Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

26 Locuri de Munca Uber in Bucuresti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

26 Locuri de Munca Uber in Bucuresti

Cauta printr-o varietate mare de joburi Uber in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Uber in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez Soferi Uber Bolt Pentru Masini Hybrid+ Gpl.​


Angajez soferI UBER BOLT- MASINI HYBRID+ GPL. Cerinte: - atestat valabil, - cazier judiciar fara inscrisuri, - varsta minima- 30 ani, - permis de minim 5 ani, MASINI DISPONIBILE UBER BOLT BLUE: TOYOTA PRIUS 2013- HYBRID+ GPL- 650 lei saptamana. ATENTIE- Numai cu CONTRACT DE MUNCA la 8 ore. COMISIONUL FIRMEI- 12%
TON AUTO

Angajare Sofer Pentru Ride Sharing Uber Si Bolt


Angajez sau dau spre inchiriere dacii logan cu gaz.
Unipas

Angajăm șofer Uber ,​ Bolt ,​ Comision 10 % Net!


Partener OFICIAL Uber si Bolt, angajam full time si part time conducatori auto colaboratori cu mașini personale ( nu avem mașini de închiriat ). Doriți o flotă serioasă care sa va îndeplinească toate obligațiile și cerințele ? NOI SUNTEM SOLUȚIA . Cerințe: Vârstă minimă 21 ani Permis de conducere - minim 2 ani Mașină personală (an 2011 minim) Cazier judiciar nu mai vechi de 6 luni Atestat transport persoane în regim de închiriere valabil Comision firmă 10% din NET ! Toate impozitele sunt suportate de către firma inclusiv TVA intracomunitar . Fără alte costuri ascunse ! Plata săptămânală in contul personal ( de pe contul firmei ) sau CASH in fiecare zi de Luni cu excepția sărbătorilor legale. Oferim: - CASA DE MARCAT GRATIS CU POSIBILITATEA SA RĂMÂNĂ LA ȘOFER - COPIE CONFORMA SI ECUSOANE GRATIS - CONTRACT DE COMODAT MASINA GRATIS ( NOTAR ): ACTE NECESARE: CARTEA MAȘINII, TALONUL MAȘINII CU ITP FĂCUT LA 6 LUNI , CARTE DE IDENTITATE. - BONUS PENTRU FIECARE ȘOFER ADUS IN FIRMA ( SA FIE ACT
Safe Travel Srl

Angajam/​colaboram Soferi Uber/​bolt/​splash (cu Masina Personala/​cu Masina In Chirie)


Angajam/Colaboram SOFERI UBER/BOLT/SPLASH - Cu mașina personala -Cu mașina în chirie Pentru detalii la tel:
Trans Solutions

Part Time Uber Bolt - Vw Id 5 Sau Tesla 3 Highland


Angajam sofer Uber Bolt pentru VW iD5 sau Tesla 3 Highland. Mai avem trei sloturi libere pentru colaborare de tip part time. Discutam detaliile la interviul din Calea Plevnei 145.
Yes Auto Solutions

Angajam Colaboram Soferi Pentru Uber Bolt Splash Cu Masina In Chirie Cu Masina Personala


Angajam Colaboram șoferi pentru UBER BOLT SPLASH cu masina în chirie cu masina personala Deținerea atestatului pentru transport alternativ emis de către ARR este necesar desfășurării activității!
Tss
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.