Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

224 Locuri de Munca Dispecer - Joburi Dispecer

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

224 Locuri de Munca Dispecer - Joburi Dispecer

Cauta printr-o varietate mare de joburi Dispecer si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Dispecer si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Dispecer


Angajam dispecer transport marfuri generale pentru tipul de transport intern-extern cu autoutilitare de 3,5 tone, cu experienta in acest domeniu . Salarizare foarte buna, in functie de realizari. Descriere job: - Coordonarea directa a activitatii conducatorilor auto si a pozitionarii camioanelor; Transmiterea tuturor informatiilor despre transportul faptic (loc incarcare/descarcare,de tranzit sau de destinatie; Administrarea si confirmarea executarii comenzilor de transport Descriere candidat: Cerinte: Experienta in domeniu ESTE obligatorie de minim 1 an; Studii medii/superioare; Abilitati de utilizare a pachetului Microsoft Office; Limba constituie avantaj vorbirea limbii maghiare..engleza..germana.. Aptitudini necesare ocuparii postului: Persoana organizata, cu o buna capacitate de planificare si coordonare; Excelente abilitati de comunicare si negociere; Persoana orientata spre rezolvarea problemelor. Oferta: - Salarizare negociabila in functie de experienta; Pentru mai multe inform

Angajam Dispeceri


Societate de transport marfa Sima Byby Logistic din Sannicolau Mare județul Timiș cu punct de lucru în SânNicolau Mare și Ploiesti , angajeaza dispecer transport cu sau fara experienta. Cerinte: - cunostinte avansate de limba engleza - cunostinte operare PC: excel, word, email etc. - foarte buna organizare - atentie la detalii - persoana comunicativa si energica - experienta in domeniu constituie un avantaj Responsabilitati: - organizarea si coordonarea activitatii de transport pentru dube aferente dispecerului - comunicarea cu soferii - comunicarea cu clientii societatii - optimizarea rutelor - verificarea diverselor documente Informatii doar la telefon :
Sima Byby Logistic

Angajez Dispecer.​.​.​


Angajez dispecer din București -Ilfov, pentru transport TIR, comunitate, cu experienta. Se cere cunostinte de limba engleza si italiana!!
SC Atlas Fright Liner SRL

Dispecer Societate De Paza


Angajez dispecer - cu atestat de agent de securitate sau înscris la curs. Cunoștințe operare PC
MMA

Angajez Dispecer Transport


FIRMĂ DE TRANSPORT cu activitate pe transport extern și comunitate angajez dispecer de transport cu experiență în domeniu. Relații la telefon: Salariu : 8000- 10000 + Procentaj din realizările dispecerului.
Firma Transport

Angajăm Dispecer Monotorizare Video


Angajăm dispecer monotorizare video . -Program 8 ore. -Contract nedeterminat -Salar 2700, Pensie privată, Asigurare medicala Locația se afla în sediu Energy Kids Family Center Iulius Town Condiții obligatorii de angajare: - studii medii - cunoștințe utilizare PC( word excel Outlook googledrive) - cazier judiciar curat - apt medical - experienta pe post similar Dorim seriozitate, spirit de observație, atenție sporită. Așteptăm CV-UL dv. pe adresa de e-mail
Energy Kids Family Center

Angajare Dispecer Centru De Alarma


Sociaetate comerciala angajam dispecera centru de alarma cu s-au fara certificat de calificare, program flexibil, salariu atractiv si tichete de masa. Relatii suplimentare la tel :
Colinar Paza

Dispecera Pizzerie Zona Unirii


Pizzerie cu program Non-Stop situata in zona Hala Traian, salariu 2700 + bonusuri in functie de vanzari intre 1000 si 1500 lei/luna. Program 2 cu 2 sau 5 cu 2.
GP

Dispecer Firma Paza Slatina


Firma de pază din mun.Slatina, angajeaza dispecer monitorizare sisteme alarmă si video. Cerințe : -Cunoștințe minime calculator -Studii : liceul fără bac. Program 12-24, 12-48 Salariul: 2080 lei NET. Persoanele interesate sunt rugate sa trimită CV pe adresa :
LGL

Angajam Dispecer Sisteme De Efractie


Firma OK GUARD, fondata in 1994, angajeaza Dispecer sisteme de efractie, cu sau fara certficat de dispecer. Program de lucru in ture de zi si de noapte. Salariul 2.700 lei net luna. Se acorda prima in functie de performanta Contract de munca din prima zi de angajare si concediul de odihna platit. Sediul firmei este central, P-ta Romana - str. Caderea Bastiliei nr. 56-58, sector 1. Relatii la telefon 0***.***.*** Candidatii vor prezenta la interviu CV-ul personal
OK GUARD SRL

