua livrări în Timișoara, prin platforma Tazz. Dacă aveți o afacere sau sunteți PFA și doriți să colaborați pentru a livra produse clienților noștri, vă invităm să ne contactați. Pentru cei fără PFA, oferim asistență în obținerea acestuia. Beneficiați de oportunitatea de a vă extinde afacerea și de a lucra cu noi într-un mediu dinamic și competitiv. - Venituri lunare între 3500 și 8000 de lei, în funcție de performanță și disponibilitate. Poți opta pentru un program part time sau full time, iar livrările pot fi efectuate la orele care îți sunt convenabile. - Nu este necesar CV-ul sau experiența în domeniu. Job-ul constă în ridicarea comenzilor de la restaurante magazine și livrarea acestora la clienți. - Este necesară cunoașterea utilizării smartphone-ului personal Android sau IOS. Ai nevoie de un vehicul personal (mașină scuter bicicletă trotinetă). -Atentie!!! Beneficiezi de un bonus saptamanal în funcție de
Tal Jessie
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 80 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.