Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

80 Locuri de Munca Tazz - Joburi Tazz

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

80 Locuri de Munca Tazz - Joburi Tazz

Cauta printr-o varietate mare de joburi Tazz si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Tazz si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Livratori Tazz By Emag


DESCRIERE Firma partenera Tazz by eMag angajeaza curieri/livratori in Oradea ! COMISION 10% Bonusuri vreme rea; Bonusuri de performanta; Serviciul este de livrator mancare, de la restaurant (ex. Mc, KFC, TacoBell etc.) pana la domiciliul clientului dar nu se limiteaza doar la asta. (Kaufland, Mega, Decathlon, etc.) Curier Livrator cu Bicicleta, Scuter, Moticicleta sau Masina personala. Colaboram si cu PFA sau SRL Conditii avantajoase de colaborare. Program flexibil (part-time sau full-time oricand in intervalul 08:00-23:00 la alegere). Lucrezi când vrei si cât vrei in functie de preferinte! Conditii 100% legale de colaborare, contract de munca !!! Pentru mai multe detalii si angajari : Avantaje/Beneficii: Venituri semnificative în funcție de implicare Ore de lucru flexibile Suport de-a lungul întregului proces Training Cerințe: Program full-time sau part-time Persoana energică, organizată Abilități de comunicare Te așteptăm cu cel mai tare job ! Grăbește-te!
TFN SERVICE SRL

Dezvoltare Flota Tazz By Emag


Partener Oficial Tazz by Emag, ne mărim echipa cu persoane dornice de a-și dezvolta propria echipă și care necesită să aibă firmă (PFA / SRL)
Ridesharing Tim

Livrator Tazz Glovo Bolt


CINE SUNTEM NOI SI DE CE NE-AI ALEGE? FIRMA PARTENERA Tazz By Emag, GLOVO si BOLT - Angajam Curieri pe toata Romania, in functie de locurile disponibile. - TAZZ: Bacau, Suceava, Constanta, Galati, Bucuresti, Craiova, Timisoara, Cluj, Sibiu, Iasi, Arad, Focsani, Buzau, Brasov, Valcea, Baia Mare, Botosani, Drobeta, Vaslui, Braila - GLOVO: Bacau, Suceava, Constanta, Galati, Bucuresti, Timisoara, Cluj, Sibiu, Iasi, Arad, Focsani, Brasov, Botosani, Piatra Neamt, Zalau, Medias, Alba Iulia, Deva, Roman, Tecuci, Pascani - BOLT: Timisoara, Bucuresti, Cluj, Iasi, Constanta Conditii : Minim 16 ani, un telefon de tip smartphone, vehicul propriu inchiriat ( bicicleta, trotineta, scuter, masina ) Iti oferim suport 24 7 NON-STOP, asa ca nu ezita sa ne contactezi. CE SALARIU OFERIM? Salariu atractiv ( Platit comanda, cate comenzi livrezi, atat castigi, depinde de tine ). Castiguri de 30+ RON ora. In jur de 250+ RON 8 ore + Bacsis. Suna bine? CE BONUSURI OFERIM? Bonusuri Saptamanale (Tazz) : Pana la 1
Prime Development Group SRL

Angajam Curieri (tazz)


Angajam curieri livratori pentru Tazz,cu sau fara atoturisme proprii,biciclete,scutere
CAROTRANS INVEST SRL

Rider Tazz Pitesti


Mai multe detalii in privat sau la numărul din poza
Tazz

Angajam Livratori Pt Tazz


Angajez livratori pt. TAZZ, program flexibil, full/part Time, câștiguri în funcție de timpul lucrat. Relații la tel.
Livrări TAZZ

Rider Tazz Glovo Pitesti


Cauți un loc de muncă activ? Provocator pentru setea ta de aventură? Îți place să șofezi și să ai alături de tine o echipă tânără, mereu în căutare de colegi faini și muncitori? Atunci hai la noi! Noi te vrem tu ne vrei? Fii livrator Tazz by EMAG sau Glovo alături de cea mai bună flotă din oraș și vei beneficia de: -suport tehnic la orice oră. Cu noi nu vei fi niciodată singur. -program flexibil, așa cum îl vrei tu. Poți lucra full-time sau part time, în funcție de situație. -plata câștigurilor tale se face săptămânal. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă dinamic sau doar vrei să-ți rotunjești veniturile, vino la noi și te vei bucura de o experiență unică! Trimite-ne un CV aici (ori la adresa de email ridersonthestreets2024 @ outlook.com) sau contactează-ne la numerele de telefon : -0 7 3 6 4 2 5 6 7 0 -0 7 3 1 9 5 4 7 9 3 Colaborăm de-asemenea cu SRL-uri sau PFA la cele mai avantajoase condiții!
Margo Rapid Partener SRL

Curier Livrari Tazz - Brasov


De ce sa ne alegi pe noi? Comision mic. Bonusuri avantajoase. Lucrezi cat vrei si cum vrei. Salariu saptamanal. Vei face parte din una dintre cele mai serioase firme de curierat din Romania, ne putem mandri prin profesionalism, salarii neintarziate si faptul ca suntem top 1 in Romania. Penrtru orice informatii contactati-ne la numarul de telefon:
ROAD FOOD

Angajez Curieri Tazz


Angajez curieri tazz rog seriozitate pentru cei interesanti salarile se dau săptămânal pentru mai multe detalii la tel.
Tazz stf

