Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

21 Locuri de Munca Terapia in Bucuresti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

21 Locuri de Munca Terapia in Bucuresti

Cauta printr-o varietate mare de joburi Terapia in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Terapia in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cautam Pentru Angajare 2 Terapeuti Aba Specialisti Cu Experienta Pe Logopedie


Centrul nostru(situal in sectorul 6, Bucuresti) isi mareste echipa de profesionisti si este in cautare de 2 terapeuti specialisti pe terapie ABA si specializati in logopedie(psihopedagogie speciala). Prima conditie este ca aceste persoana sa iubeasca foarte mult copiii, lucrul cu acestia si sa aibe o latura ludica dezvoltata sau innascuta. sa fie dornice sa lucreze cu copii diagnosticati cu tulburari pervazive, sa fie creative, dinamice, diponibile de a lucra cu copiii atat la centru cat si la domiciliul acestora: psihologi debutanti in psihoterapie sau psihologie clinica cu atestat de libera practica si cu 1-2 ani experienta in lucrul pe copii cu nevoi speciale: autism, ADHD, sindromul Down (atestat clinician sau psihoterapeut) sau psihologi debutanti, proaspat absolventi ai unei faculatati de psihologie sau psihopedagogie speciala cu diploma de licenta/adeverinta care sa fi efectuat ore de practica psihologica sau voluntariat in cadrul centrelor de recuperare de acest tip de minim 1-
Cabinet Individual de psihologie Sbarna Simobna Carmen
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.