Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

169 Locuri de Munca Dispecer - Joburi Dispecer

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

169 Locuri de Munca Dispecer - Joburi Dispecer

Cauta printr-o varietate mare de joburi Dispecer si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Dispecer si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajare Dispecer


Firma BMF Security Services Srl angajează Operator CCTV(Dispecer) pentru Obiectiv tip clădire de birouri situat in zona Băneasa .
BMF Security Services Srl

Operator Dispecer


Angajăm operatori dispeceri monitorizare video.pentru mai multe detalii mă contactați la telefon.
Vidar Guard

Media netă estimată pe baza celor 3 de salarii introduse în Salario: 3500 RON/Luna

Operator Dispecer


Firma securitate angajeaza operator dispecer monitorizare video, zona Filiasi - Craiova
Vidar Guard SRL

Media netă estimată pe baza celor 3 de salarii introduse în Salario: 3500 RON/Luna

Dispecer Transport


Firma transport international de marfa din Cluj-Napoca ,angajeaza dispecer transport , Cerinte: - Minim 3 ani de experienta in domeniu - Cunoasterea a cel putin unei limbi de circulatie internationala, scris si vorbit - Cunostinte tehnice - Cunoasterea legislatiei in domeniul transportului international de marfa - Cunostinte medii operare PC - Studii nivel cel putin mediu Beneficii: - salar atractiv
RUBINRO COM SERV SRL

Media netă estimată pe baza celor 279 de salarii introduse în Salario: 4000 RON/Luna

Angajez Dispecer.​.​.​


Angajez dispecer din București -Ilfov, pentru transport TIR, comunitate, cu experienta. Se cere cunostinte de limba engleza si italiana!!
SC Atlas Fright Liner SRL

Angajam Dispecer


Angajam dispecer transport marfuri generale pentru tipul de transport intern-extern cu autoutilitare de 3,5 tone, cu experienta in acest domeniu . Salarizare foarte buna, in functie de realizari. Descriere job: - Coordonarea directa a activitatii conducatorilor auto si a pozitionarii camioanelor; Transmiterea tuturor informatiilor despre transportul faptic (loc incarcare/descarcare,de tranzit sau de destinatie; Administrarea si confirmarea executarii comenzilor de transport Descriere candidat: Cerinte: Experienta in domeniu ESTE obligatorie de minim 1 an; Studii medii/superioare; Abilitati de utilizare a pachetului Microsoft Office; Limba constituie avantaj vorbirea limbii maghiare..engleza..germana.. Aptitudini necesare ocuparii postului: Persoana organizata, cu o buna capacitate de planificare si coordonare; Excelente abilitati de comunicare si negociere; Persoana orientata spre rezolvarea problemelor. Oferta: - Salarizare negociabila in functie de experienta; Pentru mai multe inform

Angajăm Dispecer Monotorizare Video


Angajăm dispecer monotorizare video . -Program 8 ore. -Contract nedeterminat -Salar 2700, Pensie privată, Asigurare medicala Locația se afla în sediu Energy Kids Family Center Iulius Town Condiții obligatorii de angajare: - studii medii - cunoștințe utilizare PC( word excel Outlook googledrive) - cazier judiciar curat - apt medical - experienta pe post similar Dorim seriozitate, spirit de observație, atenție sporită. Așteptăm CV-UL dv. pe adresa de e-mail
Energy Kids Family Center

Angajare Dispecer Centru De Alarma


Sociaetate comerciala angajam dispecera centru de alarma cu s-au fara certificat de calificare, program flexibil, salariu atractiv si tichete de masa. Relatii suplimentare la tel :
Colinar Paza

Dispecer Societate De Paza


Angajez dispecer - cu atestat de agent de securitate sau înscris la curs. Cunoștințe operare PC
MMA

Angajez Dispecer Transport


FIRMĂ DE TRANSPORT cu activitate pe transport extern și comunitate angajez dispecer de transport cu experiență în domeniu. Relații la telefon: Salariu : 8000- 10000 + Procentaj din realizările dispecerului.
Firma Transport

Angajam Dispecer Call Center


Pizzerie cu livrare la domiciliu ,angajaza dispecer call center pentru preluari comenzi. Candidatul ideal : - Ai o atitudine orientată spre client si îti place să ajuti, ești proactiv; - Te adaptezi usor si înveti repede - Detii cunostinte medii de utilizare a calculatorului; - Îți place sa lucrezi în echipa, ești punctual, ai incredere in tine. Dacă ești în căutarea unui job serios, pe termen lung, vino alături de noi Oferim : - Loc de munca stabil - Contract de munca pe perioada nedeterminata - Salariu negociabil in functie de experienta. Nu este necesara experienta in call center! , . -
Dopo Poco

