Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

97 Locuri de Munca Asistent manager in Bucuresti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

97 Locuri de Munca Asistent manager in Bucuresti

Cauta printr-o varietate mare de joburi Asistent manager in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Asistent manager in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Asistent-manager


Firma de organizari de evenimente in fashion angajeaza asistenta-manager cu studii in domeniu, vorbitoare de limbi straine, dispusa la deplasari intern si international, pentru detalii si CV tel contact
Iceberg Fashion

Secretara/​asistent Manager


Firma de contabilitate angajeaza full time, Secretara/Asistent Manager. Persoana prezentabila, responsabila, organizata, atenta la detalii, comunicativa, dinamica, flexibila. Cunostinte Office si contabilitate primara. Responsabilitati:Tine evidenta corespondentei, redacteaza, indosariaza documente, emite facturi Te ateptam sa faci parte din echipa noastra!
ALDIA BUSINESS EXPERT SRL

Angajare - Staco - Asistent Manager


Firma STACO angajeaza pentru postul de Asistent Manager. Locatie zona Colentina, program 8 ore L-V, minim studii medii.
Staco Romania

Secretara/​asistent Manager


Angajam secretara/asistent manager,aspect fizic placut pentru lucru de birou si cu clientii.Minima experienta in lucrul de birou constituie avantaj.Pachet salarial bun.Rog CV+FOTO aici sau pe numarul de telefon.
EXPERT COMPANY SRL

Asistenta Manager Organizari Evenimente


Manager general, angajez asistenta manager. Suntem o agentie de organizari evenimente cu sediul in zona Unirii. Se cauta personal tanar, toti angajatii au pana in 30 de ani. Posibilitate de program part time sau full time. Salariu: 6800 lei. Cerinte: serioasa, inteligenta, atenta la detalii, open minded, deschisa la oportunitati. Responsabilitati: - preluarea apelurilor - responsabila de mail-uri si telefoane - ofertarea clientilor Trimite un CV sau lasa o descriere + numar de telefon.
Jovial Events SRL

Angajam Asistent Manager


Cerinte - Redactare emailuri, diferite documente solicitate de management; - Preia comenzile clientiilor - Efectueaza si urmareste comenzile firmei - Gestionarea apelurilor telefonice - Asistenta in activitati de contabilitate primara (avize facturi) - Centralizarea și structurarea a informaților interne cat si a documentelor - Alte responsabilitati dupa nevoile firmei permis categ B Program de 8h, cu jumatate de ora pauza 8.30 17.30 Salariu motivant + bonuri de masa
Schepsis Steel SRL

Angajez Asistent Manager - Secretara


Angajez Asistenbt manager, full time, entry level sau experienta 1-3 ani Solicitam cunostinte PC, notiuni de contabilitate, Limba engleza nivel mediu, cel putin, Capacitate de lucru in echipa, abilitati de comunicare, Progran L-V- 8 ore Salariu motivant in functie de abilitati, Bonuri de masa. Trimiteti Cv si Scrisoare motivationala la adresa de e-mail:
AREVA SERVICII

Asistenta Manager - Secretara


Agentie imobiliara angajeaza Secretara sau Asistenta manager cu sau fara experienta. Program flexibil part time sau full time, Salariu full time: - 6800 lei Salariu part time: se negociaza la interviu. Echipa tanara, dinamica, sediul in zona Pietii Universitatii. Se cauta fata inteligenta, responsabilă și orientată catre cerintele clientului, aspect fizic placut, open minded. Aptitudini de lucru în echipă Program: Luni -Vineri
ROMIMOB CENTER

Asistent Manager Restaurant


Suntem în căutarea celui mai dinamic și organizat Asistent Manager de Restaurant. Dacă vrei să coordonezi o echipă tânără, să contribui la creșterea unui business fain și să atingem împreună cele mai îndrăznețe obiective, hai în #pack-ul nostru. Ce căutăm: -ne dorim să ai studii superioare finalizate -abilitățile foarte bune de coordonare a unei echipe sunt categoric necesare -experiența anterioară în domeniul de activitate al companiei (Horeca QSR Fast food) pe poziții similare, constituie un -avantaj -disponibilitatea și flexibilitatea din punct de vedere al programului de lucru sunt un aspect important pentru noi -ne-ar ajuta să fii disponibil pentru deplasări în interes de serviciu. Descrierea jobului Ce vei face la noi: -tu ești omul de bază din restaurant așa că ai ocazia să-ti pui în practică toate abilitățile de coordonare și organizare în cadrul echipei tale -gestionarea eficientă a solicitărilor și sesizărilor venite din partea clienților este responsabilitatea ta -ai ocazia
Restaurant Mall