Angajam Dispecer Call Center


Pizzerie cu livrare la domiciliu ,angajaza dispecer call center pentru preluari comenzi. Candidatul ideal : - Ai o atitudine orientată spre client si îti place să ajuti, ești proactiv; - Te adaptezi usor si înveti repede - Detii cunostinte medii de utilizare a calculatorului; - Îți place sa lucrezi în echipa, ești punctual, ai incredere in tine. Dacă ești în căutarea unui job serios, pe termen lung, vino alături de noi Oferim : - Loc de munca stabil - Contract de munca pe perioada nedeterminata - Salariu negociabil in functie de experienta. Nu este necesara experienta in call center! , . -
Dopo Poco

Dispecer Cu Experienta Pentru Casa De Expeditie


Firma de transport angajam dispecer cu experienta pentru casa de expeditie. Exclus dispeceri taxi, uber, bolt. Tel.
Soft Top Drive

Angajare Agenti De Securitate Si Dispecer.​


S.C. CPS Security Service angajeaza agenti de securitate si dispecer pentru obiectvul Ploiesti Shopping City Mall.Relatii la telefon .
CPS Security Service

Recrutam Dispecer Supraveghere Video


Bună ziua, Recrutăm dispecer supraveghere video, contract perioada nedeterminată. mai multe detalii telefonic
Argo Security

Angajez Dispecer Transport


FIRMĂ DE TRANSPORT cu activitate pe transport extern și comunitate angajez dispecer de transport cu experiență în domeniu. Relații la telefon: Salariu între 8000 și 10000 + Procentaj din realizările dispecerului.
Firma Transport

Angajam Dispecer Taxi


Angajam dispecer taxi în Deva
Ace taxi Online

Dispecer Transport - Depozit Pantelimon


Suntem în căutarea unui dispecer dedicat și experimentat pentru a se alătura echipei noastre în gestionarea eficientă a distribuției capilare a produselor noastre, cu accent pe materiale de constructii. Candidatul ideal va fi responsabil de optimizarea rutelor de transport, de a se asigura ca livrările ajung in termenii agreati la și în standardele impuse de siguranță și calitate. Responsabilități: Planificarea și coordonarea rutelor de distribuție pentru a asigura livrări eficiente și la timp. Comunicarea constantă cu șoferii și asigurarea respectării normelor de siguranță și a standardelor de manipulare a produselor. Monitorizarea temperaturii controlate a vehiculelor pentru asigurarea integrității produselor transportate. Gestionarea situațiilor de urgență sau întârzieri, asigurându-se că clienții sunt informați corespunzător. Colaborarea cu echipa de service pentru întreținerea preventivă a vehiculelor. Cerințe: Experiență anterioară în domeniul distribuției capilare, preferabil în
Teamland

Societate De Paza Angajeaza Dispeceri


Societate de paza angajeaza dispeceri pentru spatii comerciale. Pentru relatii va puteti adresa la nr. de telefon .
SC TAROS GUARD SRL

Dispecer Centru De Alarma


Candidatul Ideal Cautam sa recrutam in echipa noastra o persoana care da dovada de: - bune abilitati de comunicare (usurinta, claritate, coerenta in exprimare); - seriozitate, responsabilitate, initiativa, loialitate, spirit de echipa, orientare catre sarcini, rezistenta la stres si oboseala, incadrarea in termene si prioritizarea actiunilor; - atentie distributiva, capacitate de sinteza ridicata, viteza de reactie, promptitudine. Sunt necesare: - Minim studii medii; - Cunostinte bune operare PC suita Microsoft; - Reprezinta un avantaj calificarea in functia de Dispecer. Descrierea jobului -Program de lucru in ture, de zi si de noapte; -Utilizeaza si monitorizeaza aparatura din dotare; -Mentine legatura telefonic cu personalul din teren si din baza, coordoneaza echipajele; -Sesizeaza seful de dispecerat si consemneaza diverse evenimente (defectiuni tehnice aparatura, calamitati, situatia echipajelor din teren etc.); -Informeaza beneficiarii cu privire la motivele declansarii sistemelor
Argo Security

Angajez Dispecer International


Angajez dispecer international - flota transport marfa. Cerinte : cunoasterea limbii engleze, utilizare PC - Office, seriozitate, punctualitate, indeplinirea sarcinilor de serviciu cu minutiozitate si responsabilitate.
MEDART LOGISTICS
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 224 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.