Blog jobradar24

Securitatea la locul de munca este un drept al angajatului. Acesta trebuie sa fie ocrotit si ferit de necazuri si riscuri. Conform legislatiei din Romania, fiecare loc de munca trebuie sa aiba un Inspector in domeniul securitatii si sanatatii in munca, fie ca acea persoana este angajata direct sau subcontactata. Prin urmare, cerinta pentru astfel de angajati exista. 
Ai visat mereu să conduci o pensiune turistică? Poate fi a ta sau să te angajezi pe un astfel de job, atribuțiile sunt la fel. Diferența este că, probabil, vei fi mult mai implicat atunci când e vorba despre afacerea ta. Și, probabil, în realitate vei ocupa mai multe poziții în același timp, dacă te afli în această ultimă situație.
Orice persoană care a avut de-a face cu o inundație în locuință, de la o țeavă spartă sau cu o toaletă defectă, îți va spune că instalatorii sunt aproape eroi. I-ai sunat, au ajuns, s-au pus pe treabă, ai plătit (adesea nu puțin) și totul s-a rezolvat. 
Piața joburilor se schimbă, dispar locuri de muncă și altele apar. Dar, cel puțin pentru moment și în viitorul apropiat, jobul de mecanic auto nu e în pericol. Cu un astfel de atestat sau diplomă nu vei sta prea mult timp fără un loc de muncă. În plus, ofertele pentru "afară" nu sunt deloc puține și nici prost plătite.
Un astfel de job este cel de frigotehnist, extrem de căutat. Oferta este foarte generoasă și la fel e și salariul, pentru că specialiști nu sunt prea mulți. 
Decizia de schimbare a locului de muncă nu trebuie să vină niciodată de pe o zi pe alta, motiv pentru care trebuie să îți iei timp și să cântărești bine lucrurile. De-a lungul carierei lor, oamenii aleg joburi și în funcție de momentele în care se află în viață, dar și în funcție de gradul de stabilitate de care au nevoie.
Ai decis că a fi babysitter e ocupația perfectă pentru tine, cel puțin pentru moment. Ești un om responsabil, îți plac copiii, îți dorești ca și tu să devii mamă la un moment dat, dar acum ești studentă, așa că lista opțiunilor nu e prea lungă.
Începutul anului a venit cu mii de joburi noi în sectorul public, în condițiile în care pentru întregul an 2022 au fost înregistrate puțin peste 12.000.
Cu toții am auzit de termenul de “asistent manager”, dar mulți dintre noi nu știu încă ce presupune un astfel de post.