Angajam Asistent Manager


Societate cu domeniul de activitate lucrari constructii asngajam domnisoara cu abilitati de operare PC,Ms Office,limba engleza nivel mediu. Principalele atributii sunt : editarea si stocarea contractelor si actelor aditionale ale acestora,precum si solicitarile aferente,evidenta asigurarilor contractelor,comunicarea cu brokerul nostru.
ANTREPRIZA CONSTRUCTII EDILITARE SRL

Secretara,​asistent Manager Agentie Imobiliara


Agentie imobiliara cu experienta de 20 de ani pe piata imobiliara,angajam Secretara, Asistent manager,dinamica, spirit de echipa, aspect fizic placut, responsabila, bun organizator, rugam seriozitate, mediu de lucru performant zona Unirii -Nerva Traian,Vitan Mall,PROGRAM DE 8 ORE. Permis de conducere. SALARIU MOTIVANT PESTE MEDIA DIN DOMENIU.
imobiliare

Angajam Asistent Manager - Limba Germana


CAUTAM Asistent Manager - General Descrierea jobului: Asistenta generala si sarcini de secretariat Planificarea administrativa si organizatorica a zilei de lucru Planificarea si pregatirea sedintelor si a calatoriilor in interes de serviciu Sustinerea superiorului in administrarea corespondentei interne si externe Coordonarea unor proiecte proprii Punct de legatura interdepartamentala in pregatirea si implementarea proiectelor Protocolarea sedintelor Candidatul ideal: Studii superioare finalizate, de preferat stiinte economice Cunostinte foarte bune MS Office (Outlook, Word, PowerPoint si Excel) Mod de lucru structurat si autonom Abilitati dezvoltate de comunicare si organizare Initiativa, flexibilitate Atitudine proactiva, dorinta de a invata Cunostinte de limba germana, alte limbi reprezinta un avantaj Carnet de conducere categoria B Oferta noastră: Pachet salarial atractiv 6000 - 7000 NET Program flexibil Mediu de lucru plăcut sigur și motivant Școlarizare complexă în cadrul unei ec
Yoko Midori Recruitment

Organizari Evenimente - Hostess,​ Call Center,​ Asistenta Manager


Suntem o agentie de organizari evenimente si dorim sa angajam fete pentru urmatoarele posturi: asistenta manager, hostess, call center. Nu e neaparat nevoie de experienta. Se cauta personal tanar, toti angajatii au pana in 30 de ani. Posibilitate de program part time sau full time. Salariu: 6800 lei + comision sau se negociaza la interviu. Biroul firmei este in zona Unirii. Acceptam si studente. Posibilitate de cazare pentru o perioada de doua- trei luni. Cerinte: serioasa, inteligenta, atenta la detalii, open minded, deschisa la oportunitati. Va rugam sa trimiteti un CV sau o descriere + numar de telefon.
Jovial Events

Grup De Firme Imobiliare Angajeaza Asistent Asistenta Manager


contabilitate primara relatie cu Plaformele Primariilor cunostinte program Smart Bill x-cel avansat seriozitate
LOGOTETI IMOBILIARE SRL

Asistent Manager Secretariat Experienta Minima 3 Ani


SC CARPATIFLORA SRL firma ce activeaza in domeniul amenajarilor si intretinerilor spatiilor verzi angajeaza asistent manager secretariat cu experienta minima 3 ani cv pe adresa
SC CARPATIFLORA SRL

Recrutam Asistent Manager Vorbitor De Lb Turca


SC KDK MET MANAGEMENT SRL CUI 39108726 RECRUTEAZA ASISTENT MANAGER VORBITOR DE LIMBA TURCA-COD COR 334303 2 POSTURI
SC KDK MET MANAGEMENT SRL

Bucatar,​ Ajutor Bucatar,​ Ospatari,​ Femei Pentru Spalat Vase Si Asistent Manager Restaurant


Bucatar, ajutor bucatar, ospatari, femei pentru spalat vase si asistent manager restaurant, angajeaza restaurant din zona Piata Dorobanti. Contact:
Brodona Product
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.