Angajare Agenti De Securitate Si Dispecer.​


S.C. CPS Security Service angajeaza agenti de securitate si dispecer pentru obiectvul Ploiesti Shopping City Mall.Relatii la telefon .
CPS Security Service

Societate De Paza Angajeaza Dispeceri


Societate de paza angajeaza dispeceri pentru spatii comerciale. Pentru relatii va puteti adresa la nr. de telefon .
SC TAROS GUARD SRL

Dispecer Cu Experienta Pentru Casa De Expeditie


Firma de transport angajam dispecer cu experienta pentru casa de expeditie. Exclus dispeceri taxi, uber, bolt. Tel.
Soft Top Drive

Angajez Dispecer Transport


FIRMĂ DE TRANSPORT cu activitate pe transport extern și comunitate angajez dispecer de transport cu experiență în domeniu. Relații la telefon: Salariu între 8000 și 10000 + Procentaj din realizările dispecerului.
Firma Transport

Recrutam Dispecer Supraveghere Video


Bună ziua, Recrutăm dispecer supraveghere video, contract perioada nedeterminată. mai multe detalii telefonic
Argo Security

Angajez Dispecer International


Angajez dispecer international - flota transport marfa. Cerinte : cunoasterea limbii engleze, utilizare PC - Office, seriozitate, punctualitate, indeplinirea sarcinilor de serviciu cu minutiozitate si responsabilitate.
MEDART LOGISTICS

Nutrientul Sa Angajeaza Dispecer


Candidatul ideal: - studii medii (superioare constituie avantaj) - cunostinte operare PC (office) si capacitate de a invata si utiliza aplicatii software - abilitati native de vanzare si negociere - ambitie si dorinta de continua dezvoltare - abilitati de coordonare si lucru în echipa - capacitatea de a lucra într-un mediu cu un nivel ridicat de stres Descrierea postului - recepționeaza comenzile primite de la fabrica trimite si mașinile din parcul propriu auto la incarcat si cauta retur pentru ele - intocmeste programul de livrari si comenzile de transport - întocmeste foile de parcurs zilnice ale întregii flote proprii - urmareste GPS-ul intregului parc auto si raporteaza eventualele probleme - cauta pe bursa transportatori pentru necesarul pe care nu il poate acoperi cu masinile proprii - intocmeste evidentele administrative din cadrul Departamentului Transport din cadrul companiei - negociaza si receptioneaza facturile de transport Salariu 5000 RO net + bonuri Program de lucru: Lun
Nutrientul

Dispecer Georgi Transporte


SC Georgi Transporte Aircargo Service SRL angajeaza DISPECER in Baia Mare cu program full time. Responsabilitati: -intocmirea documentației corespunzatoare(comenzi, confirmari) -preia, trimite si urmărește executarea comenzilor de transport -urmareste transporturile efectuate si se asigura ca s-a respectat termenul agreat -intocmirea rapoartelor de activitate Cerinte: - studii medii sau superioare -persoana organizata și punctula -cunoasterea la un nivel mediu a unei limbi de circulație internaționala(engleza, germana) - abilitati de lucru Microsoft Word, Excel, Internet, sisteme de monitorizare GPS -seriozitate, initiativa si atitudine proactiva. Pentru mai multe detalii legate de program, salar sau alte nelamuriri ne puteti contacta la următorul nr.de telefon:
Georgi Transporte Aircargo Service SRL

Dispecer Transport International 3.​5to


Dispecer pentru transport marfa international - Experienta relevanta in domeniu constituie avantaj, dar si entry-level dispus la initiere - Limba engleza la nivel conversational scris si vorbit - Alte limbi straine cunoscute, constituie un avantaj considerabil; - Abilitati PC office, e-mail, orientare catre tehnologie - Se poate lucra de la birou sau REMOTE Responsabilități - Pr luarea și gestionarea comenzilor de transport expediții; - Stabilirea traseelor optime de deplasare, monitorizarea și coordonarea curselor, transmiterea de informații clienților și colaboratorilor; - Întocmirea și verificarea documentației specifice activității de transport expediții; - Contact permanent cu soferii, organizarea si coordonarea activitatilor zilnice de transport Beneficii : - Pachet salarial de baza atractiv; - Bonus comision lunar trimestrial anual, inclusiv de performanță; - Mediu de lucru stabil, modern, flexibil; Pentru informații suplimentare folosiți nr de telefon din anunț.
DNR EXPRESS
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 169 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.