Închiriez Mașină Pentru Glovo Tazz


În hiroez Smart fortwuo pentru activitate Glovo sau Tazz Mașină este automata consum redus de combustibil Preț închiriere 400 lei pentru 1 saptamana sau 1400 lei pentru toată luna cu plata anticipata pentru 1 luna Garanție 400 lei Mașină este disponibila Mașină se închiriază doar cu contract și proces verbal de predare primire
Rxb Ride

Curier Livrari Tazz - Botosani


De ce sa ne alegi pe noi? Comision mic. Bonusuri avantajoase. Lucrezi cat vrei si cum vrei. Salariu saptamanal. Vei face parte din una dintre cele mai serioase firme de curierat din Romania, ne putem mandri prin profesionalism, salarii neintarziate si faptul ca suntem top 1 in Romania. Penrtru orice informatii contactati-ne la numarul de telefon:
ROAD FOOD

Livratori Tazz By Ema


DESCRIERE Firma partenera Tazz by eMag angajeaza curieri/livratori in Arad ! COMISION 10% Bonusuri vreme rea; Bonusuri de performanta; Serviciul este de livrator mancare, de la restaurant (ex. Mc, KFC, TacoBell etc.) pana la domiciliul clientului dar nu se limiteaza doar la asta. (Kaufland, Mega, Decathlon, etc.) Curier Livrator cu Bicicleta, Scuter, Moticicleta sau Masina personala. Colaboram si cu PFA sau SRL Conditii avantajoase de colaborare. Program flexibil (part-time sau full-time oricand in intervalul 08:00-23:00 la alegere). Lucrezi când vrei si cât vrei in functie de preferinte! Conditii 100% legale de colaborare, contract de munca !!! Pentru mai multe detalii si angajari : Avantaje/Beneficii: Venituri semnificative în funcție de implicare Ore de lucru flexibile Suport de-a lungul întregului proces Training Cerințe: Program full-time sau part-time Persoana energică, organizată Abilități de comunicare Te așteptăm cu cel mai tare job ! Grăbește-te!
TFN SERVICE SRL

Angajez Livratori Tazz/​glovo


angajez livratori , se poate lucra cu masina , bicicleta , scuter , full time sau part time , se poate lucra si cu masina firmei
fast lary good

Livrator Tazz Glovo


Cauți un loc de muncă activ? Provocator pentru setea ta de aventură? Îți place să șofezi și să ai alături de tine o echipă tânără, mereu în căutare de colegi faini și muncitori? Atunci hai la noi! Noi te vrem tu ne vrei? Fii livrator Tazz by EMAG sau Glovo alături de cea mai bună flotă din oraș și vei beneficia de: -suport tehnic la orice oră. Cu noi nu vei fi niciodată singur. -program flexibil, așa cum îl vrei tu. Poți lucra full-time sau part time, în funcție de situație. -plata câștigurilor tale se face săptămânal. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă dinamic sau doar vrei să-ți rotunjești veniturile, vino la noi și te vei bucura de o experiență unică! Trimite-ne un CV aici (ori la adresa de email ) sau contactează-ne la numerele de telefon Colaborăm de-asemenea cu SRL-uri sau PFA la cele mai avantajoase condiții!
Margo Rapid Partener SRL

Angajez Curier Tazz


Angajez curier .livrator mâncare tazz.program flexibil

Angajez Livratori Tazz


venituri de pana la 7000 de lei pe luna , se poate lucra si cu masina firmei , posibilitate ramanere
fast lary good

Curier Livrari Tazz - Pitesti


De ce sa ne alegi pe noi? Comision mic. Bonusuri avantajoase. Lucrezi cat vrei si cum vrei. Salariu saptamanal. Vei face parte din una dintre cele mai serioase firme de curierat din Romania, ne putem mandri prin profesionalism, salarii neintarziate si faptul ca suntem top 1 in Romania. Penrtru orice informatii contactati-ne la numarul de telefon:
ROAD FOOD

Glovo/​tazz Cauta Colegi Noi!


NE MARIM ECHIPA Angajam livratori Glovo cu program full time sau part time. Ce oferim noi: Venituri considerabile in raport cu numarul de ore/comenzi efectuate; BONUSURI SAPTAMANALE BONUS DE RECOMANDARE 250 RON! Posibilitatea de angajare imediata; 5% DECONT DE COMBUSTIBIL ACCEPTAM SI COLABORARE CU PFA/SRL Ce asteptari avem de la tine: Sa fii orientat catre client (atitudine pro client); Sa fii responsabil; Sa fii eficient. Ce ai nevoie: un smartphone cu sistem de operare Android sau IOS; mijloc de transport(masina,scuter).
Robert

Angajez Curieri (glovo Si Tazz)


SC DON OCTAVIAN DELIVERY SRL, cu sediul in Resita, str Petru Maior, bl.30,sc.1,etaj 3,ap.14, jud. Caras -Severin, angajeaza un numar de 25 ( douazeci si cinci) CURIERI (Cod. COR 962101) .Se ofera pachet salarial atractiv-.incepand de la 3300 RON-salar brut de incadrare- Daca este necesar se ofera si cazare. CV-urile se pot depune la sediul firmei intre orele 08-16. Pentru orice informatii suplimentare sunati la tel. , persoana de contact: DURLANU OCTAVIAN-NICOLAE
SC DON OCTAVIAN DELIVERY SRL

Livrator Tazz Sau Bolt Food


Firma colaborare Tazz sau Bolt food angajam livratori vino în echipa noastră plata la km bonusuri de performanta garantam cel mai mic comision din oraș BUCUREȘTI, TIMIȘOARA, CONSTANȚA, SIBIU
Metaltalor Divad Livrator Tazz ,​BoltFood
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 80 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.