Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

103 Locuri de Munca Manager in Brasov

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

103 Locuri de Munca Manager in Brasov

Cauta printr-o varietate mare de joburi Manager in Brasov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Manager in Brasov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez Asistent Manager


Societate de contabilitate angajeaza asistent manager, fire comunicativa, cunoscatoare utilizare PC.
Audit eco - fin SRL

Oportunitate De Angajare: Asistent Manager Cu Experiență în Relatii Cu Clienții


Căutăm o persoană dedicată și cu experiență în domeniul relației cu clienții pentru a se alătura echipei noastre. Poziția disponibilă este una de mare importanță în cadrul companiei noastre, iar persoana potrivită va fi responsabilă de gestionarea și dezvoltarea relației cu clienții noștri, asigurându-se că toți clienții beneficiază de un nivel înalt de servicii și că sunt mulțumiți de experiența lor cu noi. Cerințe: - Experiență anterioară în domeniul relației cu clienții - Abilități excelente de comunicare și relaționare - Capacitatea de a rezolva probleme și de a oferi soluții adecvate - Empatie și capacitatea de a înțelege nevoile clienților - Orientare către clienți și atenție la detalii - Capacitatea de a lucra într-un mediu dinamic și sub presiune - Etică profesională și integritate Responsabilități: - Gestionarea relației cu clienții, asigurându-se că toți clienții beneficiază de un nivel înalt de servicii - Răspunderea la întrebările și solicitările clienților într-un mod prom
Bucataria Maiei

Rte,​ Diriginte Santier,​consultanta,​ Management De Proiect Constructii


Inginer constructor ofer servicii de: - Respinsabil tehnic cu executia dom.1.1 - Diriginte de santier dom. 2.2 - Consultanta - Management de proiect pentru constructii civile, industriale si agricole Detalii la telefon:
MDG INFRA CONSTRUCT SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 103 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.